• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ya bana kac ya da bitirelim diyor...

glamgirl

♥Cϵɳɳ϶ƮКo&#
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
89
0
46
Ankara
arkadaslar bundan önce actigim konuyu belki biliosunuzdur..hani aile istemedi diye ayrilmistik...sonra tekrar birlestik...o aileme karsi öyle öfke dolu ki...hep cok kötü seyler sölüyor...gecenlerde kacmak cözüm degil, bunu 3.cü kisileri araya sokarak misal hocayi, dedim. yok bn birdaha o eve gelmem dedi...egitim seviyemden dolayi taktilar diyo...bende "bak 2 senelik böle kisa süren bi bölüme gir valla yardim da ederim beklerim de seni...o zaman babamlar takmaz bu konuya bu kadar" dedim..bana dedigi su oldu: "baban kim ki kim oluyormus onun gözüne girmek icin mi ugrasicam"...annesi annemden nefret ediyor ve son gördügümde ona beddualar etmisti...ve egitimim tam olrak bitmedi...bu kacma isi de isin icine girerse iyce egitimimi yarida birakmak zornda kalicam dedim.1 senem kaldi arkadaslar...bana ne dedi biliomusnuz: "ben seni ömür boyu bekleyemem". senin namusunu kirletseydim hamile biraksaydim bak gör o zaman baban nasilda veriyordu seni. ama öyle yapmadigim icin vermior dedi. birde cok küfür etti yok bilmem ne yaparim seni... gibisinden cirkin sözler. kavga ettik.dün sms yazio, ben o anlamda demedim. beni si..sinler asil dedi..bikeresindede sülaleni bilmem ne yaparim demisti. bende bnm sülalemde sehit var agzini topla ne bicim insansin sen dedim.sonrada lafi cevirdi benim sülalemi de s..inler dedi. cok igrenc kackez desem de agzi bozukkk...dün gece sms yazmis. sen beni sevmiyosun tamam artik raht birakicam. bende tamam demek bu kadrmis dedim.bu olanlardan sonra bile ona bagli hissediorum kendimi inanamiycaksiniz ama..biraz agladim ama sonra ailemin neden bu iliskiyi istemediklerini zamanla kavriyorum diye düsündüm, haksiz de degillermis dedim. isteme günündeki izlenimden sonra ailem ck karsi cikmisti...simdi cit yok. ama eminim geri yazacak, huyunu biliyorum...arkadaslar ben ne yapicam...bana kac diyip duruyor her firsatda..ev bulmus, o da anasinin eteginin dibinde resmen 50 metre en fazla:( ne kacmasi ya dedim bu cözüm degill dedim...asil kendisi savas vermio ama kacmam icin zorluo...bu sevmek mi asil

kesinlikle kesinlikle kesinlikle hayııırrrrrr kaçma. o kişiden de uzak dur. ailene küfrediyor, yarın öbür gün sana da küfredecek, ailenle görüşmene izin vermeyecek, okula gidemeyeceksin, işsiz güçsüz perişan kalacaksın.

ve sonra bir gün tıpış tıpış ailene döneceksin...

insan sevdiğine bu kadar hakaret edebilirmi sence?
isteme günü nasıl davrandılarsa annen peşlerinden beddua etmiş merak ettim gerçekten...
kusura bakma ama saygısızlık çokkk var

Sakın kaçayım deme, ağzı böylesine pis olan birinden hayır gelmez...
Annene babana ettiği laflara baksana, içine nasıl sindireceksin bunları, şimdi böyle olan ileride daha kötü olur.
Gerçek yüzünü evlenmeden gösterdiği iyi olmuş, bence aileni dinle...

Kaç kaç böyle mantıkta bir adama sonra gel burda bol bol konu açarsın biraz mantıklı düşünün yahu. Ben de gencim 22 yaşındayım çok büyük değilim ama hayatımla ilgili önemli kararlı mantık çerçevesinde geleceğimi düşünerek veriyorum böyle saygısız annemi babamı takmayan benim düşünceleime önem vermeyen bir adama kaçmayı bırak ilşkimi keserim. Bu yapıdaki adama kaçılır mı arkadaşım?

güzelim bu çocuk hasta,,ruh hastası....küfür eden bir kişiden uzak dur...sen aklı başında bir kızsın öyle görüyorum..ayrıca senin aileni istemeyen bir insanla nasıl ciddi bişey düşünüyorsun??
?bu ciddi sözü bile saçma nasıl görüşüyorsun??
nasıl yanına yaklaştırıyorsun???

