Sevgilime böyle bir tablo yapmalı mıyım?

Mascara

like a chalk outline
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
18.527
3.908
448
Kızlar erkek arkadaşıma böyle el emeği bir tablo yapmayı düşünüyorum hediye olarak.
Sizce erkekler bu tarz şeylerden hoşlanır mı? Yoksa saçma ve gereksiz olarak mı görürler?
Genelleme yapmak tabi ki hoş değil. Kimi sever, kimi sevmez. Bunu yapmadan bilemem ama bayan olarak sizin görüşlerinizi almak istedim. Siz olsanız yapar mıydınız?

Örnekler,

IMG-20150604-WA0000-600x600.jpg

11356472_705186782943330_1792287677_n.jpg

%C3%A7arp%C4%B1-i%C5%9Fi-gelin-damat-%C5%9Fablon-wedding-%C5%9Fablon-pinterest-blogger-d%C3%BC%C4%9F%C3%BCn-bride-henna-cross-stitch-handmade-gelin-damat-%C5%9Fanlon-evlilik.JPG

alıntıdır.

Kişiden kişiye göre değişir söylediğin gibi. Tamamen adama bağlı..
Ben hediye konusunda rol yapamam mesela beğenmezsem hemen yüzümden belli olur.

Kişiden kişiye göre değişir söylediğin gibi. Tamamen adama bağlı..
Ben hediye konusunda rol yapamam mesela beğenmezsem hemen yüzümden belli olur.
uzun zamandır tanıyorum onu ama bu konuda pek yorum yapamadım. o yüzden fikir almak istedim belki yapanlar vardır diye.

eşim beğenirdi böyle bi hediyeyi çünkü biz sevgiliyken de mektup filan yazardık birbirimize maneviyat önemlidir bizde :)

Kızlar erkek arkadaşıma böyle el emeği bir tablo yapmayı düşünüyorum hediye olarak.
Sizce erkekler bu tarz şeylerden hoşlanır mı? Yoksa saçma ve gereksiz olarak mı görürler?
Genelleme yapmak tabi ki hoş değil. Kimi sever, kimi sevmez. Bunu yapmadan bilemem ama bayan olarak sizin görüşlerinizi almak istedim. Siz olsanız yapar mıydınız?

Örnekler,

IMG-20150604-WA0000-600x600.jpg

11356472_705186782943330_1792287677_n.jpg

%C3%A7arp%C4%B1-i%C5%9Fi-gelin-damat-%C5%9Fablon-wedding-%C5%9Fablon-pinterest-blogger-d%C3%BC%C4%9F%C3%BCn-bride-henna-cross-stitch-handmade-gelin-damat-%C5%9Fanlon-evlilik.JPG

alıntıdır.

Maalesef erkekler genelde böyle hediyelere pek ilgi duymazlar
Yaparsın beğenir ama köşeye kaldırır koyar
Biz bayanlar ise ara sıra bakar hayaller düşüncelere dalarıZ
Ki ben duygusal hediye etmeyi de almayı da çok severim
Mesela ben olsam eşime yaptırırdım be evimizin bir köşesine koyardım anı olaral

Maalesef erkekler genelde böyle hediyelere pek ilgi duymazlar
Yaparsın beğenir ama köşeye kaldırır koyar
Biz bayanlar ise ara sıra bakar hayaller düşüncelere dalarıZ
Ki ben duygusal hediye etmeyi de almayı da çok severim
Mesela ben olsam eşime yaptırırdım be evimizin bir köşesine koyardım anı olaral
Haklısınız bu konuda. Onlar daha çok işlerine yarayacak hediyeleri seviyorlar. Evli olsak bende düşünmezdim yapar evimize asardım.

