sevgilimden ayrilmak istiyorum bni tehdit ediyor!

sevgisonicc

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
20
0
16
Antalya
kisa ve öz anlatmak istiyorm arkadslar.
1 yildir beraber olduğum erkek arkadsimla çok kavgalar ettik. benm hiç hoşlanmadğim seyler yapti. o kadar soğudum ki ondan artik yüzünü bile görmek istemiorum. ayrilmak istiorm hep bağiriyor bana. diyor ki ben herşeyi hakediomuşum bana ne yapsa azmiş ayrilmak istediğim için... kendi hatasini hiç görmüyor.

istemiyorum dedim seni eskisi gibi görmüorm dedim bitsin dedim. o zman evine geliyorm sana aldğim herşeyi ailenin gözü önünde istiyorm dio.( aldiklarida bi kaç peluş oyuncak bi kolye.) hayr diorm yarn hepsini getiririm diorm olmaz diyor. şimdi ailenin gözü önünde alicam diyo. bununla korkutuyo bni anlayacağiniz. saat kaç olursa olsun farketmio. bana bu durumu neredeyse 10 kez yaşatti. her defasnda olmaz dedi neden olmayacakmiş dedi. sadece bağlantiyi koparmayalim senden tek istyedğim bu dedi. ah bi duysaniz iki saat araliksiz konusur bu şekilde.

ben ilçede yaşiyorum. ailem bilmiyor. geleceği olmayan bir ilişkiyi söylemek böyle bir başarisizliktan haberlerinin olmasini istemedim. bütün akrabalarla yan yana evimiz. çok kötü rezil olurum herkese. 3 ayi geçti bulaşmaya bile çikmiyorm. hiç birşeynden hoşlanmiyorm nefret ediorm ya nasil düzelsin. daha nasil hissettireym de bnden vazgeçsin? tek bir sevgi sözcüğü sölemiyorm. yine de düzeleceğimize inaniyor. imkani yok düzelmemizin. lütfen bi akil verin ne yapayim ne söyleyeyim.???

Ailenizin bilmiyor oluşu sebebiyle üzerinize geliyor. Sizi yalnız görmüş yükleniyor. Savcılığa şikayette bulunacağım deyin. Ve bence asla geri adım atmayın. Telefona tehdit içerikli mesajlar gönderirse silmeyin, saklayın. Bunlar, sizin ileride şikayet ederseniz delilleriniz olacaktır. Bence ailenizden birine anlatın, evlatlarının arkasında durmalılar. Sonuçta siz yanlış bir şey yapmadınız, illa ki görüştüğünüz birileri olacak, bu doğal bir şey. Kendinizi daha fazla yalnızlaştırıp sorunlar içinde boğulmayın.

Son düzenleme:
Telefonda tehtit ettiği mesajları varsa savcılığa verebilirsin canım..Hiç bir şey olmaz duyulacak diye korkma..öyle bir korkar ki evinizin yakınından geçemez..sonuçta dava açıldıktan sonra sizin eve gelip böyle bir şey yaparsa evdekilerde sahit olur hapse bile girebilir o da böyle bir şeyi göze alamaz..bu konuda tecrübeliyim canım :34::34: böyle insanlara haddini bildirmek lazım

Son düzenleme:
takıntılı hale gelmiş gibi anladım. savcılığa suç duyurusunda bulunursanız kurtulabilirsiniz. sanırım o zaman bilmem kaç metre yakınınıza yaklaşamıyor uzaklaştırma kararı veriyorlar.

Savcılığa suç duyurusunda bulunun ve muhakkak ailede yakın olduğunuz bir ablanız bir abiniz vardır. Ona anlatın bir destekçiniz olsun. Yoksa ailenizin önünde size iftiralar atıp yalancı durumuna düşürmesin.

Sana aldığı ne varsa topla ver, eve gelip almak için konuda bulamamış olur böylece. Önce bunu dene istersen, olmazsa da şikayet edersin.

