Sevgilimden ayrılır ayrılmaz gidip nişanlandı

tavsancan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
2.630
1.191
123
42
Kızlar ne garip bu erkekler, sevgilimle iyi kötü bir ilişkimiz vardı aslında hem seviyorduk hem de anlaşamıyorduk, sonrasında ben dualar ettim ayrılırız inşallah dedim ayrılmıyorduk da ama hep mutsuzduk bana çektirmediği dert kalmamıştı çok sorunluydu, benimle hiç bir şeyi paylaşmıyor hiç görüşmemeye çalışarak ilişki sürdürmeye çalışıyordu evlilikten bahsediyor ancak adım atmıyordu.
Kötü giden ilişkiyi bitiren bendim ve geri gelmemesi için dua ediyordum. Biz ayrılalı 2 ay oldu olmadı ve gidip yeni biriyle çıkmaya başladı ve şu an nişanlandı, eski birisi değildi kimi tanıyıp tanımadığını da biliyorum. Mutsuz gibiyim çünkü her ne kadar istemesem de o benimle evlenmeye yanaşmıyordu. Çok sevdiğini söylüyordu ama hiç yanaşmıyordu, maddi durumum da benim öyle iyi değil açıkçası.
Yeni sevgilisi zengin biri biliyorum ve hemen nişanlanmışlar. Üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum, hemen unutuveriyorlar sanırım bu erkekler. :uhm:

Kızlar ne garip bu erkekler, sevgilimle iyi kötü bir ilişkimiz vardı aslında hem seviyorduk hem de anlaşamıyorduk, sonrasında ben dualar ettim ayrılırız inşallah dedim ayrılmıyorduk da ama hep mutsuzduk bana çektirmediği dert kalmamıştı çok sorunluydu, benimle hiç bir şeyi paylaşmıyor hiç görüşmemeye çalışarak ilişki sürdürmeye çalışıyordu evlilikten bahsediyor ancak adım atmıyordu.
Kötü giden ilişkiyi bitiren bendim ve geri gelmemesi için dua ediyordum. Biz ayrılalı 2 ay oldu olmadı ve gidip yeni biriyle çıkmaya başladı ve şu an nişanlandı, eski birisi değildi kimi tanıyıp tanımadığını da biliyorum. Mutsuz gibiyim çünkü her ne kadar istemesem de o benimle evlenmeye yanaşmıyordu. Çok sevdiğini söylüyordu ama hiç yanaşmıyordu, maddi durumum da benim öyle iyi değil açıkçası.
Yeni sevgilisi zengin biri biliyorum ve hemen nişanlanmışlar. Üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum, hemen unutuveriyorlar sanırım bu erkekler. :uhm:

Zaten iyi gitmeyen bi iliski vardi, giden gitmistir..
mutsuzda olma..
Paranin yüzü sicaktir, bosver üzülmene degmez

iyikide evlenmemişiniz insan seviyorum diye evlenmemli bence bir evlilikte sadece sevgi yetmiyo malesef evlenseniz dahi mutsuz olacaktınız.eski erkek arkadaşınıza gelince ben iki ayda tanışıp nişanlandıklarını düşünmüyorum siz varkende büyük ihtimal onların görüşmesi vardı.sizi düşünüp sevmeyen için inanın bir damla göz yaşı dökmeyin değmez çünkü

Daha önce tanımadığı biri ama vesile ile görüşmüşler biliyorum yani zengin bir tanıdığın kızı bu kız, tanışmıyorlardı ama biliyorum o kısmını, bir de benle çıkarken yoktu ama ben gideyim de onla çıksın diye uğraşıyor olabilir o konuda net değilim :( ayrılmamıza hiç üzülmüyorum gitmesinden dolayı çok memnunum çok çok kötülükler yapmış biriydi bana kötü de davranırdı zalim denen biriydi melek gibi görünürdü, şimdi aniden apar topar gidip nişanlanması beni üzen. Benle o kadar zaman çıktı demek layık mı göremedi nedir. HEp para derdi paranın yüzü sıcak hakikaten :(

Oda bişey mi benimki 4 ay içinde evlenmişti.. Gerçi şimdi mutsuzmuş ama ne çare.. Allah çarşısına pazar versin boşver cnm yerimseniben

Oda bişey mi benimki 4 ay içinde evlenmişti.. Gerçi şimdi mutsuzmuş ama ne çare.. Allah çarşısına pazar versin boşver cnm yerimseniben

Mutsuzmuymuş, ah etmek istemiyorum ama mutlu olmasını da yediremiyorum aslında. Yani bana o kadar kötü davranıp gidip bir kızı el üstü tutup 2 günde nişan yapması ağır geliyor.
Allah çarşısını pazar etsin canım.