ben yapmazdım çok özür dileyerek açıkça nedenini söylemek isterim ıvır zıvır gibi geliyor biraz böyle işe yarayan ya da en azından duvarına asabileceği daha modern bişeyler yapsanız? mesela bir arkadaşım ahşap büyük boş bir çerçeveyi beyaza boyayıp içinden iki ip geçirip (karşılıklı) küçük mandallarla oralara ikisinin resimlerini asmıştı daha modern görünüyoro_O

Son düzenleme:
sevgiliye-en-guzel-el-yapimi-hediyeler-3-1024x785.webp
şöyle bişey çok tatlı geldi:) şimdi hediye alternatifi bakıyorum da:)

Kişiden kişiye değişse de erkekler bize göre daha maddeci tabi mesela ben böyle duygu yüklü hediyeler bayılırım çoğu kadın bayılır ama bize oranla daha az erkek beğenir böyle hediyeleri çünkü genelde kullanabilecekleri hava atabilecekleri Seyleri seviyorlar o nedenle çoğu arabalar saatlere teknolojik aletlere ilgi duyar ama yine de ben olsam yaptirirdim ani olurdu yine de çünkü gerçekten çok tatliymis :KK200:

Kişiden kişiye değişse de erkekler bize göre daha maddeci tabi mesela ben böyle duygu yüklü hediyeler bayılırım çoğu kadın bayılır ama bize oranla daha az erkek beğenir böyle hediyeleri çünkü genelde kullanabilecekleri hava atabilecekleri Seyleri seviyorlar o nedenle çoğu arabalar saatlere teknolojik aletlere ilgi duyar ama yine de ben olsam yaptirirdim ani olurdu yine de çünkü gerçekten çok tatliymis :KK200:
işte ben yaptırmayacağım kendim işleyeceğim o yüzden değerli olurdu diye düşündüm :)
tek hediyem bu değil aslında. bi hediye kutusu yaptım içine çakmak koydum(zippo çakmağı vardı çok seviyordu ama sonra biri aldı sanırım.) parfüm koydum. notlar yazdım. birde el emeği olarak bunu mu yapsam diye düşündüm.

ben yapmazdım çok özür dileyerek açıkça nedenini söylemek isterim ıvır zıvır gibi geliyor biraz böyle işe yarayan ya da en azından duvarına asabileceği daha modern bişeyler yapsanız? mesela bir arkadaşım ahşap büyük boş bir çerçeveyi beyaza boyayıp içinden iki ip geçirip (karşılıklı) küçük mandallarla oralara ikisinin resimlerini asmıştı daha modern görünüyoro_O
söylediğiniz şeyi görmüştüm hatta şimdi resim bulup koyacağım :)

işte ben yaptırmayacağım kendim işleyeceğim o yüzden değerli olurdu diye düşündüm :)
tek hediyem bu değil aslında. bi hediye kutusu yaptım içine çakmak koydum(zippo çakmağı vardı çok seviyordu ama sonra biri aldı sanırım.) parfüm koydum. notlar yazdım. birde el emeği olarak bunu mu yapsam diye düşündüm.
o zaman çok güzel olur kendin yapacaksan hemde kutu hazırlamışsın bence süper fikir o halde kolay gelsin:KK51: ya sonuçta onun için emek harcayacaksınız çok hoşuna gidecektir o halde diye düşünüyorum:KK5:

Hanımlar acil yardimmmmm nişanlım aradi bana akşam a yemeğe çıkacağımızı söyledi çok mutlu oldum çok sevindim bir hediye almak istediğini söyledi ne almalıyım dedi yok artık sorun değil canım alma gerek yok dedim hayır mutlaka alacağım dedi o yüzdensizden yardım istiyorum ve begnmeyip kullanmayacagin birşey olmasını istemiyorum o yuzden söyle sevecegin birşey olsun dedi kızlar ne olabilir

Bu tip hediyeler kişi kendisi yaptığı zaman değerli oluyor bence. Kendiniz yapacaksanız çok hoş bir hediye olur. Biraz cicili bicili ama olsun.

Back
X