sevgilim ve sosyal medya arkadaşı

Mls44

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2016
1
0
6
37
Merhaba hanimlar size bir şey danışmak istiyorum napacagımı bılmıyorum.Simdi benım yaklaşık 5 aydır sevgilim var.biz çıkmaya başlamadan önce haziran başı için iki erkek arkadaşı ile birlikte tatil ayarlamışlar.ayarladıkları yer de ukraynada sanirim kiev diye bir yerde.benden once ve her sey ayarlı oldugundan gitti.2 hafta once gitmişti.ben az once herkesın bıldıgı sitede gezınırken baktim ki yabancı ısımde bır kız ıstek atmış ve 1 ortak arkadaşımız var.ve o da benım sevgılım oluyor.ve kızın profılde yaşadığı yer de kiev yaziyordu.sevgılım suan isi dolayısıyla burda değil pazar günü gelecek.o zamana kadar bekleyemem musait oldugunda ara diye mesaj attim ama arayınca ne diyecegimi bilmiyorum ve ne yapmam gerektıgını.eger direk bagırarak konusursam cok sıkıyorsun dıcek.ben 28 o 32 yaşında.bana yardımcı olun lütfen fıkırlerınıze cok ıhtiyacım var:(

Kız seni mi ekledi yani derdi neymiş sevgiline bunu normal bir şekilde sorabilirsin bu kim diye ? Bağırmaya gerek yok yani

Off off kiev diyosun koca adamlar ne yapmaya gidicekler oraya pişti oynamayamı :KK14:

umarim bunlar kiz ayarlamak icin tatile giden tipler degillerdir
Ben sirf bu olaylar icin ukraynaya rusyaya giden kisiler biliyorum aklima direk bunlar geliyo

Kız seni ekledi yani doğru mu anladım. Hemen kabul et ve konuşmaya başla. Aaa ortak arkadaşımız varmış nerden tanıyosun dünya küçük falan de :-)

Balık baştan kokmus sanki... Evlilik hayali kurulmayan tip dikkat et...:kahve:

Buyur kardeş bir bardak soğuk su
indir (1).webp

Değil konuşmak arkana bile bakmadan kaç konuşmana bile değmez tabi tercih senin Can'ım ;)

bağırıp çağırmak ne alaka? ne işe yarayacak. sadece sorarsınkim bu falan diye.

ayrıca ne var yani kiev'e tatile gidilmişse.
amaterdama falan gitselerde mi aynı şey söylenecek.
ha o kadar karaktersizse sevgiliniz zaten 5 ayınıza yazık.

Back
X