Mutsuzmuymuş, ah etmek istemiyorum ama mutlu olmasını da yediremiyorum aslında. Yani bana o kadar kötü davranıp gidip bir kızı el üstü tutup 2 günde nişan yapması ağır geliyor.

Sen artık kendi önüne bakmak zorundasın.. Biliyorum çok zor ama böyle olmalı en mantıklısı ve doğrusu..
Bırak mutsuzluk dileme kötü düşünme beddua etme döner dolaşır seni bulur cnm :1no2:

sevin tabi anlattığın gibi sorunlu bi insanla neden evleniceksinki
bırak gitsin sevin bile kurtulduğuna başkalarına kahır çektirmesin inş

benimki de bulmus birisini hemen 4 ayda.. ustelik kendisi de arkadasim olur..

neler oluyor hayatta iste takmicaksin kafana cok fazla..

duaların kabul olmuş canım hayırlısı buymuş demekki...evliliğe yanaşmıyordu bahsettiği halde diyorsun ama bahanesi neydi canım param yok falan mı diodu

görüşmemek istememesi sana ipucu vermiş aslında. zorlamamak gerekiyo ilişkileri. bizlerin ilişki sandığı "şeyler" erkekler için çerez olabiliyor. sen bir ilişkim var diye düşünüyormuşsun ama onun için aynı şey geçerli değilmiş. beklememek lazım olur mu olmaz mı diye. isteyen erkek direkt gelecektir.

benimki de bulmus birisini hemen 4 ayda.. ustelik kendisi de arkadasim olur..

neler oluyor hayatta iste takmicaksin kafana cok fazla..

Al işte bir de arkadaşın yani tanımadığın biri de değil hepsi fena ya hani4 ay yine geçerli bir süre de. Bilmiyorum 2 ayda nişanlandı

sevin tabi anlattığın gibi sorunlu bi insanla neden evleniceksinki
bırak gitsin sevin bile kurtulduğuna başkalarına kahır çektirmesin inş

Kötü biriydi iyi görünen tebessümü bol olan ancak kötü gaddar biriydi, en azından bana karşı böyleydi. Gittiğine seviniyordum

karşı tarafın ne kadar nasıl sevdiğini asla anlayamayız..
o kızla parası için evlenecek olmasını düşünüyo olabİlirsiniz
ama o kişiye aşıkta olabilir..
hem her ne olursa olsun kendi bİtirdiğiniz bi ilişkide karşı tarafın ne yapıp etttiğini bi şekilde öğrenmeniz yalnış..
sonuçta herkes kendi yağında kavrulur..
siz kendi hayatınıza bakın derim ben..

karşı tarafın ne kadar nasıl sevdiğini asla anlayamayız..
o kızla parası için evlenecek olmasını düşünüyo olabİlirsiniz
ama o kişiye aşıkta olabilir..
hem her ne olursa olsun kendi bİtirdiğiniz bi ilişkide karşı tarafın ne yapıp etttiğini bi şekilde öğrenmeniz yalnış..
sonuçta herkes kendi yağında kavrulur..
siz kendi hayatınıza bakın derim ben..

Haklısınız, öğrenmeye gerek yoktu.

görüşmemek istememesi sana ipucu vermiş aslında. zorlamamak gerekiyo ilişkileri. bizlerin ilişki sandığı "şeyler" erkekler için çerez olabiliyor. sen bir ilişkim var diye düşünüyormuşsun ama onun için aynı şey geçerli değilmiş. beklememek lazım olur mu olmaz mı diye. isteyen erkek direkt gelecektir.

Aynen öyle, görüşmemek istemesi ipucuydu, ayrılmaya çalışırken bırakmaması neydi o da aşkındandı ama iyi biri değildi. Benim ayrılmam değil de onun hemen birini bulup nişanlanmasıydı ağır gelen, ama kısmetiymiş. Ne denebilir ki.

Kısmet işi bu, iki günde nişan yapmak el üstünde tutmak değildir. Kaldı ki belki nişanlısı sizin gördüklerinize şahit olsa sizden daha çok dua ederdi ayrılmak için... Hanginizin daha mutlu olduğunu, olacağını Allah bilir... :kahve:

Al işte bir de arkadaşın yani tanımadığın biri de değil hepsi fena ya hani4 ay yine geçerli bir süre de. Bilmiyorum 2 ayda nişanlandı

hepsi ayni duduk bunlarin. isterse 2 ayda evlensin ne olacak yani
senin kismetin nasibin degilmis o adam demek ki.
ofkeni anliyorum ama kendine zarar bu dusuncelerin.

Back
X