senin namusunu kirletseydim hemen verirlerdi demekte neyin nesi??
babana hakarette neyin nesi???
bu ne biçim bir hasta ruh?
sen bu insanla hala görüşüyor olman başlı başına büyük hata..

kimsenin eeğtim seviyesini yükseltmeye çalışma, herkesin aklı vaar fikri var, okumayan birinin, hele de bu tarz hakaret edici konuşan birinin eğtimini yükseltemeye kalkarsan senin üstüne basar ve ezer!!!!

ailene bu tarz yaklaşan biri ile nasıl görüşebiliyorsun!!!!!
senin adına utandım..çok kızdım sana..
sen 2 günlük insan için ailene küfür ettiriebliyorsan ve hala bize soru sorabiliyorsan bu hiç normal değil...ne demek istedğimi anladım sanırım...

Canım doğru kararın ne olduğunu biliyorsun sen de... Sakın hataya düşme. Senin baban için nasıl 'o kim oluyor ki' der....baştan aşağı saygısız bir insan o.unutma ki aile de temel saygıyla başlar.çok üzüldüm şimdi.sana üzülmedim çünkü sen eminim ki doğruyu yapacaksın.sadece böyle insanların varlığına üzüldüm.eşin olacak adam 'aman ne yapsam da babanın gönlünü alsam'diye düşünmeli. Boşver canım,hayatına yepyeni bir sayfa aç.o zaten seni haketmiyor....yarın birgün başına birşeyler geldiğinde sığınacak bir ailen olabilmeli.annen baban her zaman kabul eder seni.o yüzden onlara inan canım...

Seviyorum diyip hayatını karartmanın hiç bir mantığı yok bana göre. Ayrıca aileyi silip kaçmak hayatından yapacağın en saçma hareket olur. Şimdiden ailen için böyle söylüyorsa evlendikten sonra nasıl olsa evlendik diye görüşmene de izin vermeyecektir. Ve herşey iyi olacak diye hayal ederken bi bakmışsın ne ailen kalmış yanında ne başkası koca bulunur ama ana baba bulunmaz. Sakın kaçmayı falan da düşünme düşünmüyosun şuan belki ama aklını çelmesine sakın izin verme.

Canım daha eğitimin bitmemiş 1 senen kalmış yazık değilmi onca emeğine? Böyle bir insanla kaçmayı bırak birlikte olmayı düşünmen bile hata. Kaçarsanız ne olacak? Okulun yarıda kalacak. Elinde bir mesleğin olmayacak. Bu çocukta okumamış sanırım. Elinde bir mesleği yok. Nasıl geçineceksiniz? Ailenin yüzüne nasıl bakacaksın? Sana ve ailene bir çok kez saygısızlık yapmış. Küfürler hakaretler etmiş. Sana ağır kelimeler kullanmış. Seni seven gerçekten düşünen insan bunların hiç birini yapmaz. Seni düşünen insan ben seni bekleyemem demez. Seni düşünen insan okulunun bitmesini ister. İyiliğini ister. Ama bu adam seni zerre kadar düşünmüyor. Yaptığı bencillik ve takıntıdan başka birşey değil. Bu sevgi değil. Bu aşk değil.
Evlendiğiniz zaman sana dayakta atar pskolojik baskıda yapar. Yarın öbür gün çocuğunuz olduğu zaman onuda döver. Yazık günah. Böyle bir insanla kaçarsan hayatını karartırsın. Hem sende birşeylerin farkındasınki ailemde haklı diyorsun. Şimdi sana burda üzülme vs desekte fayda etmez bir süre üzüleceksin ama zaman gerçekten herşeyin ilacı. Zamana bırak buda geçecektir. Okulunu bitir mesleğini eline al ilerde çok mutlu olabileceğin bir insan elbetteki karşına çıkacaktır.

bencede sakın kaçma :50:
anlattıklarından anladıgım kadarıyla aılenı yok saymana değecek bir insan gibi gözükmüyo gerçi tanımıyorum ama söyledıklerın onu gösterıyo..
zaten senı gerçekten dusunen bır ınsan olsa senden kaçmanı ıstemezdı. bence sen ailene güvenmelısın demekki gördükleri bıldıklerı bırsey var kı ıstemıyorlar. arkadasının ailenin gönlünü almasını sağlamalısın
senınde dedıgın gıbı kaçmak bırseye çözum değil bu sefer herşey daha kötu olur. bir kere aileni ezip geçersen bu sefer sen istesende senı ailene göstermeyebilir sürekli onları kötuler sana. kaçınca herşeyın duzelıcegını düşünmüyorum ben . zaten okulunda varmış yazık olur :50:

