sevgilimden ayrilmak istiyorum bni tehdit ediyor!

Kuru sıkı laflar bunlar erkeklerin pişmanlıktan sonra ki evreleri
Hiç bir halt yiyemez
Zaten gerçekten sevse asla böyle birşeye teşebbüs edemez
Senin ki hırslanmış aslında niyeti kendine bağlayıp tekmeyi kendisinin atması:)
Ama bilmiyor ki sen nefret boyutuna çoktan geçmişsin:)
Mesele zaman kaybı+ senin boş yere girdiğin stres inan bana
Gurur herşeyden önemli zoraki bir birliktelik kadar iğrenç ve gurur kırıcı birşey olamaz
İlerde boyun eğdiğin için bu günlerine çok pişman olursun bu yüzden bir an önce
Git yüz yüze suratına fırlat o aldıklarının emin ol erkeğe çirkef tarafını bir göster gör bak nasıl tırsıyorlar:)

keşke öle olsa ama ya değilse. ya ben kötü oldukca o daha kötü olursa. sonuçta ben kizim o erkek. o kurtulur ben bu olayla anilirim hep. cesaret edemiyorum o yüzden.

bence kesınlıkle bulusmaya gıtmeyın sıze ne yapacagı hıc bellı olmaz boyle bır ınsanın Allah korusun kotu seylerde dusunebılır cunku hala sızınle normal konusyo olduguna göre hastalıklı bı duruma dönüşmüş bu bellıkı kesınlıkle grusmeye gıtmeyın. aldıgın hersyıde cöpe attım deyın ve onu buna ınandırın kı sızı o sekıllde tehdıd edemesın ve eger durum tehlıkleı bı hal alıyorsa yakınınzdakı bırıyle mutlaka paylasın . ayrıca sanmıyrum yalan yanı o evıne gelırım onu yaparım bnu yparım demele korkmayın ve korkuyrsanızda bunu asla ona farkettırmeyin.

evet belli etmemem gerekiyor haklisiniz. eğer korkutmak içinse bu şekilde pes edebilir. ama değilse ne olucak?
onu da düşündüm ama bu sefer başka bişeyden dayanirsa kapiya. amaci bni rezil etmek mi yoksa hediyeler mi anlayamiyorm bazen. her ikiside sanirim.

burda tek yapılacak şey onu da tehdit etmek bence sen beni aileme rezil edersen, bende gözümü karartır kendimi de senide öldürürüm acımam de zaten onurumdan başka kaybedecek birşeyim kalmaz de, hemen git gerekirse kendine bıçaklı bir çakı al satılıyor içinde gazoz açacağı falan da oluyor şaka yapmadığını düşünsün, sanmıyorum senin için ölümü göze alacağını, bu benden daha deli der kuyruğu kıstırıp kaçar bence, ayrıca eskisi gibi olmadığınızı hissettirin, ne bilim ölümle ilgili mesajlar atın sapıkça, kanımın rengini merak ediyorum acaba koyu kırmızımı açık mı falan gibi, bileklerimi keseyim ve sebebim bu kişidir diye not bırakim üstündede kan lekeleri olsun, diye mesaj at, tabiki de numaradan olsun ama çaktırma uzaklaşacaktır senden.

çok etkili bi yol gibi geldi :) denesem mi acaba. eğer hediyeleri verdikten sonra da peşimi birakmazsa böyle kafayi yemiş gibi davranmak uzaklaştirabilir.