Onun senden gelip almasını beklemeden,sen bütün eşyaları topla ver. Güzel güzel konuş (ki böyle bir insanın güzel konuşmadan anlayabileceğini hiç sanmıyorum) zorla hiçbir şeyin olmayacağını,artık bir şeyler hissetmediğini,böylene kadar daha devam edebileceğini söyle ama yüzyüze. Bu da olmazsa eğer,o tehdit mesajlarını hemen savcılığa git götür. yusuf yusuf olur ona bildiri geldiğinde.. Hattını vs değiştir,sosyal ağlardan hesabını kapat. Bir süre sonra yeni bir hesap açarsın zaten kendine.. Bu sunduğum seçeneklerden başka bir yol yok gibi.. Allah yardımcı olsun ne diyeyim,böyle adam diye geçinen insanlar uzak dursun hayatımızdan..

bir kız arkadaşımın böyle edepsiz aciz bir sevgilisi vardı,kız ayrılmak isteyince aynı sizin durumunuz gibi evine gelip alıcam sana aldıklarımı dedi kıza...
bir oldu iki oldu en sonunda kız yeterki yakamdan düşsün diye kabul etti annesine anlattı durumu anneside tamam gelsin demiş...
baba evde yokken kız arıyor bu adamı gel al eşyaları diye tabi olacaklardan haberi yok alıp gidecek sessiz sessiz sanıyor çünkü adam kızı buna ikna edene kadar çok dil dökmüş alıp gidicem eşyaları bi sorun çıkmıycak demiş bizim kızda inanmış tabiki...
ve olan oldu kız annesiyle beraber eşyaları verirken adam açmış ağzını apartmanda bağıra bağıra kızına şunu yaptım bunu yaşadık senin kızın o.... falan diye apartmanı ayağa kaldırmış girmişler birbirlerine rezil etmiş insanları...

aman ha sakın sakın böyle bi hataya düşmeyin bukadar ısrar eden bi adamın kesinlikle pis bi hesabı vardır kafasında...
kargoyla falan yollasanız onun haberi olmadan gönderseniz keşke...

Son düzenleme:
Senin korktuğunu bildiği için koz olarak kullanıyor annen ile konuş öncelik ile tehdit mesajları var ise ki yok ise de fark etmez sende anneni konuştur savcılığa gidiyoruz diye korkutsun. Ama şunu yapmayın artık ailenizden değil böyle ruh hastalarından korkun erkek milletine çok şans veriyorsunuz.

Onun senden gelip almasını beklemeden,sen bütün eşyaları topla ver. Güzel güzel konuş (ki böyle bir insanın güzel konuşmadan anlayabileceğini hiç sanmıyorum) zorla hiçbir şeyin olmayacağını,artık bir şeyler hissetmediğini,böylene kadar daha devam edebileceğini söyle ama yüzyüze. Bu da olmazsa eğer,o tehdit mesajlarını hemen savcılığa git götür. yusuf yusuf olur ona bildiri geldiğinde.. Hattını vs değiştir,sosyal ağlardan hesabını kapat. Bir süre sonra yeni bir hesap açarsın zaten kendine.. Bu sunduğum seçeneklerden başka bir yol yok gibi.. Allah yardımcı olsun ne diyeyim,böyle adam diye geçinen insanlar uzak dursun hayatımızdan..

arkadslar hepiniz sağolun. destek olduğunz için. Birde kendisini uzaktan görseniz gerçekten adam sanirsiniz. bütün eşyalari topladim zaten bi çöp poşetinin içine. ne hediyelerini görmek istiyorm ne kendisini.

yüzyüze görüşüp vermeyi de çok düşündüm ama öle bi insan haline geldi ki çekiniyorm işte. telefonda çok konustum ben güzel güzel konusurken ayriliğa getirince lafi bağirmaya başlio. geliyorm oraya diyo. bni delirttin yine diyo. bu hafta içinde eşyalari götürüp tekrar konuşucam. hala hiç bişey olmamiş gibi mesajlar atio bana. sanki onu hala seviomusum gibi hiç bi sorun yokmus gibi. ben o kadar ters davraniorm hiç vazgeçmiyor. kendi kendine vazgeçse ne güzel olurdu. ama nasil dayanir insan kendisini sevmeyen bi insanin böyle tavirlarina.

zaten kapattm bütün hesaplarimi. bana ulastiği bi tlfon var. onada ulaşamazsa çikip gelir eve diye açik tutmak zorundaym.
dua edin bana kurtulmam için.

