Sevgilimden ayrı düşüyorum..

notkeepcalm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
37
2
88
Merhaba öncelikle. 4 yıldır arkadaş olduğum biriyle 1 aydır sevgiliyiz. 16 yaşındayım lise 3e geçtim. Son iki yılımı burada geçirmeyeceğim okul için başka bir şehire gideceğim. Bu yüzden çok mutsuzum. Aramıza mesafelerin girmesi umarım birbirimizden soğutmaz. Bu yüzden çok korkuyorum. Aynı okuldaydık. Eğer gider de eski sevdiği kıza bakarsa diye ödüm kopuyor. Çok ağlıyorum. Sizce ne gibi şeyler doğuracak ayrı kalmamız?

çağımız teknoloji çağı değil mi? koca koca çok ablan vardır burada uzaktan ilişki yürüten ki senin yaşında daha kolay. o kıza bakarsa hiç sevmemiş demektir zaten :) bir nevi sınav olur. sen rahat ol ve yeni hayatına odaklan

Merhaba öncelikle. 4 yıldır arkadaş olduğum biriyle 1 aydır sevgiliyiz. 16 yaşındayım lise 3e geçtim. Son iki yılımı burada geçirmeyeceğim okul için başka bir şehire gideceğim. Bu yüzden çok mutsuzum. Aramıza mesafelerin girmesi umarım birbirimizden soğutmaz. Bu yüzden çok korkuyorum. Aynı okuldaydık. Eğer gider de eski sevdiği kıza bakarsa diye ödüm kopuyor. Çok ağlıyorum. Sizce ne gibi şeyler doğuracak ayrı kalmamız?
Allah aşkına bu yaşta ne sevgilisi?? Herşeyden önce okulunu düşün. Hem daha yaş küçük sanırım o da senle aynı yaşta her insan büyüdükçe değişir ve bu yaştayken böyle şeyler yerine hayatınızı yaşayın biraz üzülmek niye?? Çok seviyorum diyorsanda skype var vatsap var ben 1 senedir sevgilimle ayrı şehirde yaşıyorum ve şimdiye kadar özlemekten başka bir sorunumuz olmadı. Güveniyorsan karşındakine sorun yok güvenmiyorsan da kendini üzme boşuna daha kimler kimler çıkar karşına

Back
X