- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
sevgilim bugun ayrılmak için cagırdı benı. saat bire kadar vaktım var dedi neden bir sebebini bilmiyorum. bire kadar terk edecek onu biliyorum.benım ikiye kadar konusmam gereken seyler var belki? bu umrunda degil ayrılık saatini bile belirlemiş bir... gittim oturduk. sacma sapan bitmeli gitmeliyiz tadında cümleler kurdu. hatta bir ara tamam ya kasma biterse biter dedim burama kadar geldi cunk, umrumda degil dedi onda bile...
saat 12 :38 gözlerime askla bakmaya basladı ve en sevdigim bir mimigi vardı onu yaptı. o an egildim unuttum tüm pisligini öpecektim ve kendime geldim kızım sen napıyosun diye.. tuttum kendimi. asıl mevzu onun naptıgıydı amacı neydı gider ayak napıyordu.. sormadım tabii.
sonra wc gidiyorum kalktı.. düşündm ve giderken bile duygularımı istismar ettigi kanısına vardım. cıkmasını beklemedim. kasaya gittim hesabı ödedim ve eve geldim. telefonumuda kapadım.
dogru mu yaptım bilmiyorum ama, bir kadından bu sekılde ayrılınmaz ona eminim.
dogru mu yaptım sizce? iki senedir beraberdık bu arada..
pişman olur muyum bunu yaptıgıma sizce?
eger duygularımı kullanmasaydı eger son ondk duzgun dursaydı yuzunu yuzume yaslayıp hosuna gitti mi demeseydi terk edecegi dkya kadar bekleyecektım. ama wcden gelip herseye ragmen orda bırakıp gidecegi için beni öncesinde de yaklasması..bunu kaldıramadım. eve dondum..
saat 12 :38 gözlerime askla bakmaya basladı ve en sevdigim bir mimigi vardı onu yaptı. o an egildim unuttum tüm pisligini öpecektim ve kendime geldim kızım sen napıyosun diye.. tuttum kendimi. asıl mevzu onun naptıgıydı amacı neydı gider ayak napıyordu.. sormadım tabii.
sonra wc gidiyorum kalktı.. düşündm ve giderken bile duygularımı istismar ettigi kanısına vardım. cıkmasını beklemedim. kasaya gittim hesabı ödedim ve eve geldim. telefonumuda kapadım.
dogru mu yaptım bilmiyorum ama, bir kadından bu sekılde ayrılınmaz ona eminim.
dogru mu yaptım sizce? iki senedir beraberdık bu arada..
pişman olur muyum bunu yaptıgıma sizce?
eger duygularımı kullanmasaydı eger son ondk duzgun dursaydı yuzunu yuzume yaslayıp hosuna gitti mi demeseydi terk edecegi dkya kadar bekleyecektım. ama wcden gelip herseye ragmen orda bırakıp gidecegi için beni öncesinde de yaklasması..bunu kaldıramadım. eve dondum..