Kuru sıkı laflar bunlar erkeklerin pişmanlıktan sonra ki evreleri
Hiç bir halt yiyemez
Zaten gerçekten sevse asla böyle birşeye teşebbüs edemez
Senin ki hırslanmış aslında niyeti kendine bağlayıp tekmeyi kendisinin atması:)
Ama bilmiyor ki sen nefret boyutuna çoktan geçmişsin:)
Mesele zaman kaybı+ senin boş yere girdiğin stres inan bana
Gurur herşeyden önemli zoraki bir birliktelik kadar iğrenç ve gurur kırıcı birşey olamaz
İlerde boyun eğdiğin için bu günlerine çok pişman olursun bu yüzden bir an önce
Git yüz yüze suratına fırlat o aldıklarının emin ol erkeğe çirkef tarafını bir göster gör bak nasıl tırsıyorlar:)

bence kesınlıkle bulusmaya gıtmeyın sıze ne yapacagı hıc bellı olmaz boyle bır ınsanın Allah korusun kotu seylerde dusunebılır cunku hala sızınle normal konusyo olduguna göre hastalıklı bı duruma dönüşmüş bu bellıkı kesınlıkle grusmeye gıtmeyın. aldıgın hersyıde cöpe attım deyın ve onu buna ınandırın kı sızı o sekıllde tehdıd edemesın ve eger durum tehlıkleı bı hal alıyorsa yakınınzdakı bırıyle mutlaka paylasın . ayrıca sanmıyrum yalan yanı o evıne gelırım onu yaparım bnu yparım demele korkmayın ve korkuyrsanızda bunu asla ona farkettırmeyın.

burda tek yapılacak şey onu da tehdit etmek bence sen beni aileme rezil edersen, bende gözümü karartır kendimi de senide öldürürüm acımam de zaten onurumdan başka kaybedecek birşeyim kalmaz de, hemen git gerekirse kendine bıçaklı bir çakı al satılıyor içinde gazoz açacağı falan da oluyor şaka yapmadığını düşünsün, sanmıyorum senin için ölümü göze alacağını, bu benden daha deli der kuyruğu kıstırıp kaçar bence, ayrıca eskisi gibi olmadığınızı hissettirin, ne bilim ölümle ilgili mesajlar atın sapıkça, kanımın rengini merak ediyorum acaba koyu kırmızımı açık mı falan gibi, bileklerimi keseyim ve sebebim bu kişidir diye not bırakim üstündede kan lekeleri olsun, diye mesaj at, tabiki de numaradan olsun ama çaktırma uzaklaşacaktır senden.

bir kız arkadaşımın böyle edepsiz aciz bir sevgilisi vardı,kız ayrılmak isteyince aynı sizin durumunuz gibi evine gelip alıcam sana aldıklarımı dedi kıza...
bir oldu iki oldu en sonunda kız yeterki yakamdan düşsün diye kabul etti annesine anlattı durumu anneside tamam gelsin demiş...
baba evde yokken kız arıyor bu adamı gel al eşyaları diye tabi olacaklardan haberi yok alıp gidecek sessiz sessiz sanıyor çünkü adam kızı buna ikna edene kadar çok dil dökmüş alıp gidicem eşyaları bi sorun çıkmıycak demiş bizim kızda inanmış tabiki...
ve olan oldu kız annesiyle beraber eşyaları verirken adam açmış ağzını apartmanda bağıra bağıra kızına şunu yaptım bunu yaşadık senin kızın o.... falan diye apartmanı ayağa kaldırmış girmişler birbirlerine rezil etmiş insanları...

aman ha sakın sakın böyle bi hataya düşmeyin bukadar ısrar eden bi adamın kesinlikle pis bi hesabı vardır kafasında...
kargoyla falan yollasanız onun haberi olmadan gönderseniz keşke...

zaten evimi biliyr. dediğim gibi ilçede oturuyorm. fazla büyük bi yer değil. bana ulaşmasi çok kolay yani. yüzyüze konsup vermek istiyorum ama ruh hastasi oldu resmen güvenemiyorum. amacida bni rezil etmek zaten. bn ondan ayriliyorum diye canimi yakmak istiyor.

