sevgilim ve yatay geçiş durumları.. mutsuzum yorum yapın lütfen kızlar :(

eflatuns

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
1.598
1.088
333
3 aylık harika giden bir ilişkim var,aramızda en ufak bi sorun bile yok, ilk defa gerçekten sevdiğimi ve sevildiğimi hissediyorum buna göre değerlendirirseniz sevinirim.
ikimizde aynı üniversitede okuyoruz, okudugumuz üni de güzel bir üni. sorun şu ki sevgilimin puanları orta derece ve seneye bölümünde en iyi eğitim veren üniye yatay geçiş yapmayı düşünüyor yıllar sonra içimde ukte kalmasın diyor ve ilişkimize inandığını söylüyor ve ona karşı güven eksikliğim kesinlikle yok, her gün değil haftada 1 iki haftada 1 görüşeceğimizi ve bu durumun ilişkimizi etkilemeyeceğini hatta ilerisi için daha iyi olacağını (maddi yönden) söylüyor.
bu durumu öğrenince direk ağladım saatlerce onsuzlugu düşündüm hala da iyi değilim, sizce aynı yerdeyken idealleri için farklı yere geçiş yapmak istemesi beni sevmediğini mi gösterir yoksa bencillik mi yapıyorum ?

Bence seni sevmediğini göstermez belki de ilişkiniz için bi sınavdır bu elebette üzülürsün çünkü her zaman birlikte vakit geçirmişsiniz olmaması düşüncesi seni zorlar ama sonuçta bu bi ayrılık değil ki hem maddi yönden daha iyi olacağını söylemiş belli ki senle gelecek düşünüyo.

Bence seni sevmediğini göstermez belki de ilişkiniz için bi sınavdır bu elebette üzülürsün çünkü her zaman birlikte vakit geçirmişsiniz olmaması düşüncesi seni zorlar ama sonuçta bu bi ayrılık değil ki hem maddi yönden daha iyi olacağını söylemiş belli ki senle gelecek düşünüyo.

evet canım ben de sınav olarak görüyorum bunu, biraz zorlanırım ama alışırım yine beni sevdiğini biliyorum güvendiğine inanıyorum ya :) teşekkür ederim yorumun için

bence hiç endişen olmasın aksine idealist ve sorumluluk sahibi bir sevgilin olduğu için şanslısın bizde ayrı şehirlerde okuyoruz memleketlerimiz aynı ama onun dısında 2 haftada bir gidip geliyoruz birbirimize ki sizinde bu şekilde rahatlıkla görüşebilceğinizi söylemiş sevgilin..biraz özlem olcak ama hergün dipdibe olmaktan daha iyidir diye düşünüyorum ben

seni seviyo ama mantığınıda kullanmış sonuçta kendisinide düşünmek zorunda geleceği için..başka yere gitttiğinde değişmeyeceğine eminsen sana güven verdiyse bence hiç korkma :31:

Back
X