Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar bundan önce actigim konuyu belki biliosunuzdur..hani aile istemedi diye ayrilmistik...sonra tekrar birlestik...o aileme karsi öyle öfke dolu ki...hep cok kötü seyler sölüyor...gecenlerde kacmak cözüm degil, bunu 3.cü kisileri araya sokarak misal hocayi, dedim. yok bn birdaha o eve gelmem dedi...egitim seviyemden dolayi taktilar diyo...bende "bak 2 senelik böle kisa süren bi bölüme gir valla yardim da ederim beklerim de seni...o zaman babamlar takmaz bu konuya bu kadar" dedim..bana dedigi su oldu: "baban kim ki kim oluyormus onun gözüne girmek icin mi ugrasicam"...annesi annemden nefret ediyor ve son gördügümde ona beddualar etmisti...ve egitimim tam olrak bitmedi...bu kacma isi de isin icine girerse iyce egitimimi yarida birakmak zornda kalicam dedim.1 senem kaldi arkadaslar...bana ne dedi biliomusnuz: "ben seni ömür boyu bekleyemem". senin namusunu kirletseydim hamile biraksaydim bak gör o zaman baban nasilda veriyordu seni. ama öyle yapmadigim icin vermior dedi. birde cok küfür etti yok bilmem ne yaparim seni... gibisinden cirkin sözler. kavga ettik.dün sms yazio, ben o anlamda demedim. beni si..sinler asil dedi..bikeresindede sülaleni bilmem ne yaparim demisti. bende bnm sülalemde sehit var agzini topla ne bicim insansin sen dedim.sonrada lafi cevirdi benim sülalemi de s..inler dedi. cok igrenc kackez desem de agzi bozukkk...dün gece sms yazmis. sen beni sevmiyosun tamam artik raht birakicam. bende tamam demek bu kadrmis dedim.bu olanlardan sonra bile ona bagli hissediorum kendimi inanamiycaksiniz ama..biraz agladim ama sonra ailemin neden bu iliskiyi istemediklerini zamanla kavriyorum diye düsündüm, haksiz de degillermis dedim. isteme günündeki izlenimden sonra ailem ck karsi cikmisti...simdi cit yok. ama eminim geri yazacak, huyunu biliyorum...arkadaslar ben ne yapicam...bana kac diyip duruyor her firsatda..ev bulmus, o da anasinin eteginin dibinde resmen 50 metre en fazlane kacmasi ya dedim bu cözüm degill dedim...asil kendisi savas vermio ama kacmam icin zorluo...bu sevmek mi asil