Yani bu kadar ağzı bozuk,afedersiniz ama cahil bir insanla nasıl olurda bir arada bulunup hatta sevgili olabiliyorsunuz yani insan bir kendine birde kolunda gezdirdiği insana bakmalı... Dünya erkek kıtlığı yok okulunuzu bitirin işinize başlayın emin olun daha iyi insanlarla karşılaşabilirsiniz... Bence biran önce aklınızı başınıza alın ve en kısa yoluyla bu insandan kurtulmaya bakın.. Aile bazen bizlerden önce bazı şeyleri görebiliyorlar... Sakın kaçmayın böyle bir insan için hayatınızı mahvetmeyin derim ben...

bence ona değilde ondan kaçmayı düşün şimdiden ailene ve özellikle sana bunları söyleyen kimbilir kaçınca neler yapar hem sonra anlaşamazsan pişman olursan ailende kabul etmez söz hakkında olmaz bu şekilde sonradan üzüleceğine şimdi üzül sanada huzur vermez o belli etmiş kin tutan erkek iyi değildir mutlaka ailenin canını yakmak isticek yapacağı şeyide sana yapacak belki kaçarsın nikah bile yapmaz çok iyi düşün

arkadaslar bundan önce actigim konuyu belki biliosunuzdur..hani aile istemedi diye ayrilmistik...sonra tekrar birlestik...o aileme karsi öyle öfke dolu ki...hep cok kötü seyler sölüyor...gecenlerde kacmak cözüm degil, bunu 3.cü kisileri araya sokarak misal hocayi, dedim. yok bn birdaha o eve gelmem dedi...egitim seviyemden dolayi taktilar diyo...bende "bak 2 senelik böle kisa süren bi bölüme gir valla yardim da ederim beklerim de seni...o zaman babamlar takmaz bu konuya bu kadar" dedim..bana dedigi su oldu: "baban kim ki kim oluyormus onun gözüne girmek icin mi ugrasicam"...annesi annemden nefret ediyor ve son gördügümde ona beddualar etmisti...ve egitimim tam olrak bitmedi...bu kacma isi de isin icine girerse iyce egitimimi yarida birakmak zornda kalicam dedim.1 senem kaldi arkadaslar...bana ne dedi biliomusnuz: "ben seni ömür boyu bekleyemem". senin namusunu kirletseydim hamile biraksaydim bak gör o zaman baban nasilda veriyordu seni. ama öyle yapmadigim icin vermior dedi. birde cok küfür etti yok bilmem ne yaparim seni... gibisinden cirkin sözler. kavga ettik.dün sms yazio, ben o anlamda demedim. beni si..sinler asil dedi..bikeresindede sülaleni bilmem ne yaparim demisti. bende bnm sülalemde sehit var agzini topla ne bicim insansin sen dedim.sonrada lafi cevirdi benim sülalemi de s..inler dedi. cok igrenc kackez desem de agzi bozukkk...dün gece sms yazmis. sen beni sevmiyosun tamam artik raht birakicam. bende tamam demek bu kadrmis dedim.bu olanlardan sonra bile ona bagli hissediorum kendimi inanamiycaksiniz ama..biraz agladim ama sonra ailemin neden bu iliskiyi istemediklerini zamanla kavriyorum diye düsündüm, haksiz de degillermis dedim. isteme günündeki izlenimden sonra ailem ck karsi cikmisti...simdi cit yok. ama eminim geri yazacak, huyunu biliyorum...arkadaslar ben ne yapicam...bana kac diyip duruyor her firsatda..ev bulmus, o da anasinin eteginin dibinde resmen 50 metre en fazla:( ne kacmasi ya dedim bu cözüm degill dedim...asil kendisi savas vermio ama kacmam icin zorluo...bu sevmek mi asil

kendisi ağzından kaçırmaya alışık olduğundan kaç alışkanlık yapmıştır..sakın bu hatayı yapma bence sakın ama..daha şimdiden ailene düşman kesilmiş insanlar ilersini düşünemiyorum bile..hem sen aileni böyle niye bu tip insanlara ezdiriyorsn..o denilenleri baban yada annen hakettimi o kişi ile hala bu şekilde devam ediyosun..bu tiple devam ettiğin sürece valla hata ediyorsun..yani o kadar gıcık kaptımki sevgiline(kusura bakma) bunu yapmaya hakkı yok onun..aileni istemeyen arkasından küfreden bay sivriye daha fırsat verme eline..sen okulunu bitir geleceğini düşün bu insanla kafanı yok yere ağrıtma..ailen istememekte sonuna kadar HAKLIYMIŞ..aileni dinle..utanmadan babana küfrediyor..baksana seni tanımıyorum ama aileni koruyor gibiyim sen niye onunla bu şekildesin???sevmek yetmiyor herşeye arkadaşım aklını kullan ailene laf söyletme..anacı babacı olda demiyorum öle anlama ama sevgilin geçici hafıza kaybı yaıyor galiba onları düşman ilan etmiş baksana..ayrılın bana göre kesinlikle......