Senin korktuğunu bildiği için koz olarak kullanıyor annen ile konuş öncelik ile tehdit mesajları var ise ki yok ise de fark etmez sende anneni konuştur savcılığa gidiyoruz diye korkutsun. Ama şunu yapmayın artık ailenizden değil böyle ruh hastalarından korkun erkek milletine çok şans veriyorsunuz.

ailemden korktuğum için saklamadim ki. bizim ilişkimz başindan beri kötüydü. bi iyiydik bi kötü... düzeldik düzelicez derken bi yili geçti işte. böyle sağlam olmayan bi ilişkiyi aileme sölemek istemedim. çünkü heran bitebileceği belliydi.
bazen şöyle de düşünüyorum acaba devam etmek için bni korkutuo ama yapmaz belki diye.

ama hiç tanimamişim ben bu insani bnu biliyorum. o yüzden ne yapacağini bilemiyorm.

Onun derdi aldýðý hediyeler deðil ki hediyeleri verdiðinde kurtulasin
O hediyeleri ver ok ama versen de bu kez baþka bir yol bulur tehdit için
Hediyeleri yollamak, vermek vs yeterli bi çözüm degil bence
Þu durumda iki seçenek var
Ya gözdaðý veriyor bi halt yapamayacak
Ya da gerçekten gözü kararmýþ her p.silgi yapacak
Sen 2. Duruma hazýrlýklý ol ve ailenle konuþ
Annene açýkla durumu, o babana yumuþatarak anlatýr
Devamýnda aileni arkama aldýðýn için ne yapsa farketmez, zarar veremez
Zaten savcýlýk vs durumunda da ailen duyacak, o kadar kucuk bi ilcede muhakkak duyulur
Ailenden çekinme, korkma
Ailen sana kizabilir tepki gösterebilir ama bu geçicidir
O adamýn sana verebileceði her türlü zarardansa , ailenin tepkisi daha hafif kalir

Son düzenleyen: Moderatör:
Off benim başımdan da geçti böyle bir olay. lanet herif. korkma canım. ben de çok korkuyordum ama yüz vermeyince defoldu başımdan. :ssz:

zaten evimi biliyr. dediğim gibi ilçede oturuyorm. fazla büyük bi yer değil. bana ulaşmasi çok kolay yani. yüzyüze konsup vermek istiyorum ama ruh hastasi oldu resmen güvenemiyorum. amacida bni rezil etmek zaten. bn ondan ayriliyorum diye canimi yakmak istiyor.

ailemden korktuğum için saklamadim ki. bizim ilişkimz başindan beri kötüydü. bi iyiydik bi kötü... düzeldik düzelicez derken bi yili geçti işte. böyle sağlam olmayan bi ilişkiyi aileme sölemek istemedim. çünkü heran bitebileceği belliydi.
bazen şöyle de düşünüyorum acaba devam etmek için bni korkutuo ama yapmaz belki diye.

ama hiç tanimamişim ben bu insani bnu biliyorum. o yüzden ne yapacağini bilemiyorm.

Anladım devamı yok nasıl olsa diye ailene gereksiz bir şey belirtip onları heyecanlandırmak istemedin sanırım. Ama şimdi en azından annen bilsin durumu gerekirse babana da en uygun şekilde dile getirir havlayan köpek ısırmaz sözüne inanmam kimin ne olduğu belli değil belkiler ile de iş yapılmaz derdi hediyeler değil onları alsa versen bile başka birşey çıkartır.

Buyur gel al eşyalarını deseydin..

Saat kaç olursa olsun o çocuk senin evine gelipte,annenin ve babanın yanında hayatta böyle birşey yapamaz.Yani lafta..

Senin bu ilişkini ailen bilmediği için ,seni bu şekilde korkutma çabalarına bürünmüş arkadaş.Tamam de,buyur almaya gel de..

Gerçekten soğuduysan ve o çocuktan kurtulmak istiyorsan başka çaren yok.Ailen sana bu konuda kızmamalı,aksine hoşnut olmadığın bir adamdan kurtulduğun için sevinmeliler..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X