Sevgilim ve Yengesi Lütfen cevap verin.

Ayseduran842

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2018
5
0
1
30
Ya sevgilimin davranışlarında bir şey yok ama eltim olacak insan beni kıskandırmak için başka şekilde söylüyor sevgilim yengesine düğüne giderken falan çook güzel olmuşsun yenge diyor eltim hemen konuştuğumuzda bana söylüyor nişanlımdan değil kaynımdan duyuyorum diye amacı ne olabilir? Az öncede konu açmıştım cevap verilmedi
Bir de biz sevgilimle akrabayız bizi babam hariç herkes biliyor, acaba kompleks mi yapıyor kendince ben daha çok sevilcem diye el kalıyorya kendisi,anlam veremiyorum sevgilimede bir şey diyemiyorum yanlış anlaşılcam diye. Sürekli fiziğini falan övüyor bana

Sevgilinizin kötü niyetle dediğini sanmiyorum kardeşinin nisanlisina kötü niyetle düşünecek biri değildir olsa sevgiliniz olmazdı heralde öyle biri, eltinizi de bilemiyorum neden der ki öyle şeyler. Yani yabancı bir insan güven olmaz dikkat edin derim, daha evli de degillermis onlar da.

Bende anlamıyorum. Bozulduğumu anlamasın diye evet ince düşüncelidir sevgilim hep deyip geçiştiriyorum. İçime hep bir kuşku düşürmeye çalışıyor. Değişik

Bende anlamıyorum. Bozulduğumu anlamasın diye evet ince düşüncelidir sevgilim hep deyip geçiştiriyorum. İçime hep bir kuşku düşürmeye çalışıyor. Değişik
Boşverin izin vermeyin kuşku düşürmesine , ara bozmaya çalışıyor sanki. Ya da sevgiliniz size karşı iyiyse neden benimki böyle diye kıskanıyor olabilir. Hiç sallamayin siz mutluluğunuza bakın ona inat mutlu olun kudursun.

Ben öyle yapmaya çalışıyorum, ama sevgilimin bunlardan haberi yok sizce söylersem beni yanlış mı anlar bu durumda?

Ben öyle yapmaya çalışıyorum, ama sevgilimin bunlardan haberi yok sizce söylersem beni yanlış mı anlar bu durumda?
Bence hiç söylemeyin, elti kişisi konuşsun dursun. Sadece tüm kadınlara karşı iltifat etmen gerekmiyor kimisi yanlış anlayabilir diye uyarıda bulunun isim vermeden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…