sevgilimden ayrılmalı mıyım?

umutsuz55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
53
15
88
Samsun
24 yaşındayım 6 aydır bir birlikteliğim vr ancak ailem mezhep farkından dolayı kbul etmıyor ve asırı karsı cıkıyor sizce ne yapmaalıyım

Ya aileni sileceksin! (bunu asla ve asla tavsiye etmem) ya da sevgilini.. Bu konu geçmişten beridir çok can yakmıştır, ailen şiddetle karşıysa eğer yapabileceğin tek şey tercih yapmak.. Ha bu konuyu aşıp birleşenler de var, ailelerinde anlaştığı ya da anlaşıyor gibi yaptığı evlatları için, ama bunlar nadiren görülen şeyler.. Hayırlısı neyse o olsun dilerim..

24 yaşındayım 6 aydır bir birlikteliğim vr ancak ailem mezhep farkından dolayı kbul etmıyor ve asırı karsı cıkıyor sizce ne yapmaalıyım

bir şekilde ikna ederdim... bu konulara hep tk örneğim var arkdasım babsıyla 1 yıl mücadele etti dayak bile yedi :19::19: yinede vazgeçmedi... ve şuan evlilier arkadasımın babası kızından çok damadını sewiyor:)

sevgilin ailesı en dıyor eğer onlardada sorun varsa ıkı tarafla baş etmek çok zor olur ama sadece senın ailense promlem eden sevgılıne iş düşüyo kendısını sevdırsın

ikna etme yoluna gitmeni tavsiye ederim..
ama olmuyosa aileni karşına alma lütfen..
inan bana her konuda haklı çıkıyolar hemde istisnasız her konuda...

benm skıntım ıstememelerı degıl sadece mezhebe takılıp ıstemmıs olmaları sncta tanstıktan snra bı hatası olsa bend eılerletmem zaten ama suan benı krdgı uzdgu bır nokta yok kı bırakamıyorum

Back
X