• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimden ayrıldım çok tuhafım yardımm:(

lili_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
309
1
96
38
İstanbul
slm kızlar 1,5 yıllık sevgilimden ayrıldım ciddiydik evlenecektik,uzaktayız birbirimizden taşınmadan önce ist da tanışmıştık şimdi biz antalyadayız ,yeni yeni evlilikten konuşuyorduk ama başta kararlı olan son zamanlar bilmiyorum napcami benim derdim bana yetiyor borçlarım var seni seviorum ciddiyim seninle ama evlilik deyince durumumu düşününce kafayı yiyom diyo yanıma gelmiyo para yok diyo ben de üstüne giidnce çok konuşuyosun boş abartıyosun diyo borçları nasıl yaptın niye bu kadar oldu deyince karışma mali durumuma diyo bende bitirdim herşeyi kapadım telleri geldi ertesi gün antalyaya planları yapmış herşey istediğim gibi olcakmış değişmiş birden ,ya ben 3 yıl sonra evlenelim diyom zaten ama askerliği ve planları hakkkında bişey demiyo kararsızım napcamı bilmiyom falan diyo birde ben bitirince hemen planları yapmş hani kararsızdı böyle olması üzüyo beniiiii:((((( bu konuları açtık yine konuşuyoduk tartışıyoz karşılıklı teli kapatıyo neymiş yine onun üstüne gidiyomuşşummm böle olunca bitirdim artık beni hiç dinlemiyor teselli etmiyor geleceğime güvenemiyorum bana bakamaz diyorum ayrıldık şimdi 15 gündür konuşmuyoz ,haklımıyım sizce çok konuştuk bunları sevgilimle ama hiç anlaşamadıkk onsuz şimdi daha kafam rahat ama ayrıldığıma inanamıyorum bazen bi iyiki ayrıldım diyom bi de acaba yaparmıydı zamanla düzelirmiydi diye diye kendimi yiyorummm:((((

hoşbulduk tşk.ayrıldık artık çok yalvardı düzelcek ayrılmayalım falan diye de istemiyorum ama ben onlayken mutsuzum çok kırıyo beni üzüyo güvenemiyorum ama ayrılık da bölee zor geliyo iştee

Ah bıtanem nıye erkekler evlılıge gelınce böyleler anlamıyorum bende ayrıldım bekle bıraz canım hersey olucagına varır kendını yıpratma herseyde bır hayır vardır

ama ben bekleyemiyorum geleceğimi bilmek istiyorum kendine güvenmesini beni teselli etmesini istiyorum onu beklersem ohohooo,yaa uzaksın bide geleceğini bilmeden ilşki sürdürülmüyor karşındaki erkek kararsız olunca bütün umutlar sönüyor bıktım artık gerçekten

sıkma canını önünü göremeyen biri için acı çekmeye değmez.daha sevgiliyken tartışıyomuş seninle bide evli olsaydınız kim bilir neler yapardı.topla kendini daha bi çeki düzen ver üstbaşına,makyajını yap moralin düzelir.belki daha hayırlı kısmetlerin çıkar.amman değmez erkeklere üzülmeye ciğeri 5para etmez yaratıklar(hepsi değil tabi)bulursun gendine adam gibi kararlı borcu olmayan birini.hadii gülümse

bence çok iyi yapmışsın
kendi emin değil kendi geleceğinden.
hemde ne borçları varmış,madem seni bekletiyor bunları paylaşmak zorunda
sende mantıklı bulursan beklerdin en azından bi süre

evt haklısınız gerçekten diyorum iş bulamazsan ilerde hangi iş olusa olsun çalışırmısın diyom bilmiyom diyo sonra birikim yapcan mı falan diyom ne gerek var diyo evlencemiz zaman borç yaparız diyo olduğu kadar olur 2 çekyatımız olsun yeter diyo ,ben şimdiden çeyiz parası biriktiriyom gelecekte zorluk olmasın diyee onun hiç bişeyi kale aldığı yok askerliğide evlenince yaparım diyoo

iyiki ayrılmışsın arkadasım kurtulmussun ya. belli bir yaşa gelip hala daha hayatını düzene oturtamamış adamdan sana fayda gelmez. yok 2 çekyat yeter yok evlendikten sonra askere giderim vs...salla gitsin.

ayy inanki bu çocuğun piskolojik sorunları var.hayat 2 çekyatla geçmiyoo.

bence siz de hatalı davranmışsınız
kötü gününde, size kötü davrandığı günde yanında olmayacaksanız, zaten hiç beraber olmayın
erkekleri en üzen konulardan birisi maddi sıkıntıdır
ve her erkek bunu açık açık anlatmaz partnerine...
onun size karşı tavrını savunmuyorum elbette, onun da hatalı olduğu noktalar var.
ama ilk kötü günde böyle olacaksa, Allah daha büyük sıkıntı verdiğinde düşman olursunuz demekkii...
sizin sevginizin, saygınızın yeterli olmadığını düşünüyorum ben :1closedeyes:

evt bende çok özençli bi insanım elimden geldiğince herşeyimi yapmaya çalışıyorum ona da tutumlu ol biraz birikim yap deyince bana eşya düşkünü muamelesi yapıyo ,birde ben buraya gel 5 ay oldu deyince param yok der birde dediki bana senden bişey bekledim diyo ne dedim ? yol paranı karşılarım gel dememi beklemiş benden şaştım kaldım üstelik buradaki tüm masrafları karşıladım ona hiç ödetmedim 150 ytl ye yakın param gitti birde buna karşılık yol paranı karşılarım gel dememi beklemiş şok etti beni kullanılmış gibi hissettim kendimii :(((((((((((((

yazdıklarını okurken sesli şekilde konuştuğumu fark ettim odamda, yani söylendiğimi. dedim ki yaşı küçük bir erkek herhalde ya da yaşı büyüdüyse de aklı büyümemiş, ama şu sonm mesajı okuyunca tek tek :1shok: :kızgın: :oklava: şekillerine girdim.