Onun derdi aldýði hediyeler deðil ki hediyeleri verdiðinde kurtulasin
O hediyeleri ver ok ama versen de bu kez başka bir yol bulur tehdit için
Hediyeleri yollamak, vermek vs yeterli bi çözüm degil bence
Þu durumda iki seçenek var
Ya gözdaðý veriyor bi halt yapamayacak
Ya da gerçekten gözü kararmýþ her p.silgi yapacak
Sen 2. Duruma hazýrlýklý ol ve ailenle konuþ
Annene açýkla durumu, o babana yumuþatarak anlatýr
Devamýnda aileni arkama aldýðýn için ne yapsa farketmez, zarar veremez
Zaten savcýlýk vs durumunda da ailen duyacak, o kadar kucuk bi ilcede muhakkak duyulur
Ailenden çekinme, korkma
Ailen sana kizabilir tepki gösterebilir ama bu geçicidir
O adamýn sana verebileceði her türlü zarardansa , ailenin tepkisi daha hafif kalir

duyulmasini istemiyorm. :(( sadce ailem duysa raziyim bütün ilçe duyar çok taninan bi aileyiz. duyulmasi durumnda çok üzülürüm.

Sakın tehditlerine boyun eğme.
Hemen hemen aynı şeyleri yaşadım.Asla ve asla tehditlerine boyun eğmedim ne yaparsan yap asla seninle olmayacağım dedim.Yaptıda.Ailemin haberi vardı ama aileme olmayan şeyleri oldu gibi söylemekle tehdit etti.Ve yaptı da.Çevreme herkese özellikle anne babama.
Kimsenin ona inandığı yoktu ama kötü zamanlar geçirdim.Yinede mutluyum iyi ki korkup sinememişim

Sakın sende tehditlerine kanma.Ailenemi söyleyecek söylesin.Ailedir bugün kızar yarın bağrına basar.Ama bu piskopata boyun eğersen o zaman hayatın yanar.

Bu kadar korkmana gerek yok canm ,onun için sen takntı halne gelmşsin artık ve senin zayıf tarafını bulmuş onunla tehdit ediyo kendince emiin ol yapamaz baban olacak sonuçta evde yiyeceği dayağı hesaba katmıo sanırım bi büyüğün varsa ailenden güvendiğin biri varsa hatta annene anlatman çok iyi olur en sağlıklı desteği de onun verceğine inanabilrsin . Eşyalarıda teslim edeceğinde sakın yalnız gitme .

Konu, içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Nereye kadar sürdürebilirsin ki?
Anlamıyorum bu kadar yüzsüz, pislik erkekleri.
Nedir bu yani. Gel de küfür etme. Ailenin yanında verince ne oluyormuş?
Sinirlendim.:47:

Nereye kadar sürdürebilirsin ki?
Anlamıyorum bu kadar yüzsüz, pislik erkekleri.
Nedir bu yani. Gel de küfür etme. Ailenin yanında verince ne oluyormuş?
Sinirlendim.:47:

beni rezil etmek amaci ben ondan ayriliyorm canini yakiyorum ya o da benden intikam alicak akllinca. ruh hastasi bi insan oldu çikti. ne yapsam kurtulamiyorum. bi insana istenmediğini nasil hissettirilirse hepsini yaptim bana misin demiyor. Hala sabahlari hiç bişey olmamiş gibi günaydn diye msj atio. hersabah yeniden başlio yani işkence.

allahim yardim et.

çok yıllar önce aynı pislik benim de başıma gelmişti , korkumdan bende ayrılamamıştım sonra sonra ben hiç aramadım arasa çok nadir cevap verdim , buluşmaya asla ve asla gitmedim sonra kendi ayrıldı çok şükür.sende gitme ve kesinlikle annene anlat, canım annen anlar seni , en azından ters bir durum yaratırsa annen idare eder evin içini. içini ferah tut , sende ben gibi korktuğunu belli etmişsin ve o bu zayıf durumdan yararlanmaya çalışıyor ama hiç birşey yapamaz. ne demişler havlayan köpek ısırmaz, yapacak olsa zaten çok şey yapmıştı. asalak mı nedir bunlar , Allah yardımcın olsun canım inşallah kurtulursun.

