Sevgilimden ayrıldım diye acı çekenlere ...

PaskalyaYumurta

Tari Elensar ( * Pıtırcık )
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
4.213
507
163
35
Kızlar bugün liseden 2 arkadaşım trafik kazası geçirdi ve hayatını kaybetti.
Hani sevgilimzden ayrılıyoruz üzülüyoruz , kocamız iyi davranmıyor üzülüyoruz ya .
Anne babalar evlatlarından ayrıldı ... Kardeşler ayrıldı ...
Ve dönüşleri yok .
O kadar kötüyüm ki .
Çok yakın arkadaşlarım değildi belki ama tanıdığım konuştuğum beraber güldüğüm insanlardı .
5 Yıldır ölümler işlemiyordu bana ... Buz olmuştum ablamın öldüğü günden beri .
Bugün 5 yıl sonra ilk kez ölüme ağladım.
Öyle iyi öyle güzel kızlardı ki . Çok yakın arkdaştılar .
Hocamızın biri resimlerine yorum yapmış allah ayırmasın demiş kızlardan biride amin hocam demiş. Nasıl içten söyledi kim bilir.
Çok üzgünüm kızlar Allah ailelerine sabır versin.
Üzülmeyin gereksiz şeylere.
Ben bugünden itibaren ölüm dışında birşeye ağlamamaya karar verdim.
Dünyada ölümden başkası yalan ...

aynen öle canım dünyada ölümden başkası yalannnn Allah rahmet eylesin günahlarını affetsin her ikisininde ben bunun bilincind olduğum için pek fazla şeyi kafaya takmam üstünü örterim güler geçerim çünkü kendimide parçalasam değişmio bazı şeyler o yüzden kendin yiyip bitirmenin bi alemi yok bu yüzden bazen dışardan umursamaz vurdumduymaz gözükebiliyorum ama umrumda değil isteyen istediği gibi düşün şu ölümlü dünyada kimseyi düşünücek deilim insana kendinden başka kimseen fayda yok hayatımızda ölüm ise en acı gerçek maalesef Allah ailelerinede sabır versin

aynen öle canım dünyada ölümden başkası yalannnn Allah rahmet eylesin günahlarını affetsin her ikisininde ben bunun bilincind olduğum için pek fazla şeyi kafaya takmam üstünü örterim güler geçerim çünkü kendimide parçalasam değişmio bazı şeyler o yüzden kendin yiyip bitirmenin bi alemi yok bu yüzden bazen dışardan umursamaz vurdumduymaz gözükebiliyorum ama umrumda değil isteyen istediği gibi düşün şu ölümlü dünyada kimseyi düşünücek deilim insana kendinden başka kimseen fayda yok hayatımızda ölüm ise en acı gerçek maalesef Allah ailelerinede sabır versin

Aynen öyle ben bugunden sonra hayatı senin yaşadığın gibi yaşıycam.

Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun..

Bazen ufak tefek sorunları o kadar büyütüyoruz ki ölüm gerçeğini unutuyoruz malesef..

Hep söylerim Rabbim dermansız dert vermesin.

Aynen öyle canım bu dünyadaki hiç bir şey bizden, kendimizden önemli değil. Bazen o kadar kaptırıyoruz ki kendimizi saçma şeylere, oysa ki şu 1 saniyemizin bile garantisi yok.
Allah rahmet eylesin, ruhları şaad olsun inşallah.

İyi hoş diyorsunuz da sevdiğiniz adamı kaybettiğinizi düşünün bir de..?
evet tek dert aşk değil bu dünyada.
Gerçekten bi insana gönül verip bağlandıysak iyi ya da kötü zaten her koşulda ölüme üzülüyoruz

Mekanları cennet olsun inşallah.:5:
Ölüm katlanılması en zor acı..:14:
Bir şey merak ettim.
Ölüm sebepleri neymiş? :26:

Cok haklisin canim ya :14: Allah rahmet eylesin.. Kendi adima söyleyeyim bazen cok gereksiz seyleri bile kafaya takip üzülüyoruz oysa ki ne dertler var

Allah rahmet eylesin.Günahlarını affetsin.Hayat çok tuhaf.Sonraki adımımız,saniyemizi bilmeden yaşıyoruz.Sözde dert sandığımız şeyler için kendimizi harap ediyoruz.Hayat zaten kısa.Allah herkese sevdikleri ve ailesi ile mutlu olmayı nasip etsin.Çok zor gerçekten ailesi ve sevdikleri için gencecik iki can.Çok üzüldüm bende gerçekten...

Back
X