sevgilim ve eski sevgilisi

hepyazolsun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
1.647
2.109
133
bu konuyu şimdiye kadar kimseyle konuşamadım. zaten bu tarz konuları paylaşmak her zaman zor gelmiştir. ama sanırım dışarıdan birinin görüşlerine ihtiyacım var fena halde. durum şöyle genel olarak:

erkek arkadaşımın çok uzun yıllar öncesinde kalmış sevgilisi onun için son derece derin bir anlam ifade ediyor. ona ithaf ettiği bir kitap yazmış örneğin. ve onun yazdığı bir notu hala saklıyor. bilgisayarında ona dair onun adıyla bir albüm var ki erkek arkadaşım bunu bildiğimi bilmiyor tesadüfen gördüm ve bunu ona söylemedim.

biz iki yıldır birlikteyiz ve oldukça inişli çıkışlı, şiddetli kavgaların yaşandığı bir ilişki oldu. bana karşı hep mesafeli ve bana göre ilgisiz. hatta romantizmden uzak bir ilişki diyebiliriz. yine de benden ayrılmadı ya da ben ondan ayrılamadım. iki yıldır durum bu. geçen akşam öfkeme yenik düşüp patladım. hep onu düşündüğü için bana yeterli ilgiyi gösteremediğini söyledim. kadının şu an evli ve çocuklu olduğunu böyle bir şey olamayacağını söyledi. bu bilgiye facebook sayesinde sahip olduğunu biliyorum. ortak bir arkadaşı vasıtasıyla görmüş. valla yazarken ne halt ediyorum ben deyip duruyorum ama birileriyle konuşmazsam hepten sıyırıcam gibi hissediyorum. aptallık mı ediyorum? beni sevdiğini söyledi sadece yaşı ilerlediği için eski heyecanlarının kalmadığını hatırlattı ben sitem ederken. bu arada kırka yakın yaşı. durum bu. onu seviyorum ama bu ilişkiden ne kadar mutlu olunabilir bilmiyorum. dışarıdan nasıl görünüyor acaba? zahmet edip okuduysanız teşekkür ederim.

herkesin hayatında derin izler bırakan biri vardır öncelikle bunu kabul edelim
ama heyecanın ilginin yaşla alakası yoktur
sadece sevgiliniz bu duyguları içinde tüketmiş belli ki geçmişte eski sevgilisine çokça ilgiliymiş
belki sizi seviyordur ama tutku heyecan yoktur
ya sevgilinizi böyle kabul edersiniz ya ayrılırsınız

bu konuyu şimdiye kadar kimseyle konuşamadım. zaten bu tarz konuları paylaşmak her zaman zor gelmiştir. ama sanırım dışarıdan birinin görüşlerine ihtiyacım var fena halde. durum şöyle genel olarak:

erkek arkadaşımın çok uzun yıllar öncesinde kalmış sevgilisi onun için son derece derin bir anlam ifade ediyor. ona ithaf ettiği bir kitap yazmış örneğin. ve onun yazdığı bir notu hala saklıyor. bilgisayarında ona dair onun adıyla bir albüm var ki erkek arkadaşım bunu bildiğimi bilmiyor tesadüfen gördüm ve bunu ona söylemedim.

biz iki yıldır birlikteyiz ve oldukça inişli çıkışlı, şiddetli kavgaların yaşandığı bir ilişki oldu. bana karşı hep mesafeli ve bana göre ilgisiz. hatta romantizmden uzak bir ilişki diyebiliriz. yine de benden ayrılmadı ya da ben ondan ayrılamadım. iki yıldır durum bu. geçen akşam öfkeme yenik düşüp patladım. hep onu düşündüğü için bana yeterli ilgiyi gösteremediğini söyledim. kadının şu an evli ve çocuklu olduğunu böyle bir şey olamayacağını söyledi. bu bilgiye facebook sayesinde sahip olduğunu biliyorum. ortak bir arkadaşı vasıtasıyla görmüş. valla yazarken ne halt ediyorum ben deyip duruyorum ama birileriyle konuşmazsam hepten sıyırıcam gibi hissediyorum. aptallık mı ediyorum? beni sevdiğini söyledi sadece yaşı ilerlediği için eski heyecanlarının kalmadığını hatırlattı ben sitem ederken. bu arada kırka yakın yaşı. durum bu. onu seviyorum ama bu ilişkiden ne kadar mutlu olunabilir bilmiyorum. dışarıdan nasıl görünüyor acaba? zahmet edip okuduysanız teşekkür ederim.
dışarıdan onu unutamadığı asla unutamayacağı görünüyor.

cevapladığınız için teşekkürler. ilk olarak herkesin hayatını etkileyen biri olmasına saygı duyuyorum ama geçmişte olan geçmişte kalmalı sanki. anıları hala saklıyor olmak sanki devam ettirmeye çalışmak gibi. söylediğinize katılıyorum sanırım iyi anlaştığını düşündüğü için ayrılmıyor ve galiba bunun bir kadına yetmesi zor. ya da en azından bana yetmiyor galiba.