herşey bu kadar açık net ortadayken hala ne yapim diorsun ...bence ayrıllll hiç düşünmee sen ona kaçtığında senii asla ailenle görüştürmezzz aslaa... katlanabilirmisinnn...ben evliyim şu evlenirken anamın babamın her söledini harfiyen yapmadıma çok pişmanım hep söledikleri çıktıı...ve anladımkiii bütün kıslarada tavsiye ediorumm evlenirken anan baban ne diorsa oo....benim evliliğimde hiç bi problem yok ama ananın babanın dediği herşey çıkıyoo...böle bi adama kaçılırmı yaa cahilmisin sen ya aklını başına alll...

hiç kimse ama hiçkimse benim anneme babama kötü sözler sarfedemez o kim oluyor ki?
sevgili ya sevgili nikahlı kocan değil sözlün değil nişanlında değil hiçbir haltın değil bu rahatlığı nerden buluyor.....sevgilim olacak adam benim anama babam olmadık laf edecek bende susacam ölemi ağzını burnunu dağıtırım valla
bu adamdan koca olmaz sana güzelim boşuna zamanını harcama bu insanla
evlensen mutlu olabilecekmisi n anana babana karşı tavır almış şimdiden evlendikten sonrada yalvarıp durursun baba evine gitmek için bak o zaman götürüyor mu?
kaçmak konusuna hiç değinmeyeceğim aklı başında biriysen eğer bu saçma sapan işi yapmazsın
artık kızlarımızın mantıklı hareket ettikleri düşüncesindeyim
ana baba rızası olmadan yaılan evlilikleri sonu hüsraaaan bunu anlayın artık
bırak ne hali varsa görsün
sevgi karın doyurmuyor
annene babana saygısı olmayan insanın sana ne derece saygısı olabilir ki?

sakın gülüm sakın kaçma aileni ezme hele ağzı bozuk saygısız biri için ne zorlukla büyütmüştür o ailen seni ilerde başın sııkıştığında bir ailen olmaz anne babadan kimse seni çok sevemez böyle insan için üzme onları lütfen

Yani bu kadar ağzı bozuk,afedersiniz ama cahil bir insanla nasıl olurda bir arada bulunup hatta sevgili olabiliyorsunuz yani insan bir kendine birde kolunda gezdirdiği insana bakmalı... Dünya erkek kıtlığı yok okulunuzu bitirin işinize başlayın emin olun daha iyi insanlarla karşılaşabilirsiniz... Bence biran önce aklınızı başınıza alın ve en kısa yoluyla bu insandan kurtulmaya bakın.. Aile bazen bizlerden önce bazı şeyleri görebiliyorlar... Sakın kaçmayın böyle bir insan için hayatınızı mahvetmeyin derim ben...

Dedikleriniz çok doğru anlamıyorum ben de bu mantıktaki kadınları.Etrafımda öyle bayanlar görüyorum beş para etmeyen, saygısız, ukala kadını mal gibi gören erkeklere sevgilim, nişanlım evleneceğim adam gibi sıfatları kullanıyorlar aklım mantığım almıyor benim hemen hemen hepsi geleceğin sinyallerini veriyor ama bizim bazı bayanlarımız hala hayatın gerçeklerinin farkında değil.Bizim de elbette duygularımız ve kalbimiz var. Hatta 3 yıldır süren bir ilişkim var düşünüyorum da benim erkek arkadaşım şu denilenlerin 10'da birini bana dese ilişkimi keserdim yani. Kadın olarak birazcık değerimizin farkında olalım böyle erkeklere pabuç bırakmayalım hanımlar.

Son düzenleme:
sakın canım sakın..zaten anlamıyorum nasıl tekrar o adamla birleşebildin..tmm sewıyosun ama nasıl ailene laf söylenmesıne izin werebıldın..bende eşime delı gıbı aşıqım ama ailem başka,,şakasına bile bişe söyletmem de söylemem de..en degerlılerımız ailelerimiz lütlen aklını başına al..aşık olduqun adam anlattıqın kadarıyla ruh hastası piskopat..yazık etme kendıne..

Son düzenleme:
Back
X