Sevgilim ve Sözde Arkadaşım (!)

yarabandi

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
80
13
18
Merhabalar,
Aslında benim iki sorunum var. Birinci benimle alakalı hemen kısaca anlatayım.
Kısa bir zaman içinde biriyle tanıştım bir gezi sırasında ve inanılmaz bir şekilde benden hoşlandığını ilgilendiğini gezinin son günü farkettim ve anlamaya çalıştım. Gezi bittikten hemen sonra görüştük buluştuk ve bir anda aramızda inanılmaz bir elektrik oldu ve başladık. Biraz hızlı oldu aslında farkındayım ama oluverdi gerçekten. Şuana dek çok uyumluyuz henüz 1 ay oldu. Zaman ne gösterir bilinmez ama geçmişte yaşadığım bir aldatma olayı sebebiyle bazen çok zorladığımı düşünüyorum onu. Daha önce yaşadığım olay ise şöyleydi; erkek arkadaşımla benim ortak tanıdığımız bizden küçük bir bayan vardı, erkek arkadaşım kendi kuzenini ona ayarlamak istemişti tanıştırmıştı ama olmamıştı ve bir kaç ay sonra biz ayrıldık ve bir anda o kızla çıkmaya başlamışlardı. Şuanda yine benzeri bir olay oluyor ve ben deli gibi korkuyorum aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi. Çünkü yine gezide tanıştığımızın ikimizin ortak arkadaşı olan bir bayana, sevgilim kendi kuzenini tanıştırmak istiyor. İster istemez geçmişte yaşadıklarım geliyor aklıma. bir kez onunla bu durumu paylaştım ve bana güvenmiyor musun neden öyle düşünüyorsun dedi ve baya üzüldü. Kendisi de geçmişte aldatılmış ve kızlara hiç güvenmediğini ama benimle bu durumu kırdığını söylüyor.
Ayrıca normalde hep kendisini daha baskın birisi gibi anlatmaya çalışıyo ilk tanıştığımız anda ama hal hareketlerinde kesinlikle alakası yok, bi süre görmesem mesajını hemen arıyo soruyo merak ediyo, ilgileniyo, sürekli özlediğini söylüyor ve gerçekten bana baktığında gözlerinin içinin güldüğünü hissedebiliyorum. Herhangi birşeye kızdığında dahi eğer ben yanındaysam, bana baktığında yada bende ona baktığımda gülümsediğimde direk yumuşuyor kızamıyor hemen gülmeye başlıyo bilmiyorum inşallah gerçek aşk dedikleri budur ve son olur. Tek dileğim bu.

Diğer sorunum ise geziye beraber gittiğim en yakınım (!) bildiğim arkadaşım. çok garip davranışları var anlam veremiyorum belkide hep böyleydi ama ben kabullenemiyordum. 1 senedir çok yakınız yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez o derece her şeyi beraber yaparız birbirimize her türlü fedakarlığıda yapmışızdır. Ancak şöyle garip bir huyu var ki beni çok rahatsız ediyor. Örneğin; ben bi kıyafeti çok beğendiğimi almak istediğimi ama bi türlü fırsat olup bakamadığımı söylüyorum. verdiği tepki aynen şöyle " aaa evet bende çok istiyodum kaç zamandır" diyerek aradan bir kaç gün geçti ve onun aldığını duydum birde kalkıp bunu bana söyledi yetmezmiş gibi geziye gittiğimizde o da aldı giydi gezdi orda. bir konu hakkında bir düşüncemi yada bildiğim birşeyi paylaştığımda da hemen ilk söylediği şey ben biliyorum zaten, yok o öyle değil, ben daha önceden biliyordum vs vs. Yani herşeyi muhakkak ki herkesten önce bildiğini çok bilgi sahibi olduğunu göstermeye çalışıyor. Neden yaptığına anlam veremedim açıkcası.

Hatta en son biz gezideyken sevgilim arada bana laf atmış esprisine muhabbet kurabilmek için sanırım ama ben farketmemiştim anlamamıştım ama bu arkadaşım kendisine söylenmiş gibi düşünerek bana da bi ara öyle lanse etti bende şaşırdım. O an hiç birşeyin farkında olmadığım için tabiiki anlamadım. Bunun dışında gezinin son günü, yani dönüş sırasında gezideki farklı bir kişiyle konuştuğunu hatta o kişininde benim sevgilim ile sanki o arkadaşımın arasında bişi mi var gibisinden bir cümle kurduğunu bana yakın zamanda söyledi sonra bir anda lafı değiştirip "seninle onun arasında bişiler mi var acaba diye bana söyledi" diyerek çevirdi. Ve bana bunları anlatırken bizim sevgili olduğumuzu da biliyordu. Benim mi gözüme çok batmaya başladı bilemiyorum.

Yani ben olsam sanırım ben de kötü hissederdim ama sürekli dile getirmeyin sevgilinize karşı.. Bunu ona anlatmanız bile hata. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek bu oluyor

sevgilini bilemem de arkadaşında tuhaflıklar var gibi ciddi ciddi

Hayatınıza biri girince arkadaşınızı gözden çıkartıyormussunuz gibi geldi. Bir yıldır aklınız neredeydi? Erkek arkadaşınız olmadan önce niye sorgulamadınız kız arkadaşınızla durumunuzu.

