Sevgilim ve Krizleri !

Mevsim95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
57
1
36
Tekirdağ
Kızlar cidden beni çok bunaltıyorlar seçim yapmak zorunda bırakıyorlar ..
Yakın bir dostum var bu bir erkek, bnden 1 yaş küçük ama çok iyi anlaşıyoruz çok güzel vakit geçiriyoruz her derdimizi paylaşıyoruz yalnızca bir konuda anlaşamıyoruz bu konu ' sevgilim ' onu istemiyor sevmiyor bana sürekli kötülüyor tercihimin yanlış olduğunu vurguluyor .. geçenlerde face te konuşurken seni siliyorum yeter bitirin arttk falan dedi bende silersen sil tercihlerime saygılı olmak zorundasın diye rest çektim..
Birde sevgilim var tbii onu seviyorum mutluyum oda dostumu istemiyor sürekli tartışıyoruz bu yüzden onun için dostuma daha mesafeli davranıyorum ama bu onun için yeterli değil arkadaşlığımı bitirmemi istiyor ' dün gece erkekleri bnden iyi tanıdığını arkadaş olunamayacağını ve onunda aynı samimiyette bir kız arkadaşı olsa ben ne yapamışım diye sorup durdu. '

kızlar arkadaşlığımı bitirirsem dostumuda anlarım sevgilisi için bıraktı der ve bu gerçekten kırıcı ( 2 senelik arkadaşız bu arada )
ama sevgilimide anlıyorum bende olsam kızarım kıskanırım ve onuda dostum istiyor diye yok yere bırakamam ( 9 aydır beraberiz )
sizce ne yapmalıyım çözm yolu bulmazsam deliricem :26:

Bu ne canım böyle?
Arkadaşınız sevgilinizi istemiyor,sevgiliniz arkadaşınızı istemiyor?
Siz neci oluyorsunuz burada pardon? Onlara neymiş ki?

Hele ki aşk ilişkilerine karışan arkadaşlardan nefret ederim!

bu durum benmde sinirlerimi bozuyor ama arkadaşımı kırmamakta istemediğim için arada kaldım sadece..

bu durum benmde sinirlerimi bozuyor ama arkadaşımı kırmamakta istemediğim için arada kaldım sadece..

Ay kırılırsa kırılsın!
Hiç olmazsa öğrensin,üzerine vazife olmayan işlere karışmaması gerektiğini!

Sevgiline güveniyor onu çok iyi tanıyorsan arkadşına aldırma ve sustur . Çünkü arkadaşın gerçek bir dostsa ve objektif bakabiliyorssa aldırış edersin uyaarılarına. Sevgili'nin dediği de doğru,sende onu kıskanır karışırdın . Kendimden biliyorum

lale ablaya katılıyorum kesinlikle.

peki tam olarak birbirlerini istememe sebepleri ne? bir olay yaşandı mı yoksa "elektrik" mi alamıyorlar birbirlerinden

bir arkadaşın senin hayatına neden bu kadar çok karışıyor?
bildiği bir şey mi var acaba?senin üzülüceni düşünüp sana söylemediği bu yüzden mi ayrılmanı istiyor?
yoksa aklıma başka bir ihtimal geliyor...
yakın dostum bir erkek demişsin?sanırım seni kıskanıyor..

ne yapman gerektiğine sadece sen karar verirsin... arkadaşın ve sevgilin ise senin için en iyisinin n olduğuna kendileri karar vermeye kalkışıyorlar...sana saygısızlık yapıyorlar..samimi dostunla olan ilişkini sınır çekmelisin... aşırı içli dışlı olmuş... yani kızlar arasında da var bu... mesala iki yakın kız arkadaştan birinin hayatına erkek girdiğinde trip falan atan kızlar var... sanırım samimi dostun da öyle bir psikolojiye girmiş... diğer yandan acaba bildiği bişi mi var? bildiği bişi varsa da açık açık söylesin...yok senin için uygun değil demek falan yeterli olmaz... aslında sevgilinin de karışması yanlış... ama sana sorduğu soruda da haklı gibi... yani kendimi onun yerine koydum... bende hiç istemezdim böyle çıktığım kişinin dertlerini devamlı paylaştığı biri olmasını ya da çok süper vakit geçirdiği birilerinin bulunmasından hoşlanmazdım... tabi bu benim görüşümün doğru olduğunu göstermeyebilir... biraz geniş bakılabilse belki de sorun yaratmayabilir... sanırım sevgilin diğer arkadaşı tehdit olarak görüyor... içi içini kemiriyor olabilir... onun dışında her konuştuğun kişiden gıcık kapan biriyse eğer sevgilin, bu da ayrı bi soru işaretli durumdur... karışmasınlar sana yahu...

Benim 3 senelik kardeş gibi gördüğüm arkadaşım, bana aşkını ilan etti!
Sevgiliminde hiçbir kısıtlaması yoktu ona karşı ve diğer arkadaşlarıma karşı, hepsine saygı duyardı birkaçını internette tanırdı.
O yüzden sevgilinin çevresinde de böyle bir örnek varsa "ateşle barut yan yana durmaz!" mantığıyla düşünüyordur.
O yüzden fazla üsteleme, arkadaşına da söyle bildiği bir şey varsa söylesin yoksa ilelebet sussun!

bildiği bişeyler olduğunu sanmıyorum çok farklıyerlerdeki çok farklı insanlar bir kere gördüler birbirlerini sanırm elektrik meselesi
ama kıskançlık olabilir haklısn ..

herkese karşı değil .. galiba onunla olan dostluğumda içi içini kemiriyor olabilir ..

yorumlarınız için saolun kızlar herkes yerini bilmeli bencede

tamamen içgüdüsel davrandığını söylüyor arkadaşm .d bu konuyu aynen yorumlardaki gibi konuşucam onunla

sevgilinizin tavrı bence gayet doğal onunda samimi kız arkadşı olsaydı sizde mesafeli olmasını isticektiniz.arkadaşınıza gelince bana sizi kıskanıyo ve arkadaşlığın altında size bişeyler hissediyo gibi geldi. bayan erkek dostluguna inanmıyorum sadece yakın olabilmek için arkadaşlığınızı dewam ettiriyo olmalı.

ben 9 aylık bir ilişki için 2 yıllık dostuma yol vermezdim şahsen çoğu kez böyledir bu sevgili gelir geçer arkadaşların yanında kalır ikisini de kalbini kırmamak için orta yol bulmanız gerekiyor sanırım dostunuzla aranıza biraz mesafe koyup arkadaşınızı sevgilinize,seviglinizi arkadaşınıza sevdirmeye bakın derim

arkadaşın öncelikle zarar görmeni istemiyor die düşünüyorum..
keşke sevgilinle onların ii olamsını sağlasaymışsın..
bn sana şunu söylim.. bnm 7 yıllık bi kız arkaşım var..
sevgilimden son zamnlarda hoşlanmaya başladı.. yol ver falan dedi..(tabi nedenlere bağlayarak)
arkaşımdır kötülüğü düşünmez die düşündüm..
ayrıldım erkek arkaşımdan.. ama bana bigün bile nasılsın atlatabildinmi demedi..
eger seviyosan ve iyi bir insan olduguna inanıyosan sevgilini bırakma derim..
erkek arkdaşınında neden sevgilini istemediğini anlamaya çalış derim
ikisini anlamay çalış derim.. kismeyide silme..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…