slm kızlar 1,5 yıllık sevgilimden ayrıldım ciddiydik evlenecektik,uzaktayız birbirimizden taşınmadan önce ist da tanışmıştık şimdi biz antalyadayız ,yeni yeni evlilikten konuşuyorduk ama başta kararlı olan son zamanlar bilmiyorum napcami benim derdim bana yetiyor borçlarım var seni seviorum ciddiyim seninle ama evlilik deyince durumumu düşününce kafayı yiyom diyo yanıma gelmiyo para yok diyo ben de üstüne giidnce çok konuşuyosun boş abartıyosun diyo borçları nasıl yaptın niye bu kadar oldu deyince karışma mali durumuma diyo bende bitirdim herşeyi kapadım telleri geldi ertesi gün antalyaya planları yapmış herşey istediğim gibi olcakmış değişmiş birden ,ya ben 3 yıl sonra evlenelim diyom zaten ama askerliği ve planları hakkkında bişey demiyo kararsızım napcamı bilmiyom falan diyo birde ben bitirince hemen planları yapmş hani kararsızdı böyle olması üzüyo beniiiii
(((( bu konuları açtık yine konuşuyoduk tartışıyoz karşılıklı teli kapatıyo neymiş yine onun üstüne gidiyomuşşummm böle olunca bitirdim artık beni hiç dinlemiyor teselli etmiyor geleceğime güvenemiyorum bana bakamaz diyorum ayrıldık şimdi 15 gündür konuşmuyoz ,haklımıyım sizce çok konuştuk bunları sevgilimle ama hiç anlaşamadıkk onsuz şimdi daha kafam rahat ama ayrıldığıma inanamıyorum bazen bi iyiki ayrıldım diyom bi de acaba yaparmıydı zamanla düzelirmiydi diye diye kendimi yiyorummm
(((