• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ya bana kac ya da bitirelim diyor...

en kısa zamanda bitir bu ilişkiyi derim bu ne cüret.bune terbiyesizliktir ailen nasıl olursa olsun senin ailen ,sakın böyle seviyesizlere tercih etme çok üzülürsün hakkında hayırlısı olsun inşallah,böyle bi ilişkiyi sormana bile gerek yok bence devam edersen üstelikte kaçarsan hayatını mahvettin say şimdiden. ay çok sinirlendim okurken,kızımda yok fakat fakat kabullenemem bu tarza insanları

Bugun senin ailene küfür eden yarın sana da edicek okulun biticek 3 5 ay sonra naptım ben diip ailene donmeye calısıcaksın onların yuzune bakamıcaksın bu sefer sakın ha.. En kısa sürede bitirmeye calıs bu ılıskıyı bunca denılenlerı kulak ardına atma iyi dusun yanlıs yollara dusme. Aman hayatını karartma daha niceleri cıkar karsına bi o yok dunyada.

evet KAÇ. ama ona değil. ondan kaçarak uzaklaş... ağzı bozuk ailene bile laf edebiliyor. ailen ne kadar haklı istememekte.. senin de bunu farketmen gerekirdi bu laflarından sonra. sevmek falan değil bu. bence tam bir psikopat ben sana söyleyeyim. sen bu adama kaçsan, eline geçen kırık bir burun mor bir göz olur. çünkü sinirlerini kontrol edebilen biri olduğunu düşünmüyorum bu laflarından sonra.. bence hemen uzaklaş ondan...

arkadaslar bundan önce actigim konuyu belki biliosunuzdur..hani aile istemedi diye ayrilmistik...sonra tekrar birlestik...o aileme karsi öyle öfke dolu ki...hep cok kötü seyler sölüyor...gecenlerde kacmak cözüm degil, bunu 3.cü kisileri araya sokarak misal hocayi, dedim. yok bn birdaha o eve gelmem dedi...egitim seviyemden dolayi taktilar diyo...bende "bak 2 senelik böle kisa süren bi bölüme gir valla yardim da ederim beklerim de seni...o zaman babamlar takmaz bu konuya bu kadar" dedim..bana dedigi su oldu: "baban kim ki kim oluyormus onun gözüne girmek icin mi ugrasicam"...annesi annemden nefret ediyor ve son gördügümde ona beddualar etmisti...ve egitimim tam olrak bitmedi...bu kacma isi de isin icine girerse iyce egitimimi yarida birakmak zornda kalicam dedim.1 senem kaldi arkadaslar...bana ne dedi biliomusnuz: "ben seni ömür boyu bekleyemem". senin namusunu kirletseydim hamile biraksaydim bak gör o zaman baban nasilda veriyordu seni. ama öyle yapmadigim icin vermior dedi. birde cok küfür etti yok bilmem ne yaparim seni... gibisinden cirkin sözler. kavga ettik.dün sms yazio, ben o anlamda demedim. beni si..sinler asil dedi..bikeresindede sülaleni bilmem ne yaparim demisti. bende bnm sülalemde sehit var agzini topla ne bicim insansin sen dedim.sonrada lafi cevirdi benim sülalemi de s..inler dedi. cok igrenc kackez desem de agzi bozukkk...dün gece sms yazmis. sen beni sevmiyosun tamam artik raht birakicam. bende tamam demek bu kadrmis dedim.bu olanlardan sonra bile ona bagli hissediorum kendimi inanamiycaksiniz ama..biraz agladim ama sonra ailemin neden bu iliskiyi istemediklerini zamanla kavriyorum diye düsündüm, haksiz de degillermis dedim. isteme günündeki izlenimden sonra ailem ck karsi cikmisti...simdi cit yok. ama eminim geri yazacak, huyunu biliyorum...arkadaslar ben ne yapicam...bana kac diyip duruyor her firsatda..ev bulmus, o da anasinin eteginin dibinde resmen 50 metre en fazla:( ne kacmasi ya dedim bu cözüm degill dedim...asil kendisi savas vermio ama kacmam icin zorluo...bu sevmek mi asil

kesinlikle ama kesinlikle uzak dur .. aşkından ölsemde biri benim aileme en ufak birşey dicek ha ?? yemin ederim başına yıkarım o dünyayı sen napıyosun böyle ??? bırak cehenneme kadar yolu var o bir eş değil kendine köle arıyor.. sakın gitme sakın !!!:19:

okuyunca şaşırıp kaldım:/ adamdaki medeni cesarete bak yahu, hem terbiyesiz, hem yüzsüz :/ ondan sana hayır gelmez canım :/

aşk da sevgi de geçer biter gider. mutsuz olursun. bak burda kaç tane bayan var severek evlenmiş sonucu kötü bitmiş.ayrıca o seni kabetmeyii göze alıyor ki kaçmazsan ayrılcam diyo. senden vazgebeliyo. ailenii yıkma değimez.

bende arkadaşlarla hem fikirim,sana ve ailene küfür etmesi bu gaflete düşmemen için en büyük neden..bide seni bilmem ne etmekle resmen tehtit etmiş farkındamısın..gözünü bu kadar kin bürüdüyse sana kötülüğüde dokunabilir bianlık bişy sırf mecbur kalasın diye yapar mı yapar..zaten ağzındanda düşürmüyormuş maşşallah insanın fikri neyse eylemede o yansır yani..Allah korusun kaçmak ne kelime uzak dur dur uzak..

Ne sevgisi, ne aşkı ya?

Adı batsın böyle sevginin.

Nasıl izin verirsiniz böyle fütursuz küfretmesine?

Ömür boyu -kusura bakmayın ama- size, sülalenize ne yapacağını mı dinleyeceksiniz?

benimde ailem istemiyor çıktığımı.. sebep yine eğitim farkı ben ünv o ilkokul mezunu.. ailesi geldiler ablaları annesi annem kovdu resmen sevgilim yinede bikere bile anneme laf etmedi.. annesiyle tlfda görüştüm annende haklı seni dşünüyor ama çok ağır laflar etti bende anneyim oğlum hakkında dediklerini duyunca kalbim sıkıştı evinizde dedi.. bişey diyemedim.. haklıydı annem ağzına geleni dedi.. ama onlar ailem hakkında hiç kötü konuşmadı en azından benim yanımda..sevgilim kaçmayı teklif etti ama hiç ısrar etmedi.. yada aileme hiç küfür etmedi.. istersen kendi düzenimizi kendimiz kuralım ben onlara kendimi sevdircem söz dedi.. ama ben cesaret edemedim biz şuan beklemedeyiz.. senin durumun fena ama ağzı bozuk saygısız bir sevgili ben olsam ailem izin versede düşünürdüm bırak kaçmayı

Back
X