Bu ne canım böyle?
Arkadaşınız sevgilinizi istemiyor,sevgiliniz arkadaşınızı istemiyor?
Siz neci oluyorsunuz burada pardon? Onlara neymiş ki?
Hele ki aşk ilişkilerine karışan arkadaşlardan nefret ederim!
bu durum benmde sinirlerimi bozuyor ama arkadaşımı kırmamakta istemediğim için arada kaldım sadece..
Ay kırılırsa kırılsın!
Hiç olmazsa öğrensin,üzerine vazife olmayan işlere karışmaması gerektiğini!
bir arkadaşın senin hayatına neden bu kadar çok karışıyor?
bildiği bir şey mi var acaba?senin üzülüceni düşünüp sana söylemediği bu yüzden mi ayrılmanı istiyor?
yoksa aklıma başka bir ihtimal geliyor...
yakın dostum bir erkek demişsin?sanırım seni kıskanıyor..
ne yapman gerektiğine sadece sen karar verirsin... arkadaşın ve sevgilin ise senin için en iyisinin n olduğuna kendileri karar vermeye kalkışıyorlar...sana saygısızlık yapıyorlar..samimi dostunla olan ilişkini sınır çekmelisin... aşırı içli dışlı olmuş... yani kızlar arasında da var bu... mesala iki yakın kız arkadaştan birinin hayatına erkek girdiğinde trip falan atan kızlar var... sanırım samimi dostun da öyle bir psikolojiye girmiş... diğer yandan acaba bildiği bişi mi var? bildiği bişi varsa da açık açık söylesin...yok senin için uygun değil demek falan yeterli olmaz... aslında sevgilinin de karışması yanlış... ama sana sorduğu soruda da haklı gibi... yani kendimi onun yerine koydum... bende hiç istemezdim böyle çıktığım kişinin dertlerini devamlı paylaştığı biri olmasını ya da çok süper vakit geçirdiği birilerinin bulunmasından hoşlanmazdım... tabi bu benim görüşümün doğru olduğunu göstermeyebilir... biraz geniş bakılabilse belki de sorun yaratmayabilir... sanırım sevgilin diğer arkadaşı tehdit olarak görüyor... içi içini kemiriyor olabilir... onun dışında her konuştuğun kişiden gıcık kapan biriyse eğer sevgilin, bu da ayrı bi soru işaretli durumdur... karışmasınlar sana yahu...
Benim 3 senelik kardeş gibi gördüğüm arkadaşım, bana aşkını ilan etti!
Sevgiliminde hiçbir kısıtlaması yoktu ona karşı ve diğer arkadaşlarıma karşı, hepsine saygı duyardı birkaçını internette tanırdı.
O yüzden sevgilinin çevresinde de böyle bir örnek varsa "ateşle barut yan yana durmaz!" mantığıyla düşünüyordur.
O yüzden fazla üsteleme, arkadaşına da söyle bildiği bir şey varsa söylesin yoksa ilelebet sussun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?