- Konu Sahibi sevgisonicc
Kuru sıkı laflar bunlar erkeklerin pişmanlıktan sonra ki evreleri
Hiç bir halt yiyemez
Zaten gerçekten sevse asla böyle birşeye teşebbüs edemez
Senin ki hırslanmış aslında niyeti kendine bağlayıp tekmeyi kendisinin atması:)
Ama bilmiyor ki sen nefret boyutuna çoktan geçmişsin:)
Mesele zaman kaybı+ senin boş yere girdiğin stres inan bana
Gurur herşeyden önemli zoraki bir birliktelik kadar iğrenç ve gurur kırıcı birşey olamaz
İlerde boyun eğdiğin için bu günlerine çok pişman olursun bu yüzden bir an önce
Git yüz yüze suratına fırlat o aldıklarının emin ol erkeğe çirkef tarafını bir göster gör bak nasıl tırsıyorlar:)
keşke öle olsa ama ya değilse. ya ben kötü oldukca o daha kötü olursa. sonuçta ben kizim o erkek. o kurtulur ben bu olayla anilirim hep. cesaret edemiyorum o yüzden.
bence kesınlıkle bulusmaya gıtmeyın sıze ne yapacagı hıc bellı olmaz boyle bır ınsanın Allah korusun kotu seylerde dusunebılır cunku hala sızınle normal konusyo olduguna göre hastalıklı bı duruma dönüşmüş bu bellıkı kesınlıkle grusmeye gıtmeyın. aldıgın hersyıde cöpe attım deyın ve onu buna ınandırın kı sızı o sekıllde tehdıd edemesın ve eger durum tehlıkleı bı hal alıyorsa yakınınzdakı bırıyle mutlaka paylasın . ayrıca sanmıyrum yalan yanı o evıne gelırım onu yaparım bnu yparım demele korkmayın ve korkuyrsanızda bunu asla ona farkettırmeyin.
evet belli etmemem gerekiyor haklisiniz. eğer korkutmak içinse bu şekilde pes edebilir. ama değilse ne olucak?
onu da düşündüm ama bu sefer başka bişeyden dayanirsa kapiya. amaci bni rezil etmek mi yoksa hediyeler mi anlayamiyorm bazen. her ikiside sanirim.
burda tek yapılacak şey onu da tehdit etmek bence sen beni aileme rezil edersen, bende gözümü karartır kendimi de senide öldürürüm acımam de zaten onurumdan başka kaybedecek birşeyim kalmaz de, hemen git gerekirse kendine bıçaklı bir çakı al satılıyor içinde gazoz açacağı falan da oluyor şaka yapmadığını düşünsün, sanmıyorum senin için ölümü göze alacağını, bu benden daha deli der kuyruğu kıstırıp kaçar bence, ayrıca eskisi gibi olmadığınızı hissettirin, ne bilim ölümle ilgili mesajlar atın sapıkça, kanımın rengini merak ediyorum acaba koyu kırmızımı açık mı falan gibi, bileklerimi keseyim ve sebebim bu kişidir diye not bırakim üstündede kan lekeleri olsun, diye mesaj at, tabiki de numaradan olsun ama çaktırma uzaklaşacaktır senden.
çok etkili bi yol gibi geldi :) denesem mi acaba. eğer hediyeleri verdikten sonra da peşimi birakmazsa böyle kafayi yemiş gibi davranmak uzaklaştirabilir.
Onun derdi aldýði hediyeler deðil ki hediyeleri verdiðinde kurtulasin
O hediyeleri ver ok ama versen de bu kez başka bir yol bulur tehdit için
Hediyeleri yollamak, vermek vs yeterli bi çözüm degil bence
Þu durumda iki seçenek var
Ya gözdaðý veriyor bi halt yapamayacak
Ya da gerçekten gözü kararmýþ her p.silgi yapacak
Sen 2. Duruma hazýrlýklý ol ve ailenle konuþ
Annene açýkla durumu, o babana yumuþatarak anlatýr
Devamýnda aileni arkama aldýðýn için ne yapsa farketmez, zarar veremez
Zaten savcýlýk vs durumunda da ailen duyacak, o kadar kucuk bi ilcede muhakkak duyulur
Ailenden çekinme, korkma
Ailen sana kizabilir tepki gösterebilir ama bu geçicidir
O adamýn sana verebileceði her türlü zarardansa , ailenin tepkisi daha hafif kalir
duyulmasini istemiyorm.