1,5 senelik güzel bir ilişki yaşıyorduk. Kötü niyetli olmayarak bir yalan söylemiştim ve pişmanlığını çok yaşamıştım. Sürekli takıntılı davrandı, elimden geleni yaptım ama yetinmek bilmedi kafasında yazdı yazdı, ve ne yaptıysam hep olaylarda kendini mağdur göstererek çekip gitti. Bir gün evlilik hayali kurup ertesi gün her şeyi gözünde büyütüyor. Ailesi bile kimi zaman beni haklı buldu. Onu aldatsam sanırım daha az tepki verirdi. Ve bu artık beni çok üzüyor, kronik hastalığa sahibim yeri gelince sana kıyamıyorum deyip yeri gelince çekip gidiyor. Ben artık ona hayır o öyle değil demekten, ona saçma sapan ispatlar yapmaktan yoruldum. O ya bunları gayet iyi biliyor yada kafasındaki senaryoyu çok iyi benimsiyor. Sosyal hesaplarda görüştürmediğim herkesi ekliyor, sorsan senden önemli mi sen bizi düzelt ben silerim diyor. Bu ne saçmalık. Sevdiğini gerçekten biliyorum ama bu yaptıkları anlamsız. Eylülde yüzyüze konuşacaktık, onu bile beklemeden engellemiş beni her yerden. sebebiyse ben yine hiç bir şey yapmamışım.. ne yapmalıyım artık