Sevgilim

merve1888888

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2023
14
18
3
33
İyi akşamlar ben birşey sormak istiyorum uzun zamandır sevdiğim biri vardı sevgili olduk bana iyi davranıyor beni arıyor soruyor değer veriyor ama maddi durumu iyi değil dışarı çıktığımızda her şeyi ortak ödüyoruz o yemek ısmarlarsa ben çay ısmarlıyorum ama bazen yanlışım yapıyorum düşünüyorum onada diyorum çalışırım bende birlikte başarırız ama ailem biraz problem çıkarıyor bende karşı geliyorum sizce ne yapmam lazım

İyi akşamlar ben birşey sormak istiyorum uzun zamandır sevdiğim biri vardı sevgili olduk bana iyi davranıyor beni arıyor soruyor değer veriyor ama maddi durumu iyi değil dışarı çıktığımızda her şeyi ortak ödüyoruz o yemek ısmarlarsa ben çay ısmarlıyorum ama bazen yanlışım yapıyorum düşünüyorum onada diyorum çalışırım bende birlikte başarırız ama ailem biraz problem çıkarıyor bende karşı geliyorum sizce ne yapmam lazım
Bir insana sadece cinsiyetinden dolayı bütün maddi şeyler kitlenmez. Olması gereken zaten şu anki yaptığınız şey birisi yemek ısmarlarsa diğeri tatlı veya çay ısmarlar bunun da sırası değişir.
Önemli olan yaşlarınızın kaç olduğu ,meslek veya çalışma durumlarınız ,birbirinize ve ailelerinize nasıl davrandığınızdır.

Esra Ezmeci diyor ki illa lüks yerlere gitmek şart değil.Erkek sizi maddi durumuna göre biryere götürsün.Hesabi ödesin.Erkekler para harcadıkları kadına değer veriyorlar diyor.Yani o diyorki çay bile içsem o ödesin.Bence doğru olanı erkek hesabı öder.Odemesi lazım ama bu demek değil ki kadın elini cebine atmayacak arada sende öde çay kahve vs.Dogru olani yapıyorsun.Maddi durumu iyi değilse 1 2 sene para biriktirsin.Gerekirse ek iş yapsın.

Valla iki tarafta çalışmıyorsa yada calisiyorsa ortak ödemek daha mantikli olan ama bir taraf çalışmıyorsa çalışanın ödemesi daha doğru olur 😊

Eğer ciddi düşünüyorsanız aileniz endişelenmekte haklı, asgari ücretle ev geçindirmek neredeyse imkansız artık. Tahsili, mesleği yok mu? Eğer yoksa bu durumda ancak adam sizi kraliçeler gibi el üstünde tutuyorsa filan devam edilir bence. Hani çok mutlu bir çiftseniz, adamın kıskançlık/şiddet gibi manyaklıkları yoksa, mis gibi mutlu oluruz diyorsanız ancak o durumda risk alınabilir..

Siz neden çalışmıyorsunuz?
31 yaşında görünüyorsunuz, mesleğiniz yok mu?

Durumu iyi olsada dışarıda hesap ortak ödenmeli bence. Bunda sorun yok.
Ama iş evliliğe gelecekse iyi düşünmek lazım. Sizin geliriniz nasıl? Evi var mı? Evlenince kira ödeyecek misiniz? Gerçekçi bakmak lazım. Onun maaşı evi yoksa olduğu gibi kirayı gidecek. Sizin maaşınız da faturalara, mutfak masrafına gidecek. Elinize az bir şey kalacak. Hele bir de çocuk olunca masraflar x2 olacak. Adamın çalışkan, eli bol, iyi olması tabiki çok önemli ama ileriyi düşünecek olursak zorlu bir evlilik olur. Evlenince geçim derdi girince işin içine sevgi, aşk baya arka planda kalıyor.

Hesap bence de ortak odenmeli
iliskinizde bqska sorunlar yoksa cok seviyorsaniz evlenin derdim ama bu durum simdiden gozunuze batiyorsa ilerde sknti cektiginizde katlanamaz olur evlilik fikrini gozden gecirmelisiniz

bu durum çok normal. Eğer dışarıda harcamadan zorlaniyorsaniz ikinizde alin termosunuzu kahvenizi oturun deniz kenarinda vakit gecirin. Yani vakit gecirirken kim para odedi kim harcadi derdi sacma. Bazen sen odersin bazen o illa harcama yapacaksaniz. Ailenin problem cikarmasi neden anlamadim? Simdilik zorluk cekiyorsunuz diye bu sonsuza kadar surmez ki.

Tepki verenler olabilir ama bu şekilde bir sen bir ben yapan ilişkiler kankalık ilişkisini çağrıstırıyor kaldı ki arkadaşıma bile yeri geliyor ben ısmarlamak istiyorum. Siz şu an bir ilişki yaşıyorsunuz tanıma aşamasında olsanız tamam. Muhtemelen evliliğe yönelik konuşuyorsunuz bu adam içinden gelip size bir yemek bir kahve ısmarlarken hesap kitap yapıyorsa bir daha düşünün.

Tepki verenler olabilir ama bu şekilde bir sen bir ben yapan ilişkiler kankalık ilişkisini çağrıstırıyor kaldı ki arkadaşıma bile yeri geliyor ben ısmarlamak istiyorum. Siz şu an bir ilişki yaşıyorsunuz tanıma aşamasında olsanız tamam. Muhtemelen evliliğe yönelik konuşuyorsunuz bu adam içinden gelip size bir yemek bir kahve ısmarlarken hesap kitap yapıyorsa bir daha düşünün.
Bende çalışıyorum meslek sahibi değilim ama onu çok seviyorum örneğin geçen gün evde kahvaltı hazırladım parka gittik kahvaltı yaptık çok güzel geçti ben maddi olarak bakmıyorum o beni mutlu etmek içinden elinden geleni yapıyor geçen gün iş çıkışında beni aradı çay demlemiş annesi d birşeyler hazırlamış gittik yedik ama benim ailem nasıl geçineceksiniz diyor

Back
X