sevgilimdeki iyi yönlü değişim

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
kızlar sevgilimle 2 yıldan fazladır birlikteyiz...birkaç ay öncesine kadar bu kadar ilgili değildi..şuan çok ilgili sanki ilk günlerdeki gibi o zamanki gibi heyecanlı yanımda durmadan arayıp güzel sözler falan ediyor...ailesi resmimi falan görmüş çok beğenmiş annesi hemen isteyelim demiş..acaba o yüzden mi?

birde artık eskisi gibi tartışmalarımızı uzatmıyorum..tartışırken çok gerilince ortam susuyorum o an msjla tartışıyorsak cevap atmıyorum mesela..eskiden uzattıkça uzatırdım..sakinleşince konuşuyoruz artık

eskiden hep sorardım nerdesin diye arkadaşlarımlayım derdi ben sormayı bıraktım kendi mesaj atmaya başladı aşkım ben ahmetle dışarı çıkcağım falan diye

tavırlarının değişmesi hoş birşey ama nasıl hep böyle kalmasını sağlayabilirim acaba

Son düzenleme:
Bence tavırlarına devam et oda hep böyle kalır gibi çünkü kendimden biliyorum ne zaman kavgaları uzatsam falan sevgilimde o zaman ilgisini çekiyor biraz...

Etki - tepki meselesi diyorum.
Sen böyle devam et, o da böyle devam eder.

aynen bu şekilde devam ederek :))

bende bu yolu izleyeyım o zamaann. ama ben içime atamıyorum kusuyorm sanırım bu yuzden ddegıstıremıyorum onu

ne güzel bişey bu cnm sen böyle davranmaya devam edersen umarım sevgilinde böyle devam eder
bende hiç sakin olamıyorum tartışma anında cevap vermeden yapamıyorum daha kötü oluyo
dün de aynısı oldu baktım uzayacak cevap vermemek için kapattım telefonu açmadım hala

ailesinin seni beğenmesinin de büyük etkisi vardır
ama ne güzel iyi yönde değişmesi bende eski kavgalarımızı hatırlıyorum da ne saçmaymış diyorum

"sevgilimdeki iyi yönlü değişim" başlığını görünce neden acaba falan diyosun sandım. Ahh ne entrikaperver insanlar olduk(m)

Güzel bi şekilde yola getirmişsin sevdiceğini, önemli olan kalıcı kılmak. Buda aynı hareketlerine devam etmekle mümkün gibi görünüyor.

ahh ahh canım sen sevgilini ne güzel değiştirmişsin ya...
kendini geriye çekmek böyle durumlarda çok önemli.
ben ve çoğu kişi yapamıyor bunu okuduğum üzere:)

bende senin uygulayacağın taktiği uygulayacağım inşallah işe yarar ama ben sinirlerime hakim olamıyorum işte bağırıp çağırıyorum sonra haklı olsam da suçlu taraf ben oluyorum işte :44:
amaaaa artık dönem değişti senin taktikle yola getireceğim sevdiceğimi

umarım işe yarar canım
bende çok uzun zaman yapamadım ama yapmaya başlayıp tadını alıncada vazgeçemiyor insan
tartışmalarda haklıda olsak naif olalım çok konuşunca adam dırdırcı sanıp haklı çıkmak için her yolu deniyor ama kendi hakkımızı bilip sessiz kalıp yıpratıcı konuşmazsak o zaman kozlar bizde
birde ben şöyle yapıyorum eskiden her buluşalım dediğinde hemen tamam derdim şimdi misafirimiz gelecek falan diyorum yarın buluşalım diyorum ertesi gün sabahın köründe başlıyor aramalar :26:

bazen sohbeti kısa kesmektede fayda var düşünsün bakalım biraz neden böyle yaptı ki diye

bence en önemli olanı hayatımızın onlardan ibaret olmadığını bilmeliler

Son düzenleme:

hay ağzın bal yesin canım olaya parmak basmışsın resmen son sözünde.. aynen öyle canım biz etraflarında dönüyoruz ya öyle sanıyorlar işte bende bu taktiği kullanacağım
güç bende artık

Bu iyi yönlü değişimi nasıl sağladığınızı bilmek, taktiklerinizi duymak istiyoruz meltem88

Bu iyi yönlü değişimi nasıl sağladığınızı bilmek, taktiklerinizi duymak istiyoruz meltem88

önce şunu diyim belkide sevgilimin değişesi vardı
kendime bir amaç edindim sevgilimin üzerine fazla düşmüyorum o da biliyor ki birinci planım iş bulmak
o aramadığın da tınlamıyorum artık aa nedne geç msj attın diye sormuyorum
gereksiz çok trip atardım yoruldum artık bende atmıyorum
eskiden kilo aldın falan derdim şimdi yapmıyorum
eskiden tartışınca hemen arardım haklıda olsam ben arardım şimdi aramıyorum amaa kavgayıda uzatmıyorum dırdır etmiyorum diyeceğimi bir kez diyorum eskiden bin kez derdim ve önemini yitirirdi sözlerim..tartışma bitince o msj atıyor bişey olmamış gibi bir süre sonra, bende trip atmıyorum sonra sakince olayı çözüyoruz

Son düzenleme:
bende eskiden çok uzatırdım kavgalarda. saatlerce tartısırdık hatta bazen günlerce. neyse ben son zmanlarda neredeyse 1 -2 aydır falan çok uzattıgımın farkına vardım ve düzeltmeye çalısıyorum bu huyumu. uzatmıyorum konuları sakince söylüyorum fakat sevgilimde bu olay nasıl yer etmisse bi konuya olumsuz bi laf etsem hemen kavga cıkarıyomusum gibi anlıyo .oysaki beninm kavga etmek gibi bi derdim yok sakin bi sekilde söylüyorum fakat o öyle anlıyo napmam lazım bunu değiştirmek için lutfen yardım edin sevgilim gözünde sürekli kavga cıkaran trip atan birisiyim bunu nasıl değiştircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…