sevgilim..

ciguli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
178
24
38
Üniversite de arkadaşımın aracılığla birisiyle tanıştım ve konuşmaya başladık.
ben konu pek üretemem,çekingen birisiyim genelde o konusur.
o da benim aksime konuşkan girişken birisidir.
bir de ben çirkin o yakışıklı olunca çevreden duyduğum şeyler beni üzdü.
''o,bunla nasıl çıkıyo.''
''beraber oturuyoduk bana sen suna ne kadar benziyosun'' gibi..

ya aslında öyle pek affedersiniz ama yavsaklık bi durum söz konusu değil ama gelip kızlar arkadaş ortamında cigulinin sevgilisi bana yavşıor muhabbetine girince ben kötü oldum,zaten aşağılık kompleksine soktular beni. ertesi gün sevgilimle konustum bak dedim böyle davranıyosun ama kızlar yanlış anlıyo,sevgilisi bana yavsıyo oluyor yapma dedim.ne duydun filan diye üsteledi ama söylemedim.akşamında ayrıldık..

ertesi gün karşılaştıgımızda ben bakmadım ama o bakmış arkadaşımın dediğine göre.başka bi gün yine karşılaştık benim karşı masama oturdu arkadaşlarıyla.dersi geç olmasına ragmen okula geldi .. arada bana bakıyo gibi hissediyorum ama bilmiyorum. o son ben ilk koridorda derse girdik ders arasında benim sınıfımın önüne kadar geldi filan şaşırdım yani

dipnot : eski sevgilisi bunu aldattığından güvene cok önem veriyordu.ben de güvenmeyince ayrıldı

bitürlü kafamı toplayamıyorum ki yazayım,sormak istedikleriniz varsa sorun ben tam anlatamadım ama napmam gerekiyor karar veremedim bana yardımcı olur musunuz lütfen

madem sevgilin başka kızlara yavşıyor ve bu senin kulağına kadar geliyor bunu ona açık açık anlatmalıydın, kimden duyduğunu fln söylemeliydin...
eğer gerçekten böyle bi tavrı varsa çevresine karşı ayrılık isabet olmuş...
"ben çirkinim o yakışıklı" düşüncesini de at kafandan lütfen...
çirkin olsan neden seninle bi ilişki içine girmek istesin çocuk...
özgüven güzellikten daha etkileyici bi özelliktir...

Yalniz kizlardan iyi cesaret onu o sekilde soylemek. Yavsiyo ne yaa allahm. Kendiler normal olsalar o sekilde soylemezler heralde. Ne yapmis olabilir ki sevgilin. Bencede acik acik konus. Ozguven eksikligi var bence sende. O olsa gayer guvenirsin sevgilini baskasina bakicak mi diye de dusunmezsin..

teşekkürler :)

evet bende de özgüven eksikliği var :) yeni bir ortam bir de 1. sınıfım herşey cok karısık birden pat diye oluyor.
o da çok ısrar etti kim diyo sana bunları diye ama gelip bana söylenen şeyler değil bunlar arkadaş ortamında konuşuluyo benimde kulağıma geldi. sevgilime o yuzden sen su kıza yavsamıssın benim arkadasımda gelip bana anlattı desem ortalık karısıcak bişey diyemedim. genel olarak uyarıyorum seni dedim oda sinirlendi güvenmiyosun filan gibisinden.

şimdi konusmuyoruz ama ben çok özlüyorum,mesaj atmamak için zor tutuyorum kendimi napcamı sasırdım anlıcanız .:)

Onunla otur açık açık konuş, kimden ne duyduğunu anlat

Bende sevmem öyle şeyleri, bir şey duydum ama kimden söylemem olmaz ki, insanın aklına bin türlü şey gelir. O da sana yapsa bana güvenmiyor, kıskançlık ediyor, yoklama geçiyor diye düşünürsün.

Bir de ben çirkinim o güzel düşüncesinden vazgeç, her kadın moda dergisi kapağından fırlamış gibi olacak diye bir kaide mi var, herkesin kendince güzellikleri var. Özgüvenini kazanmaya çalış

evet tam anlatamadım kusura bakmayın kısaca ortada dönen dedikodular yüzünden sevgilimin üstüne gittim ve o da bana güvenmiyosun diye ayrıldı diyeyim.

bayram nedeniyle hepimiz memleketlere dağıldık dönünce oturup konuşayım dicem ama kimden ne duydun diye ısrar etcek off çok karışık keşke hiç ona bu laflardan bahsetmeseydim.

bence oturup açık konuşmak en güzeli ama siz sanki kendinizden emin değilsiniz özgüveninizi artırmanız şart.

kızlar desarj oluyorum buraya yazınca beyfendi yeni sevgili yapmış fink fink dolaşıyorlar ya bende her gün aplıyorum off napcam :(

Yeni sevgili mi. Woow. Hizli cikti beyefendi...

Back
X