Sen baya bi hoslanmissin bu cocuktan o net.Arkadasina gelince benim hissettigim sen o arkadasini cekemiyo gibisin.Kizma ama birak ne alir giyerse giysin.Sevgilini kapar diye korkuya da kapilma.Niye taktin bu kadar.Yanlis anliyosun gibi geldi bana

Yani ben olsam sanırım ben de kötü hissederdim ama sürekli dile getirmeyin sevgilinize karşı.. Bunu ona anlatmanız bile hata. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek bu oluyor
Aslında doğru söylüyorsunuz ama bir anda kendimi bu korku içerisinde bulunca bilinçsizce hareket ettim
Sen baya bi hoslanmissin bu cocuktan o net.Arkadasina gelince benim hissettigim sen o arkadasini cekemiyo gibisin.Kizma ama birak ne alir giyerse giysin.Sevgilini kapar diye korkuya da kapilma.Niye taktin bu kadar.Yanlis anliyosun gibi geldi bana
Çok uzun zamandır farkındaydım aslında, bu halini düzeltmek için çok çaba gösterdim, evet bende birşeyleri bilebilirim herşeyin en doğrusunu o biliyor olamaz ama maalesef ne yaparsam yapayım hiç değişmedi ve şuan yine aynı şekilde görüşmeye devam ediyorum herhangi bir farklılık yansıtmadım ki kendisi de diyor bana zaten. Ben daha az görüşürüz diye düşünmüştüm ama hiç öyle olmadı dedi.

Kıyafet konusunda sadece bir örnekti aslında buna benzer bir çok konuda hep böyle. Örneğin buluşalım dediğimizde dahi ilk teklifi hep evinin dibinde ona yürüme bana en az 40 45 dk uzak olan mesafelerdi. Özellikle son dönemlerde bu konularda daha da baskın olmaya çalıştığı için aslında sinirlendim, birde zaten daha sevgilimi farketmeden evvel gezide de çok fazla sinirlerimi bozdu. Biraz tesadüfi denk geldi diyebilirim.
Geçmişte de bu konuda sıkıntılarım vardı ben biraz daha orta noktada yerler önerdikçe işi yokuşa sürüyor gelmemek için bende artık üstelemiyordum.
Benim de buna benzer sorunlarım vardı eskiden, ergenlikten çıkınca geçti!!!
Nasıl yani anlayamadım ?

En basidi daha yakın zamanlarda elektronik bir aletinde yaşadığı sorunla alakalı fikir yürütmeye çalışıyordum. Bulunduğu bölgede alt yapı biraz eski, çok eski bir yerleşim yeri olduğu için. Bende muhtemelen onunla alakalı olabileceğini söylemiştim buluştuğumuzda. Ertesi sabah bana ilk attığı mesaj ise elektrikle alakalı sorun olmadığını ailesine sorduğunu evlerinin elektrik konusunda süper olduğunu prizlerinde sorun olmadığını hatta zamanında birine baktırdıklarını ve çok iyi olduğunu söylediğini söyledi direk. Hani ben sana onu kötülemişim yada çok kötü bişey söylemişim gibi kendini ispat etme çabaları var

Kızda bi tuhaflik var mesafenizi koruyup ilişkiniz hakkinda konusmayin derim. Ayni model kiz arkadasim vardi hayatimdan cikarmadan rahat edemedim arkadasligimiz bittikten sonra gosterdi zaten kotu niyetini. Isler ilerlemeden mesafe koyun merhaba merhaba konusun bence

Bence sevgilin de kız arkadaşın da normal. Gecmis tecrubelerinden dolayi sevgilini kaybetmekten korktuğun için kiz arkadasinin her dediği batıyor sanki. Biz de yakın arkadaşımla ayni seyleri beğeniriz genelde. Ayni bahsettigin gibi bir durum olmuştu hatta. Benim çok beğenip almak istediğim bulamadıgim bir kıyafeti o baska bir şehirde bulup almıştı mesela kendine. Nolacak ki arkadaş olunca aynı şeyler beğenilebilir, zevkler benzer olabilir.

Tabiiki beğenebilir kıyafet konusunda asla sorun yaratmam hani kalkıp aynı gün aynı şeyi dahi giyerim asla problem etmem. Bahsetmeye çalıştığım şey aslında her konuda her durumda hep kendisinin en iyiyi bildiğini iddia etmesi rahatsızlık veriyor sadece.

Misal veriyorum bir iki ay evvel yeni açılmış olan bir yerden bahsediyorum. Geçen gün duydum ne dersen oraya gidelim mi çok güzel olur diyorum. verdiği yanıt direk bu " aa ben orayı biliyorum duymuştum". yada üniversite hakkında şöyle şöyle olabiliyormuş diyorum, aradan zaman geçiyor benim dediğimin yanlış olduğunu ispatlamaya çalışırcasına aksi birşey söylüyor aradan günlerde geçse.

Onu da düşündüm ama bu defa sevgilisi oldu ve arkadaşını bıraktı gibi bir izlenim olacağını düşündüğüm için yapamadım

kaybetmek istemiyorsanız bu tarz davranışlarına görmezden gelin.kimse kusursuz değil birbirinizi böyle idare ede ede arkadaşlıgınıza devam edersnız

Onu da düşündüm ama bu defa sevgilisi oldu ve arkadaşını bıraktı gibi bir izlenim olacağını düşündüğüm için yapamadım

Disardan kimsenin ne dusundugu umrunuzda olmasin o her seyi bilen tavirlari olan insanlardan nefret ederim. Ha bende arkadasini birakti demesinler diye kiza rahatsiz oldugumu soyleyip son sans verdim fake hesap acip sevgilime yuruyup benim namusum hakkinda iftiralar atmisti bu ayni evde kaldigim ayni kiyafetleri giydigim kiz kotuluk yapmaz diye dusundugum insandi. Hareketleri batiyorsa bitirin bence sonu kotu oluyor

anlayabilecek bir yapıya sahip değil ki. olsa keşke anlatabilsem derdimi ama aksine onu kıskandığımı düşünüyor bu defa da. ufakta olsa çıtlattığımda tepki gösteriyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…