Sevgilimden ayrılır ayrılmaz gidip nişanlandı

Kısmet işi bu, iki günde nişan yapmak el üstünde tutmak değildir. Kaldı ki belki nişanlısı sizin gördüklerinize şahit olsa sizden daha çok dua ederdi ayrılmak için... Hanginizin daha mutlu olduğunu, olacağını Allah bilir... :kahve:

Aynen, bana ettiklerinin onda birini görse tozu dumana katar kaçardı kız, benden önceki kızlar da öyle kaçıyordu ben ne diyordum '' AA çocuğun kıymetini bilemediler bilmiyorlar'' diyordum, ben de gördüm kıymetini işte.

hepsi ayni duduk bunlarin. isterse 2 ayda evlensin ne olacak yani
senin kismetin nasibin degilmis o adam demek ki.
ofkeni anliyorum ama kendine zarar bu dusuncelerin.

Aynen canım ya,nasip değilmiş o ayrı konu ama koşa koşa birini bulup nişanlanması.... düşündürüyor. Tek bozulduğum nokta orası.

düşünülmeyecek gibi de değil. durup dururken intikam duyguları gelişir insanın. intikam almaya değer olmasa da.

AKlıma gelmedi değil, ne yapsam diye düşündüm binbir düşünce geldi, sonra boşverdim, zaten istemiyorum onu iyi biri değil inan ki, geri gelmesinin bana yararı olmayacak. O yüzden gitsin ama çok ifrit oldum.

AKlıma gelmedi değil, ne yapsam diye düşündüm binbir düşünce geldi, sonra boşverdim, zaten istemiyorum onu iyi biri değil inan ki, geri gelmesinin bana yararı olmayacak. O yüzden gitsin ama çok ifrit oldum.

Elbette ifrit olursun olunmayacak gibi değil hem de insanın aklına türlü türllü herşeyi getirir bu olay ama boşvericeksin.
Belki çok mutlu olucaklar belki de çok mutsuz artık seni hiç ilgilendirmesinler bile.. Bırak ne halleri varsa görsünler..

benimki de bulmus birisini hemen 4 ayda.. ustelik kendisi de arkadasim olur..

neler oluyor hayatta iste takmicaksin kafana cok fazla..

aynısı benimde başıma geldi 1.5 yıl çıktık, ayrıldık 2-3 ay içinde en yakın kız arkadaşımla çıkmaya başladı nişanlandılar bu sene, yaza da evlenirler :)))

amaa Allah büyük mutlaka birgün yaptıklarının bedelini öder

Back
X