çok yıllar önce aynı pislik benim de başıma gelmişti , korkumdan bende ayrılamamıştım sonra sonra ben hiç aramadım arasa çok nadir cevap verdim , buluşmaya asla ve asla gitmedim sonra kendi ayrıldı çok şükür.sende gitme ve kesinlikle annene anlat, canım annen anlar seni , en azından ters bir durum yaratırsa annen idare eder evin içini. içini ferah tut , sende ben gibi korktuğunu belli etmişsin ve o bu zayıf durumdan yararlanmaya çalışıyor ama hiç birşey yapamaz. ne demişler havlayan köpek ısırmaz, yapacak olsa zaten çok şey yapmıştı. asalak mı nedir bunlar , Allah yardımcın olsun canım inşallah kurtulursun.

sağol canm ya. keske biraksa buda beni birakip gitse. ama ben daha beter durumdayim. acmaynca mesjlarna cvp vermeynce yine tehdit edio. mecburen yaziorm bnde ama tek kelime. ''oldu. iyi. iyiyim. işim var...' gibi. buna rağmen hala peşimde. nasil bi sabir varmiş. cvp vermemekle olsaydi olmasi lazim şimdiye kadar. 3 ay oldu. hala devam edio :'(

yüzyüze konusalm dedim bakalm kalabalk bi yerde hediyeleri götrcem. yalnz kalmaya korkuyorm. tek tek söylücem olmaz ben senin olsam bile sen seni istemeyen bi insanla hayatini birleştirince mutlu olabilecek misin diye. inş anlar.

sağol canm ya. keske biraksa buda beni birakip gitse. ama ben daha beter durumdayim. acmaynca mesjlarna cvp vermeynce yine tehdit edio. mecburen yaziorm bnde ama tek kelime. ''oldu. iyi. iyiyim. işim var...' gibi. buna rağmen hala peşimde. nasil bi sabir varmiş. cvp vermemekle olsaydi olmasi lazim şimdiye kadar. 3 ay oldu. hala devam edio :'(

yüzyüze konusalm dedim bakalm kalabalk bi yerde hediyeleri götrcem. yalnz kalmaya korkuyorm. tek tek söylücem olmaz ben senin olsam bile sen seni istemeyen bi insanla hayatini birleştirince mutlu olabilecek misin diye. inş anlar.

3 aydır asıl sen sabrediyosun canım ya..böyle nereye kadar gidecek,cesaretini toplayıp çözüm bulman lazım..hadi şimdi tamam ileri de başkasından hoşlandığında sevgilin olduğunda ne yapacaksın...artık bu durum senin cesaretine kalmış,korkarsan bu adam gitmez..azıcık cesaretli ol kendi hayatını yaşa..annene anlat durumu,ona da yüz yüze anlat sonra ne yapacaksa yapsın..kimse inanmaz ona sen önceden söylersen

Son düzenleme:
bu tarz kucuk oyunlara gelme lutfen bu kaba adama soyle de ozaman ıyı sen bılırsın gel ve babamın yumrukları ıle tanıs benı bununla korkutamazsın de ve korkmadıgını bellı et senı nasıl boyle elınde tutacagını zannedıyor korkma ve sana aldıgı herseyı posta yolu ıle gerı gonder annene herseyı anlat babana da desınkı nıyetı cıddıydı cocugun ama işim var demıs işi yokmus kıza yalan soylemıs kızda hemen bırakmıs denılsın babana orayı boyle ayarla sımdı kızı korkuruyormus desın herseye ragmen o senın aılen boyle bır haksızlık ıle karsı karsıya oldugunu gorurlerse onlar ztn mudahale ederler korktugunu ona bellı etme ve gelsın bırak ya umrunda degılmıs gıbı yap bu senın gozunude korkutuyor olabılır