Bazı ilişkiler bittikten sonra bile bir tarafta çok derin izler bırakır, unutamazlar. Sen bu kişiyi seviyorsan, bu haliyle kabullenebiliyorsan, konuyu sürekli ısıtıp adamın önüne sunmayacaksın. Kabullenemem diyorsan, fazla uzatmadan ayrılacaksın. Acı ama başka çaresi yok.
Bu arada evet yaş nedeniyle eğlenmek istemiyor olması normal

Son düzenleme:
Hatunun evli olup olmamasının sizi sevip sevmemesiyle ilgisi yok ki. Size aşık değil ben burdan bunu anladım. Bence bu konuyu dert edinmelisiniz.

İlgisiz, sevgisiz adam romantizmden uzak ilişki demişsiniz. Siz de sevmediğinin farkındasınız, o zaman beklentiniz nedir?

Sizin niye bu adamla olduğunuz belli seviyorsunuz ama adam niye sizinle bunu anlayamadım aslında.

Hatunun evli olup olmamasının sizi sevip sevmemesiyle ilgisi yok ki. Size aşık değil ben burdan bunu anladım. Bence bu konuyu dert edinmelisiniz.
bu konuyu dert ediniyorum. zaten sanırım zoruma giden şey bu. şu ana kadar bir ilişkide hiç bu kadar emek sarfetmedim. ama sanırım bunun çok da bir anlamı yok. teşekkürler yorumunuz için.

Bazı ilişkiler bittikten sonra bile bir tarafta çok derin izler bırakır, unutamazlar. Sen bu kişiyi seviyorsan, bu haliyle kabullenebiliyorsan, konuyu sürekli ısıtıp adamın önüne sunmayacaksın. Kabullenemem diyorsan, fazla uzatmadan ayrılacaksın. Acı ama başka çaresi yok.
Bu arada evet yaş nedeniyle eğlenmek istemiyor olması normal
aslında bu konuyu ilk kez agresif şekilde konuştum onunla. daha önce kabullenmeye çalışıyordum ama galiba beceremiyorum. bana davranışlarını bununla ilişkilendirmeye başladım çünkü.

İlgisiz, sevgisiz adam romantizmden uzak ilişki demişsiniz. Siz de sevmediğinin farkındasınız, o zaman beklentiniz nedir?

Sizin niye bu adamla olduğunuz belli seviyorsunuz ama adam niye sizinle bunu anlayamadım aslında.
galiba ortak zevkler, görüşler bunun sebebi. bir de olabildiğince yanında oldum zor zamanlarında. bunun da etkisi olabilir. sanırım zamanla bazı şeylerin değişebileceğini ve bana yakınlaşabileceğini düşündüm.

sağolun hanımlar. bazen kendi önünü görmekte zorlanıyor insan. bildiğim şeyleri kendime itiraf edemiyordum yardımcı oldunuz. sanırım artık daha fazla çabalamanın bir anlamı yok.

Hislerine, duygularina kimse karisamaz ve bilemez ama madem bi iliskiye baslamis saygi duymasi gerekir... Yani evet burdan o kadini kalbinden atamamis olmasi görünüyor... Ama sizede cok büyük haksizlik ve saygisizlik yapiyor... Böyle ne kadar mutlu olursunuz, nasil ilerlersiniz size kalmis ama bence bi cacik olmaz kusura bakmayin...:ssz:

Az önce eşim ve kızımla bir düğündeydik, 5 sene çıktığım ve ayrıldığım sevgilimde 2 ay önce evlendiği eşi ile beraber oradaydı , biz ayrılırken beni seviyordu şuan ise sadece nefret ettiğini düşünüyorum o kadar kötü BAKIYOR ki bize boğacak gibi bu arada biz ayrılalı 7 yıl ben evleneli 5 yıl oldu, ha evlenmeden önce de yani o evlenmeden önce internette ^sevdiğim ikinci kadınsın sen^ diye bir şiir yayınladı millet beni aramıştı bu ne diyor diye, bence bu adamla evlenme seni çok arzulayan isteyen dileyen bir adamla evlen

Back
X