sevgilim wcye gitti hesabı ödedim orayı terk ettim..dogru mu yaptım?

benneyanginlargordum

İyi bir insanım ama, herkese değil.
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
19.368
99.157
598
41
sevgilim bugun ayrılmak için cagırdı benı. saat bire kadar vaktım var dedi neden bir sebebini bilmiyorum. bire kadar terk edecek onu biliyorum.benım ikiye kadar konusmam gereken seyler var belki? bu umrunda degil ayrılık saatini bile belirlemiş bir... gittim oturduk. sacma sapan bitmeli gitmeliyiz tadında cümleler kurdu. hatta bir ara tamam ya kasma biterse biter dedim burama kadar geldi cunk, umrumda degil dedi onda bile...
saat 12 :38 gözlerime askla bakmaya basladı ve en sevdigim bir mimigi vardı onu yaptı. o an egildim unuttum tüm pisligini öpecektim ve kendime geldim kızım sen napıyosun diye.. tuttum kendimi. asıl mevzu onun naptıgıydı amacı neydı gider ayak napıyordu.. sormadım tabii.
sonra wc gidiyorum kalktı.. düşündm ve giderken bile duygularımı istismar ettigi kanısına vardım. cıkmasını beklemedim. kasaya gittim hesabı ödedim ve eve geldim. telefonumuda kapadım.
dogru mu yaptım bilmiyorum ama, bir kadından bu sekılde ayrılınmaz ona eminim.
dogru mu yaptım sizce? iki senedir beraberdık bu arada..
pişman olur muyum bunu yaptıgıma sizce?
eger duygularımı kullanmasaydı eger son ondk duzgun dursaydı yuzunu yuzume yaslayıp hosuna gitti mi demeseydi terk edecegi dkya kadar bekleyecektım. ama wcden gelip herseye ragmen orda bırakıp gidecegi için beni öncesinde de yaklasması..bunu kaldıramadım. eve dondum..

Mevzu neydi ki ? Bir hatasini mi yakalamistiniz yoksa sadece o an duygularinizi somurdugunu hissettiginiz icin mi kalkip gittiniz?

iki senelik ilişkinin bitişi böyle olmamalı..hiçmi hatrınız yok birbirinizde? vedalaşmak, helalleşmek varken böylesi çok üzücü olmuş :( hakettimi gerçekten??

Mevzu neydi ki ? Bir hatasini mi yakalamistiniz yoksa sadece o an duygularini somurdugunu hissettiginiz icin mi kalkip gittiniz?
daha yanına gitmeden bire kadar vaktım demesi sanki iki yıllık ilişkisini degil de herhangi bitiriyor gibi davranması. ve gitmeden onbes dk önce yuzunu yuzume yaslayıp hosuna gitti mi demesi evet diye cevap alması. akabinde wc gitmesi ve dondugunde benı orda bırakacak olması. hiç dogru gelmedi bana. yaklasmamalıydı. zira ben terk edilecegimi bilerek gitmiştim oraya. gerek yoktu hosuna gittimilere yaklasmaya. duygu istismari gibiydi. donup bide orda bırakılmayı beklemek istemedim gittigimi anlasın diye de hesabı ödedim.
insallah pişman olmam.

En iyisini yapmışsınız zten amaç belli ayrılmaya çağırmış daha neyi dusunuyorsunuz ki
orda bırakıp eve geldim ya? bunu kesinlikle hakettigine inanıyorum. kalkmadan on dk önce bana yaklasması hosuna gitti mi demesi duygu istismarı gibi geldi bana. on dk sonra terk edeceksin işte neden yaklasıp evet hosuma gittiyi duydun ki ? wcden donup orda bıraklmayı beklemek istemedim. vedasız geldim.
buyuzden pısman olur muyum korkuyorum pısman olmaktan..

Abideki ben seni terkedeyim ama sen beni hep sev sendromu..

Özgüven problemi varmış.
degil mi? herseye ragmen kacıyor demesin diye gittim bu bulusmaya terk edilecegimi bilerek. iki senein hatrına. adam saat bile koymus..1? belki muhabbet uzayacak 1 nedir? bunu da gectım.. baslarda soguk soguk durdu. son ondk yuzunu yuzume yaslaması hosuna gitti mi demesi benımde salaklık edip evet demem..akabinde wcye gitti..kızım napıyosun dedim. bes dk da hamura dondun simdi gelip terk edecek ayrılıga saat bile koymus. egosunu oksadın. kalk evine git. hesabıda gittigimi anlasın diye ödedim wcdeyim sanmasın diye..
bunlara ragmen pısman olur muyum diye korkuyorum :( telefonumu da kapadım hala acmadım..

daha yanına gitmeden bire kadar vaktım demesi sanki iki yıllık ilişkisini degil de herhangi bitiriyor gibi davranması. ve gitmeden onbes dk önce yuzunu yuzume yaslayıp hosuna gitti mi demesi evet diye cevap alması. akabinde wc gitmesi ve dondugunde benı orda bırakacak olması. hiç dogru gelmedi bana. yaklasmamalıydı. zira ben terk edilecegimi bilerek gitmiştim oraya. gerek yoktu hosuna gittimilere yaklasmaya. duygu istismari gibiydi. donup bide orda bırakılmayı beklemek istemedim gittigimi anlasın diye de hesabı ödedim.
insallah pişman olmam.

Olmazsin iyi yapmissin. Boyle mi ayrilir insan, bende onceden baska mevzular filan oldu da ondan son kez filan cagirdi zannettim. Yuzunu yasladiginda ittiverseydin keske pis adam. Haklisin tabi ki pisman olma resmen duygularini harekete gecirip arkasinda enkaz birakmak istemis. Sen de karsi atak yapip dumur etmissin, iyi yapmissin.

Back
X