Sevgilimden ayrıldım, ağlamaktan helak oldum

ben bi eksiklik görmüyorm kendimde.her zaman onun yanında oldum destekledim moral verdim.kendime bağlayanda bendim belkide.o konuda bi sıkıntım yk.sadece bulunduğum durum şuan için acı veriyo.1yıl sonraya alabilsem keşke

benim sevgilimde böyle biri çok skıyo çoğu zaman ama şikayet etmiyorum çünkü özgürlüğüme pek düşkün bir insan değilimdir onun için bunalmıyorum pek.bazen dengesiz lafları olur o da sorar mesela ne konuştunuz fln diye hiç havadan sudan deyip kapatıırm konuyu huylu huyundan vazgeçmez onu kabul ediyorsan öyle kabul etmelisin işte pek değişmiyo insan.seviyorum onu onun gibi birinin bulamayacağımı düşünüyorum da beni kendine çekiyo resmen.sana diyeceğim şu ki eğer ki özgürlüğüne düşkünsen böyle insanla devam etsende bi yerde kopar dı ilerde.ya da çok yıpranırdın emin ol bıkardın! böyle insanları taşımak kolay değil gerçekten canım çok sabır ister:37:

ileride kısıtlanamalrdan dolayı yalanlar başlıcak tı elinden olmadan ve ünlü sözüm :"yalan yalanı getirir yalan ilişkiyi bitirir." tatlım ayrılabilmişsin bunu devam ettir çünkü değişmiyor böyleleri.nezamanki tamamen onun olursun oda belkii değişir ...

ileride kısıtlanamalrdan dolayı yalanlar başlıcak tı elinden olmadan ve ünlü sözüm :"yalan yalanı getirir yalan ilişkiyi bitirir." tatlım ayrılabilmişsin bunu devam ettir çünkü değişmiyor böyleleri.nezamanki tamamen onun olursun oda belkii değişir ...

evet iste yalanada asla tahammülü yk.bır kere yalan söyledim.resmen kudurdu.kızcaini bilsemde yalan söylemickmisım.bunu söyleten sensin dıyorum anlamıyo.böyle olunca hergün tartışma yıpranıyo ınsan.neyse böylesi daha iyi oluck sanırım :s

canım iyi ya da kötü yapmışsın diyemem çünkü kendin için en doğru kararı sen vermişsin..

ama ileride baskılar sen yalan söylemeye itebilirdi. yukarıda bir arkadaş doğru yazmış, yalan yalanı doğurur. yalan ilişkiyi bitirir diye.
çünkü ben de sevgilimin baskılarına, sürekli birşeyleri kısıtlamamasına dayanamamıştım. hadi onu kaybetmiyim derken yalan söylemeye başladım ve bir gün çok fena yakaladım ki bir baktım karşımda. o günkü duygularımı ömrüm boyunca unutamam herhalde:1:

ayrılmaya karar verdi, yalvar yakar oldum ben tabi ama sonra kızgınlığı hafifleyince ben baskısı yüzünden yalan söylediğimi anlattım. ondan sonra kendini tutmaya başladı. zaman zaman ipin ucunu kaçırınca hemen uyarıyorum o zaman özür dileyip kendini topluyor. ben de bana ne kadar kızsa da her konuda doğruyu söylemeye çalışıyorum. ikimizde bu olayı iyi kötü öğrenmeye çalışıyoruz hala.:34:

canım iyi ya da kötü yapmışsın diyemem çünkü kendin için en doğru kararı sen vermişsin..

ama ileride baskılar sen yalan söylemeye itebilirdi. yukarıda bir arkadaş doğru yazmış, yalan yalanı doğurur. yalan ilişkiyi bitirir diye.
çünkü ben de sevgilimin baskılarına, sürekli birşeyleri kısıtlamamasına dayanamamıştım. hadi onu kaybetmiyim derken yalan söylemeye başladım ve bir gün çok fena yakaladım ki bir baktım karşımda. o günkü duygularımı ömrüm boyunca unutamam herhalde:1:

ayrılmaya karar verdi, yalvar yakar oldum ben tabi ama sonra kızgınlığı hafifleyince ben baskısı yüzünden yalan söylediğimi anlattım. ondan sonra kendini tutmaya başladı. zaman zaman ipin ucunu kaçırınca hemen uyarıyorum o zaman özür dileyip kendini topluyor. ben de bana ne kadar kızsa da her konuda doğruyu söylemeye çalışıyorum. ikimizde bu olayı iyi kötü öğrenmeye çalışıyoruz hala.:34:

gerçekten çok zor işler.hayatının kararıni veriyosun.Rabbim herkesi hakettiğiyle karşılaştırsın.sende mutlu olursun inşallah canım

Back
X