- 15 Şubat 2023
- 70
- -3
- 3
- 33
- Konu Sahibi bizbozdukk
sevgilimden ayrıldım , hep kavga ediyorduk kavga sebebimiz ise genelde onun umursamazlığı oluyordu , her kavgamızda küstüğümüzde ben yazıyordum , artık hğcbşrseyi umursamamaya baslamisti , tatişe ciktim ailemle , hic gelip nasıl nerdesin diye ile sormMaya basladi. düzgünce sakşnce paragraflsr yollayarak sebebini sorduğumda ise bana hissizlestiğini ağlanıcak durumda bile ağlayamadığını vs soyledı ( guya bana karsı hissizlesmemis hayata karsı sıkılmıs) iste sonra bi kaç gun yine devam etti yine konusunu actım bana kafam dolu falan dedi gecistirdi en son sinirlendim kısa oz ayrılık mesajı attım sen bilirsin dedi oyle bitti , bazı arkadaelwrım kesşn baska birini buldu diyor , bencede baskq birini buldu yoksa ayrılmaya korkardı ama bilmiyorum yeni ayrıldık ama o kadar cok ozluyorum ki tatilin keyfini cikaramadim sürekli ig de takipcisi srtmismi diye bakıyorum , wp den engelledim ig den ise çıksrdım ama engellemedim , bu arada yazıcak pisman olucwk eminim ama ne zaman yazıcak bilmiyorum (nerden biliyosun diye sormayin ama hep yasaniyor iliskilerde at gibi giden it gibi donuyor) napicam ağlamaktan biktim , terspi almayi dusunuyorum ise yararmi