evt bende çok özençli bi insanım elimden geldiğince herşeyimi yapmaya çalışıyorum ona da tutumlu ol biraz birikim yap deyince bana eşya düşkünü muamelesi yapıyo ,birde ben buraya gel 5 ay oldu deyince param yok der birde dediki bana senden bişey bekledim diyo ne dedim ? yol paranı karşılarım gel dememi beklemiş benden şaştım kaldım üstelik buradaki tüm masrafları karşıladım ona hiç ödetmedim 150 ytl ye yakın param gitti birde buna karşılık yol paranı karşılarım gel dememi beklemiş şok etti beni kullanılmış gibi hissettim kendimii :(((((((((((((

diyorum ki, verilmiş sadakan varmış! bu düşünce yapısının ne yaşla, ne tecrübeyle ilişkisi var. huylu huyundan vazgeçmez derler. ailesinden görmemiş (ki ailesinden görmesi de gerekmiyor mutlaka, insanda akıl var fikir var) herhalde. sen şimdiden çeyiz parası düşündüğünü söylüyorsun. bu karakterdeki bir erkek için kaçırılmayacak bir fırsat aslında! sorumluluk sahibi, geleceğini düşünen bir bayan. kendini zora sokmadan, istediği kadar borcu harcı yapar, nasıl olsa bu sorumluluk sahibi bayan düşünür, eder her şeyi! çalışır, didinir öder borcu, olmadı ailesinden ister!

aah, ahh :kızgın: çok şükür belli etmiş kendini böyle. tabii ki bundan sonrası senin bileceğin iş, ama allah'ın sevgili kuluymuşsun diye düşünüyorum :teselli:

ben onun yanında olmak istedim geleceğimi bilmek istedim anlat herşeyi bileyim dedim bunları bilmeden içim rahat değil ben böyle yürütemiyorum dedim bende biliyorum hayat zor maddi sıkıntı zor ama anlatmıyorr karışma diyoo ben herşeyi paylaşalım sıkıntılarımızı konuşarak halledelim istedim hiç yanaşmadı birde bana dır dır ediyosun diyor napcamızı bilmeen plansız programsız ilişkiyi yürütemiyorumm liseli aşıklar değilizki biz 2 yıl olacak isteyenler de oluyo beni ailemde bilmiyor ilişkimi ondan sıkıştırıyorum ama anlamadı beni

evet yorgun savaştı!tahminin doğru 7 ay küçük benden ailesinden uzakda abisiyle bi evde kalıyor orta okuldan beri böyle hesabını bilmiyor sonrada bölee kararsızım diye beni üzüyor işte , ailemde evlenirken yardım etmez diyoo her ylu kapatıyoo olmadı geç olsun diyoo 2015 de olsun diyo,onuda anlıyorum ailesinden uzak ortam görmemiş plansız yaşam ....
ama anlatıyorum anlamıyoda insan az bi araştırır etrafına bakar millet napıyo dieeee
dilimde tüy bitti şimdiden yaa sorumluluğunn s sini göremedim ben

Bence ciddiyetsiz..salllamış adamdan yarar olmaz sana...benm çevremde dolu böyle tipler...pişkinlik diz boyu...

bence sen bırak gtsn...hayatına bak...üzülme demiyorum üzüleceksin ama...unutabilirsn...daha iyileriyle karşılaştırsın allah(c.c)....

şimdi profiline baktım da yaşın 21'miş. ben kullanıcı adına bakıp, 26 diye düşünmüştüm. tüm kadınlar da tabii ki aynı yaşlarda aynı olgunluğa ulaşmış olmuyorlar. ama genele bakarsak erkekler çok geriden geliyor.

erkek arkadaşın da 20-21 yaşlarında olmalı. değil o birçok erkek için evlilik o yaşlarda çok uzak oluyor. bir çoğu zamanla olgunlaşıyor, sorumluluk duygusunu kazanıyor. ama bu yıllar sonra oluyor. seninkinin durumu daha da farklı. kimse bilemez bundan 5 yıl sonra nasıl olacağını. ama şu bir gerçek ki, genel olarak huylarından vazgeçmiyorlar.

sen de daha 21 yaşındasın, ama sorumluluk duygun var.büyük ihtimalle lise çağındayken de vardı. çünkü pat diye kazanılmaz böyle şeyler. ne diyeyim hakkında hayırlısı olsun, ama sen de acele etme istersen ve karşındaki insanı sevgisiyle, aşkıyla tartmanın yanında, çocuk istesen de istemesen de; ben bu insanla çocuk yetiştirebilir miyim? değer yargılarımız, aile terbiyemiz, dini-siyasi görüşlerimiz, yaşamdan beklentilerimiz uyuşuyor mu? uyuşmasa da birbirini tamamlıyor mu, ya da biz bu farklara saygı gösterebilir miyiz? gibi soruları mutlaka sor kendine.

not: ben 19 yaşındayken 22 yaşında olan sevdiğim insanla evlenmiştim ve 6. ayda yürümeyeceğini anlayıp 1. yılın sonunda boşandık.

valla hiç yorum yapmayacaktım ama eşime şu yol parasını ödemeyi teklif etmeni beklemiş yaa o mesajını okudum bak..aynen eşimin yorumunu aktarıyorum:

"çakal..."

iyi etmişin ayrılmakla
Boşver yoluna bak.
Kimbilir belki yanında birini bulursun:teselli:

Üzme kendini.
Hak etseydi seni senle her türlü planıo yapardı:1closedeyes:

Back
X