• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimden neden soğuyorum

Pestososlumakarnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
1.585
1.478
83
Hiçbir sebep yokken sevgilimden soğuyorum. Bu daha önce de oldu. Gözümün göresi yok.
Yazık çocuğa ya tatil planlamıştık gitmek istemiyorum dedim. Yalan değil gerçekten gitmek istemiyorum.
Bipolardan mı kaynaklı başka bir duygu durum bozukluğu mu? Neyin öfkesini ondan çıkarıyorum bulamıyorum. Ufak sorun edilemeyecek bir şeyi büyüttüm görüşmek istemiyorum dedim.

Seviyorum sevgi eksikliği değil bu. Ki şimdiye kadar karşıma çıkan en iyi insan.
Daha beterlerine tahammül etmişken neden böyle hissediyorum. Çok üzgünüm işin içinden çıkamıyorum.

Sevgisinden emin olduğunuz için olabilir.. Alışık olmadığınız seviyede iyi bir partnere sahipseniz, nasıl davranacağınızı şaşırmış olabilirsiniz.. Sağlıklı ilişki nasıl yürür bilmiyor olabilirsiniz.. Seviyor olabilirsiniz ama aşık olmayabilirsiniz.. Bundan sonra biraz da ben "beter" olayım, tahammül edilen ben olayım demiş olabilirsiniz.. Aslında sizden başka kimse bunu bilemez. Bipolar, duygu durum bozukluğu teşhisi falan da koyamaz kimse buradan..

Sevgisinden emin olduğunuz için olabilir.. Alışık olmadığınız seviyede iyi bir partnere sahipseniz, nasıl davranacağınızı şaşırmış olabilirsiniz.. Sağlıklı ilişki nasıl yürür bilmiyor olabilirsiniz.. Seviyor olabilirsiniz ama aşık olmayabilirsiniz.. Bundan sonra biraz da ben "beter" olayım, tahammül edilen ben olayım demiş olabilirsiniz.. Aslında sizden başka kimse bunu bilemez. Bipolar, duygu durum bozukluğu teşhisi falan da koyamaz kimse buradan..

Yok bipolar teşhisim var zaten. Acaba o yüzden mi dedim kendi kendime.
Peki ben ne yapacağım ne yapmam lazım hareket etmem lazım.
Evet aşık değilim ama seviyorum bundan eminim. Aşık olmamak soğumaya sebep mi ?

Sadece onun sevmesi yüzünden beraberseniz zamanla içinizde onu sevmediğiniz açığa çıkmıştır. Hiçbir şey sebepsiz değildir.

Yok bipolar teşhisim var zaten. Acaba o yüzden mi dedim kendi kendime.
Peki ben ne yapacağım ne yapmam lazım hareket etmem lazım.
Evet aşık değilim ama seviyorum bundan eminim. Aşık olmamak soğumaya sebep mi ?
Anladım.. Gittiğiniz bir uzman varsa onunla bunları konuşsanız daha sağlıklı olur. Psikolog/ Psikiyatr değilim sonuçta :) Aşık olmamak aşk ilişkisinde soğumaya sebeptir benim için. Aşık değilsem, sadece seviyorsam, arkadaşımdır zaten.

Anladım.. Gittiğiniz bir uzman varsa onunla bunları konuşsanız daha sağlıklı olur. Psikolog/ Psikiyatr değilim sonuçta :) Aşık olmamak aşk ilişkisinde soğumaya sebeptir benim için. Aşık değilsem, sadece seviyorsam, arkadaşımdır zaten.

Yakın zamanda yok ta Haziran da yine de teşekkürler

Back
X