• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimden ayrılmak istiyorum

Uniuniunicorn1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2017
11
2
1
24
10 aydır çıkıyoruz. Bir çok kez ayrılık noktasına geldik. Beni çok seviyor biliyorum ben de seviyodum başlarda ama artık soğudum. Çok sıkıldım. Sırf o çok seviyor diye 1 2 aydır zorluyorum ama artık yapamıyorum. Ona nasıl söylerim ayrılmak istediğimi üzmeden?

Biraz ara verelim deme de nasıl dersen de..

Birlikteyken mutlu hissetmiyorum artık ayrılmak istiyorum vs.. Olabilir sanırım.

İlişkinin başındaki heyecanımı kaybettim ve soğuduğumu hissediyorum. Devam ettirmek sana da haksızlık olur. Ayrılmak istiyorum.

Onu üzmek istemiyorsan ilerisi için ümit vermeyecek şekilde ayrılmalısın ki önüne bakmaya hemen başlayabilsin

İşte satranç eğitiminin yararını bizzat görebileceğimiz bir olay. Satranç oynamayı bilen ve hayatına yerleştirmiş insanlar bu konularda analitik düşünebilir.

Yani söylediğiniz her bahaneye gelebilecek olan cevaplara karşı cevap üretip hazırlamanız lazım kendinizi. Öncelikle ne şekilde ayrılmak isterseniz isteyin, karşı taraf sizi seviyorsa kaybetmemek için uğraşacaktır. Eğer siz bu uğraşacağı şeyleri tahmin edemez ve hazırlıklı olmazsanız tekrar aynı sebeple affedeceksiniz.

Bahanenizi belirleyin ve senaryoyu kafanızda oluşturup hareket edin, sonuca gideceksiniz.

Bahane için tavsiye; bazen takıntı seviyesinde olanlar için üzmek en iyi çözüm olacaktır. Kısa vadede verilen üzüntü uzun vadeye nazaran daha iyidir, bunu yapabilecek potansiyeliniz; sevmediğiniz biriyle birlikte olmaya devam etmenizden anlaşılıyor.

Kolay gelsin.

Benden ayrilmak istese sevgilim( bi sevgilim olsaydi yani), o zmn kisa vaadede belki uzulurum ama uzun vaadede anlarim " benim yararima yapti" diye.
En son gorucu usulu tanistgim kisi bile 1inci gun tereddutler yasarken ancak 8nci gun " olmiycak gibi" demesi beni cok sinirlendirdi. Uzatmaya ne gerek var? Elbette birgun unutulucaksiniz, vazgecilmez degilsinizya, olmuyorsa olmuyordur. Dile dokunde ona gore onumuze bakalim.

İşte satranç eğitiminin yararını bizzat görebileceğimiz bir olay. Satranç oynamayı bilen ve hayatına yerleştirmiş insanlar bu konularda analitik düşünebilir.

Yani söylediğiniz her bahaneye gelebilecek olan cevaplara karşı cevap üretip hazırlamanız lazım kendinizi. Öncelikle ne şekilde ayrılmak isterseniz isteyin, karşı taraf sizi seviyorsa kaybetmemek için uğraşacaktır. Eğer siz bu uğraşacağı şeyleri tahmin edemez ve hazırlıklı olmazsanız tekrar aynı sebeple affedeceksiniz.

Bahanenizi belirleyin ve senaryoyu kafanızda oluşturup hareket edin, sonuca gideceksiniz.

Bahane için tavsiye; bazen takıntı seviyesinde olanlar için üzmek en iyi çözüm olacaktır. Kısa vadede verilen üzüntü uzun vadeye nazaran daha iyidir, bunu yapabilecek potansiyeliniz; sevmediğiniz biriyle birlikte olmaya devam etmenizden anlaşılıyor.

Kolay gelsin.
O kadar güzel yazmışsınız ki çok teşekkür ediyorum

Seninle alakalıdeğil sorun benle ilgili
Ben sana layık değilim
Farklı dünyaların insanıyız vs vs vs

Ben şöyle derdim son zamanlarda kendimi çok kötü ve negatif hissediyorum. Onun için ilişkiye devam etmek istemiyorum. Kararım kesin. ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.

Kendisine bir insan olarak hala sevdiğini ve saygı duyduğunu hissettirecek şekilde konuş ama sadece artık sevgili gibi hissetmediğini söyle.

yapamıyorum de ayrıl. erkekler ayrılmak için bu kadar düşünmüyorlar. iki güne unutur merak etmeyin.

Back
X