sevgilimdwn ayrıldım

TUZAYYY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
18
1
36
İstanbul
Selam arkadaslar gecenlerde sevgilim gecedwydi sabah geldi yanma bi isim vardı acil carsya ckmm gerekti beni goturmedi yarın giderz diye bende buna alındım dısarı cktm isgorusmesine gittim neymis efendim ouyurken ona msj atp gidiyorum diycekmisim ben ckamazmsm kendi kafama gore watsaptan durumu sildi yuzugu kırdı bidunya hakaret etti cok cnm skılıyo bana bir yol gosterin simdiden tsk.

Sadece sevgilinizken hayatiniza bu kadar mudahele ediyor, onsuz carsiya bile gidemiyorsunuz, ilk hatanizda kopruleri yakiyor. Uzuleceginize sevinin bence, ucuz kurtulmus olacaksiniz.

Haklsnda seviyorum herseyine goz yumuyorum hesap vermeden biryere gitmm daha nankorluk yapyo haklsn belkide ama uzulmeme engel olamyrm

yüzüğü kırmak mı? hakaret falan bana eski sevgilimi hatırlatıyo sinir hastası durumları.. alındığını o yuzden haber vermediğini söyle ama çok yumuşak olma erkek milleti alttan aldıkça tepene çıkıyo. şunu da ekliyim en ufak meselelerden hakaret edebiliyosa o adam olmamıştır canını sıkma

Tabiii caniiimmmm kölesin ya sen ne haddine dusmus habersiz sokaga cikmak? Zaten ha haber vermeden disari cikmissin,ha pavyona dusmussun ayni sey namus gittii!!!
Ya baciimm bu kadar erkeklere taviz vermeyin,hemen oy ben napicam! Triplerine girmeyin. Giderse gitsin,3 cocukla ortada kalmadin ya!

Her şeyine göz yumarsan bu tavırlarını da çekeceksin gibi görüyor herhalde.
Kötü alıştırmışsın adamı.
Hiç sağlıklı bir durum değil.
Bir hareketinde seni terk edip gidecek birine güvenmemelisin.
Kendine gelmen gerek. Dışardan bir gözle bakmaya çalış ilişkine.
O zaman sen de göreceksin.
Bir şekilde tavır koy ve kararlı davran.

Haklsnda seviyorum herseyine goz yumuyorum hesap vermeden biryere gitmm daha nankorluk yapyo haklsn belkide ama uzulmeme engel olamyrm

Nankörlük değil yaptığı, başka bir şey. Umarım çok geç olmadan farkına varırsınız, belkileriniz keşkelere dönüşmez.

Yaslariniz kac canim?

Böyle küçük problemleri bu kadar büyütüyorsa oturun bir düşünün derim bu adam hakkında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…