sevgilimden ayrıldım?

bizbozdukk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2023
70
-3
3
33
sevgilimden ayrıldım , hep kavga ediyorduk kavga sebebimiz ise genelde onun umursamazlığı oluyordu , her kavgamızda küstüğümüzde ben yazıyordum , artık hğcbşrseyi umursamamaya baslamisti , tatişe ciktim ailemle , hic gelip nasıl nerdesin diye ile sormMaya basladi. düzgünce sakşnce paragraflsr yollayarak sebebini sorduğumda ise bana hissizlestiğini ağlanıcak durumda bile ağlayamadığını vs soyledı ( guya bana karsı hissizlesmemis hayata karsı sıkılmıs) iste sonra bi kaç gun yine devam etti yine konusunu actım bana kafam dolu falan dedi gecistirdi en son sinirlendim kısa oz ayrılık mesajı attım sen bilirsin dedi oyle bitti , bazı arkadaelwrım kesşn baska birini buldu diyor , bencede baskq birini buldu yoksa ayrılmaya korkardı ama bilmiyorum yeni ayrıldık ama o kadar cok ozluyorum ki tatilin keyfini cikaramadim sürekli ig de takipcisi srtmismi diye bakıyorum , wp den engelledim ig den ise çıksrdım ama engellemedim , bu arada yazıcak pisman olucwk eminim ama ne zaman yazıcak bilmiyorum (nerden biliyosun diye sormayin ama hep yasaniyor iliskilerde at gibi giden it gibi donuyor) napicam ağlamaktan biktim , terspi almayi dusunuyorum ise yararmi

Yani yapacak bişi yok gibi karşınızdaki duvardan farksız naparsanix yapın duvar gibi cevaplar aldığınız biri üzüldüm adiniza

paragraflsr yollayarak sebebini sorduğumda

🤢 kusura bakmayın ama size artık ilgisi olmayan birine paragraflık mesajlar atan birini annesi bile terkeder.

31 yaşında kadınsınız bu kadar ezik davranmayın, zaten sizin çabanızla sürüyormuş ilişki, önünüze bakın

Some ergen problems yazacaktım ki, 31 yaşındaymışsınız.
Önceki konularda da söz konusu sevgiliyi darlandığınızdan, gel-gitli ilişkinizden dert yanmışsınız.
Adamın İG takipçi sayısına kadar sürekli her şeyini kontrol ediyorsunuz, paragraflarca yazıyorsunuz, bence yazık illallah diyip gitmiştir sonunda. Umarım depresyonunu da atlatır, düzgün bir ilişkisi olur..
Sizin için bişi diyemiycem.

Şuraya ekleyeyim sevgilinizi nasıl darladığınızı:

sevgilimden ayrıldım , hep kavga ediyorduk kavga sebebimiz ise genelde onun umursamazlığı oluyordu , her kavgamızda küstüğümüzde ben yazıyordum , artık hğcbşrseyi umursamamaya baslamisti , tatişe ciktim ailemle , hic gelip nasıl nerdesin diye ile sormMaya basladi. düzgünce sakşnce paragraflsr yollayarak sebebini sorduğumda ise bana hissizlestiğini ağlanıcak durumda bile ağlayamadığını vs soyledı ( guya bana karsı hissizlesmemis hayata karsı sıkılmıs) iste sonra bi kaç gun yine devam etti yine konusunu actım bana kafam dolu falan dedi gecistirdi en son sinirlendim kısa oz ayrılık mesajı attım sen bilirsin dedi oyle bitti , bazı arkadaelwrım kesşn baska birini buldu diyor , bencede baskq birini buldu yoksa ayrılmaya korkardı ama bilmiyorum yeni ayrıldık ama o kadar cok ozluyorum ki tatilin keyfini cikaramadim sürekli ig de takipcisi srtmismi diye bakıyorum , wp den engelledim ig den ise çıksrdım ama engellemedim , bu arada yazıcak pisman olucwk eminim ama ne zaman yazıcak bilmiyorum (nerden biliyosun diye sormayin ama hep yasaniyor iliskilerde at gibi giden it gibi donuyor) napicam ağlamaktan biktim , terspi almayi dusunuyorum ise yararmi
Kesin birini bulmuş👌

Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende üç yıllık ilişkimi sonunda sebebini anlamadığım şekilde terkedildim şehirlerimiz farklıydı ve ciddi düşünüyorduk onun ailesi benim şehrime benim ailem de onun şehrine gitmemi istemiyorlardı Ve çabalamak yerine o bitirmeyi tercih etti Salak gibi kaldım geride devamlı ondan haber almaya çalışıyordum takipçisini çevrimiçi oluşunu izliyordum aylarca böyle devam etti delirdim falan sanmıştım hatta Sonra kendi yoluma bakma kararı aldım ve yeni biriyle tanışmak istedim tam o esnada benim olduğum şehre gelip yerleşeceğini öğrendim çok sürmedi mesaj attı yalvardı barışmak için barıştık şuan 9 aylık evliyiz 😅 çok şükür güZel gidiyor

Konularınız hep toksik ilişkiniz, sevgilinizi darlamanız, kafanızda kurmanız vs. Yani sonu belliymiş maalesef. Belki sıkıldı, belki başka biri var. Bitmiş zaten boşverin.

Siz de kendinize odaklanıp güveneceğiniz birini bulursunuz. İnstagramdan da engelleyin ki bakıp durmayın. Tatilin tadını çıkarın, yeni hayatın ilk günü diye düşünün. Her şey unutulur

Bence 31 yasinda degilsiniz, bu kafalar kalmiyo 30dan sonra. Ya da cidden psikolojiniz bozuk. Kusura bakmayin dosdogru konusmak istedim. Burayi biraz bile takip ediyo olsaniz sabah aksam seven adam ne yapar ne yapmaz bunu konusuyor tum hanimlar. Durumu coktan cozup zaten adama destan yazmazdiniz sessizce yok olurdunuz hayatindan. Bu isler ergenlikte kalmaliydi lutfen👎🏻

Back
X