bi gelişme var mı canm

cnm evet gelişmeler oldu iyi mi kötü bilmiyorum suan. sizle konstuktan sonra hediyeleri postayla göndercem sana dedim. bnm amacim hediyeler mi saniosun dedi. bni hiç tanimamişsin dedi. ben bi kere daha seninle görüşmkk için bu kadar uğraşiorum dedi. yalvar yakar bi şans daha ver bana dedi. herşeyin düzelmesi için bi kere daha deneyelim baştan başlayalim dedi.
bende "ben seni eskisi gibi görmüyorm. eskisi gibi hoşlanmiyorm 3 aydir bi değişklik olurdu özel olan ne varsa bitti bu ilişkide devam etmenin anlami yok önümüze bakalim blablabla" anlattm işte.bi yandan da sert konusamiyorm ters tepmesin diye. yok dedi yine ille yüzyüze görüşcez ya çikicaksn ya çikicaksn. başka yolu yok. bende korktm bana yalnz bişey yapar diye ama kalabalk bi yerde buluşalim dedim. dün sabh buluşcktk son anda bi işim çikti gercekten çikamayacktm. söledim. ögleden sonra görüşelim dedim. bnm işim var öğleden sonra, olmaz falan filan yine köpürdü tabi bn geri adim atmynca "ister çik ister çikma"dedi kapatti yüzüme. görüşmedk tabi. bilmiyorm dün bişey olmadi. bugün ne olur bakalim. cesaret toplamaya çalişiyrm anneme söylemk için. ama bi yandnda böle kapanir gider bu konu. boşuna annme sölemiş olurm diyorm. kararsizim.

kisa ve öz anlatmak istiyorm arkadslar.
1 yildir beraber olduğum erkek arkadsimla çok kavgalar ettik. benm hiç hoşlanmadğim seyler yapti. o kadar soğudum ki ondan artik yüzünü bile görmek istemiorum. ayrilmak istiorm hep bağiriyor bana. diyor ki ben herşeyi hakediomuşum bana ne yapsa azmiş ayrilmak istediğim için... kendi hatasini hiç görmüyor.

istemiyorum dedim seni eskisi gibi görmüorm dedim bitsin dedim. o zman evine geliyorm sana aldğim herşeyi ailenin gözü önünde istiyorm dio.( aldiklarida bi kaç peluş oyuncak bi kolye.) hayr diorm yarn hepsini getiririm diorm olmaz diyor. şimdi ailenin gözü önünde alicam diyo. bununla korkutuyo bni anlayacağiniz. saat kaç olursa olsun farketmio. bana bu durumu neredeyse 10 kez yaşatti. her defasnda olmaz dedi neden olmayacakmiş dedi. sadece bağlantiyi koparmayalim senden tek istyedğim bu dedi. ah bi duysaniz iki saat araliksiz konusur bu şekilde.

ben ilçede yaşiyorum. ailem bilmiyor. geleceği olmayan bir ilişkiyi söylemek böyle bir başarisizliktan haberlerinin olmasini istemedim. bütün akrabalarla yan yana evimiz. çok kötü rezil olurum herkese. 3 ayi geçti bulaşmaya bile çikmiyorm. hiç birşeynden hoşlanmiyorm nefret ediorm ya nasil düzelsin. daha nasil hissettireym de bnden vazgeçsin? tek bir sevgi sözcüğü sölemiyorm. yine de düzeleceğimize inaniyor. imkani yok düzelmemizin. lütfen bi akil verin ne yapayim ne söyleyeyim.???

Canım bu tiplere arkadaşlarında dediği gibi taviz vermemek gerekiyor öncelikle ne olursa olsun arkanda ailen olduğunu anlamalı.
Benim bi tane sapığım vardı nerden öğrendiyse evimi öğrenmiş tehdit ediyordu babana bi sürü şey anlatırım benimle görüşmezsen diyodu en son bi gün sinirlendim salak dedim beni tehdit ettiğin kişi babam farkındamısın bilmem ama bunu yaparsan ayvayı sen yersin ben onların kızlarıyım sana mı inancaklar bana mı ayrıcada sence hangimiz daha fazla hırpalanırız dedim.O gün bugündür ne arama var ne sorma :9: :9: :9:

Back
X