Sevgilime bugüne kadar hazırladığım hediyeler :) Umarım işinize yarar..

albina07

Adige *
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
111
Puanlar
33
Doğum günümde o bana çok güzel süprizler yapmıştı bende onun doğumgününe ilginç olan bir hediye hazırlamak istedim.
1 hafta boyunca microsoft ofice word programı ile ona 50 sayfalık ikimize ait olan bir kitap hazırladım . kitaba ilk facebook konuşmalarımızı kopyaladım koydum sonra bi yere gittiğimizde sürekli fişleri biriktiriyordum o fişleri kitaba yapıştırdım :) çıkmaya başladığımızdan beri onun bana attığı benımde ona attığım güzel mesajları sakladım ve bunların hepsini kağıda döktümmm:) daha sonra bunları bi kırtasiyede çıkartırdım renkli kağıtlara çıakrtırdım bu arada . Ve çıkartığım sayfaları ciltlettirdim. Toplam 25 Tl'ye mâl oldu ve muhteşem bi kitap oldu :)
Diğer hediyemde hediye fabrikası sitesinde aşk gazetesi vardı onu sipraiş verdm ve gerçktn oda beni hayal kırıklığına uğratmadı çok güzeldi. Evine gönderdm sabah gazete yerine onu alınca çok şaşırmış :) 30 tl.
İkimize özel fotoğraf albümü yaptırttım internettn dergi şeklinde buda bana 20 tlye falan mal oldu.
Birde 50 tane kalp kesip içine güzel sözler yazdım . Onuda kırmızı tülden kese yapıp içine koydum :)
Son olarakda küçük bi kupa aldım çok tatlı :)
Şimdi geldik yıldönümümze bir gömlek ve kartlık aldım .
Bu hediyeleride koymak için ayakkabı kutusunu kırmızı kadife ile kapladım muhteşem oldu :)))

inşallah size farklı fikir verebilmişimdir .. Kolay gelsinn kızlarr :)

Son düzenleyen: Moderatör:
çok gzeller cnm :)) buna yakın şeyler bnde yaptım ee tabi 5yıl flörtten snra evlenince çok vaktin oluyo süprizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…