Bence tavırlarına devam et oda hep böyle kalır gibi çünkü kendimden biliyorum ne zaman kavgaları uzatsam falan sevgilimde o zaman ilgisini çekiyor biraz...
haklısın canm dırdırcı kız yerine gizemli sessiz kız daha ilgi çekici geliyor olmalı
kızlar sevgilimle 2 yıldan fazladır birlikteyiz...birkaç ay öncesine kadar bu kadar ilgili değildi..şuan çok ilgili sanki ilk günlerdeki gibi o zamanki gibi heyecanlı yanımda durmadan arayıp güzel sözler falan ediyor...ailesi resmimi falan görmüş çok beğenmiş annesi hemen isteyelim demiş..acaba o yüzden mi?
birde artık eskisi gibi tartışmalarımızı uzatmıyorum..tartışırken çok gerilince ortam susuyorum o an msjla tartışıyorsak cevap atmıyorum mesela..eskiden uzattıkça uzatırdım..sakinleşince konuşuyoruz artık
eskiden hep sorardım nerdesin diye arkadaşlarımlayım derdi ben sormayı bıraktım kendi mesaj atmaya başladı aşkım ben ahmetle dışarı çıkcağım falan diye
tavırlarının değişmesi hoş birşey ama nasıl hep böyle kalmasını sağlayabilirim acaba
bende bu yolu izleyeyım o zamaann. ama ben içime atamıyorum kusuyorm sanırım bu yuzden ddegıstıremıyorum onu
ahh ahh canım sen sevgilini ne güzel değiştirmişsin ya...
kendini geriye çekmek böyle durumlarda çok önemli.
ben ve çoğu kişi yapamıyor bunu okuduğum üzere:)
bende senin uygulayacağın taktiği uygulayacağım inşallah işe yarar ama ben sinirlerime hakim olamıyorum işte bağırıp çağırıyorum sonra haklı olsam da suçlu taraf ben oluyorum işte :44:
amaaaa artık dönem değişti senin taktikle yola getireceğim sevdiceğimi
umarım işe yarar canım
bende çok uzun zaman yapamadım ama yapmaya başlayıp tadını alıncada vazgeçemiyor insan
tartışmalarda haklıda olsak naif olalım çok konuşunca adam dırdırcı sanıp haklı çıkmak için her yolu deniyor ama kendi hakkımızı bilip sessiz kalıp yıpratıcı konuşmazsak o zaman kozlar bizde
birde ben şöyle yapıyorum eskiden her buluşalım dediğinde hemen tamam derdim şimdi misafirimiz gelecek falan diyorum yarın buluşalım diyorum ertesi gün sabahın köründe başlıyor aramalar :26:
bazen sohbeti kısa kesmektede fayda var düşünsün bakalım biraz neden böyle yaptı ki diye
bence en önemli olanı hayatımızın onlardan ibaret olmadığını bilmeliler
Bu iyi yönlü değişimi nasıl sağladığınızı bilmek, taktiklerinizi duymak istiyoruz meltem88
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?