Teşekkür ederim yorumun için insan bazen işin içinden çıkamaz ya öyle bi durumdayım ben ona sıkıntımı derdimi anlatamıyorum bi nasılsın sorusunu bile sormuyor o kadar donuk ki derdimi dinlemez hep çok konuşuyorsun der. Orda elimi tutan birlikte bileyler yaşadığım adam (ilişki değil) şimdi yeni tanışmışız gibi davranıyor seni seviyorum diyen adam yanındayken , şimdi söylemiyor sorunca evet diyorBen burda okurken delirdim , sen bir yıl nasıl sabrettin ?
Tabiki söylediklerin çok mükemmel ayrılık sebebi .. birde kuzenine anlattıklarından sonra nasıl güveneceksin ona ? Benim midem almazdı doğrusu .. yatıp kalkayim, iyi vakit geçireyim düşüncesinde ,evlilik düşünmüyor asla ..
Kesinlikle sevmiyor ve el altında tutuyor .. Çok konuşuyorsun , ne demek ya ? Çok tutarsız davranışları ve konuşmaları var ..samimiyetle söylüyorum ,kurtar kendini bu hastalıklı ilişkiden ..zamanına ve ruhuna yazık .. ayrıca söylemezsem olmaz ,tam bir dangalak ..ohhh :)Teşekkür ederim yorumun için insan bazen işin içinden çıkamaz ya öyle bi durumdayım ben ona sıkıntımı derdimi anlatamıyorum bi nasılsın sorusunu bile sormuyor o kadar donuk ki derdimi dinlemez hep çok konuşuyorsun der. Orda elimi tutan birlikte bileyler yaşadığım adam (ilişki değil) şimdi yeni tanışmışız gibi davranıyor seni seviyorum diyen adam yanındayken , şimdi söylemiyor sorunca evet diyor
belki de haklısın ama mantıklı olamıyorum İnan 2 yıl önce Nisa’n ayında tanıştık o günden beri hayatımda ki tek erkek o beni istemeyen engelleyen hakaretler edip küçümseyen ben düzelir diye bekledim bekledim ağladım bekledim düzeldi birazcıkta bu düzelmiş hali en azından sevgili olduk. Çevremde ki herkes kendi kuzeni dahil kendine yazık etme ayrıl diyor üzülüyor bana ben kendimi büyü yapılmış gibi hissediyorum soğuyamıyorum ondan.şu an güvenim YÖK oldu ona karşı ama hala acaba ben haksız myım diye düşünüyorum bu basit bi neden ayrılma nedeni değil diye düşünüyorumKesinlikle sevmiyor ve el altında tutuyor .. Çok konuşuyorsun , ne demek ya ? Çok tutarsız davranışları ve konuşmaları var ..samimiyetle söylüyorum ,kurtar kendini bu hastalıklı ilişkiden ..zamanına ve ruhuna yazık .. ayrıca söylemezsem olmaz ,tam bir dangalak ..ohhh :)
Evlenelim diye o kadar dualar ettim ki , herkes bu şekilde söylüyor çok güzel olduğumu kendime yazık ettiğimi onun beni ne fiziksel olarak ne de manevi olarak haketmediğini söylüyor . Benim için bi ufacık bişey yapmamıştır kesinlikle yoktur fedakarlığı . Ama ben neden ondan uzaklaşamıuprum kendimi anlayamıyorumBen çok dengesiz buldum sevgilini. Huylu huyundan vazgeçmez. Evlenirsen bile bu huyundan çok çekersin
Bence uzman yardımı almalısın , çok sağlıklı görünmüyorsun . Seni ne hale sokmuş hala ben mi suçluyum acaba ,diye düşünüyorsun .. seni seven biriyle mutlu olmak varken bu hastalıklı manyağı çekmek neden ? Nerde yaşıyorsun , doktor tavsiyesi verebilirim ..belki de haklısın ama mantıklı olamıyorum İnan 2 yıl önce Nisa’n ayında tanıştık o günden beri hayatımda ki tek erkek o beni istemeyen engelleyen hakaretler edip küçümseyen ben düzelir diye bekledim bekledim ağladım bekledim düzeldi birazcıkta bu düzelmiş hali en azından sevgili olduk. Çevremde ki herkes kendi kuzeni dahil kendine yazık etme ayrıl diyor üzülüyor bana ben kendimi büyü yapılmış gibi hissediyorum soğuyamıyorum ondan.şu an güvenim YÖK oldu ona karşı ama hala acaba ben haksız myım diye düşünüyorum bu basit bi neden ayrılma nedeni değil diye düşünüyorum