• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime her gece gelen iyi geceler mesajları

Lullaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
3.061
11
0
Kocaeli
Kızlar sevgilime her gece iyi geceler diye biri mesaj atıyormuş. Bikaçtır atmış ama huylanmamam için hemen söylemek istememiş bugün söyledi gördüm mesajı pek üstünde durmadım, sevgilime gerekeni yapacağı konusunda güveniyorum ama yine de bişey yapmadan durmak da içimden gelmedi.
Kim olduğu konusunda hiç bir fikrim yok ancak sevgilim doktor kimi zaman klinik işleri için hastaları kendi telefonundan arıyor, onlardan biri olduğunu düşünüyorum ya da eski sevgilisi de olabilir üf bilemedim.
sizce ne yapsam?

Hayır gizlemiyor yanlış anlaşıldım galiba.
Bana "Aşkım şöyle bi numaradan iyi geceler mesajları geliyor bikaç gündür numarayı tanımıyorum, huzursuz olma diye başta söylemedim ama hala atmaya devam ediyor bak" diyip mesajı gösterdi.
O da bilmiyor numarayı yani. Gizlemek fln da yok tam tersi.
Benim sormak istediğim bu numarayı ben aramalı ya da bişeyler yapmalı mıyım sizce?

numarayi tanimadigini anlamamistim ben...

bence ugrasmayin, eski sevgilisi filansa degmez ugrasmaya zaten, numarasini degistirsin...

vallahi ben olsam sevgilime arattırırdım.siz ararsanız karşıdaki kişi kim olduğunu neden böyle msj çektiğini söylemicektir bence.sevgiliniz arasın sizde yanında olun konuştuklarını duyun bence içiniz rahatlasın..ama sevgilinizin bir suçu yok bu konuda olsa zaten msjları göstermezdi..

Evet numarasını değiştirmesi lazım zaten gerçekten o konuda haklısın.
Hmm en iyisi sanırım bi telefon operatörlerine telefon kime kayıtlı diye sordurmak..
eski sevgilisiyse uğraşmaya değecek bence çünkü beni bilmemesi imkansız..
beni bilmesine rağmen yapıyorsa da o zaman :47:

vallahi ben olsam sevgilime arattırırdım.siz ararsanız karşıdaki kişi kim olduğunu neden böyle msj çektiğini söylemicektir bence.sevgiliniz arasın sizde yanında olun konuştuklarını duyun bence içiniz rahatlasın..ama sevgilinizin bir suçu yok bu konuda olsa zaten msjları göstermezdi..

yok içim rahat aslında, böyle şeyler başımıza sık geliyor sevgilim de dürüsttür bu konularda o yüzden öyle yüzleştirme fln yapma gibi şeylere girme ihtiyacı hissetmiyorum
ayrıca arattırıp da karşı tarafı gaza getirmek istemiyorum. sonra karşılık bulduğunu sanır fln.
yalnız sevgilisi olduğunu bilmeyen biri de takmış olabilir kafayı o yüzden kafam karışık..
üf ne garip insanlar var.. sadece "iyi geceler" diye mesaj atarak zarf attıklarını sanıyorlar..

densizin biri için sevgiliniz neden numarasını değiştirmek zorunda kalsın ki. bence numaranın ait olduğu oparetörden kime ait olduğunu öğrenin ve o kişiye şu şu bilgilerini öğrendiğinizi hala rahatsız etmeye devam ederse savcılığa başvuracağınızı söyleyin. 5 dakikalık iş kime ait olduğunu öğrenmek

densizin biri için sevgiliniz neden numarasını değiştirmek zorunda kalsın ki. bence numaranın ait olduğu oparetörden kime ait olduğunu öğrenin ve o kişiye şu şu bilgilerini öğrendiğinizi hala rahatsız etmeye devam ederse savcılığa başvuracağınızı söyleyin. 5 dakikalık iş kime ait olduğunu öğrenmek

hmmm korkutmak iyi fikir gerçekten.. bunu düşünücem..
yarın numarayı bir alayım da sordurayım kimmiş bu densiz merak ettim..

ayy bugün alamadım numarayı fırsat olmadı..
ablama anlattığımda da "senin bişeyler yapman için söylemiş bence" dedii...
off kızlar naapmalıyım bana bi akıl verin böyle cadalozluklara hiç aklım çalışmıyor :(

Sevgilinden iste numarayı msjla geçsin sana .. Sende öğren kimdir nedir korkut yine rahatsız ederse no yu değiştirin kökten çözüm.. Sevgilin cvp vermiyorsa zaten bir müddet sonra o da yazmaz ama tek bi hamlenizde hareketlenir..

başlığı ilk okuduğumda mesajların gaipten geldiğini zannetim.

Son düzenleme:
yeni bi hat alın ve sadece özel hayatında yeni aldığınızı kullansın,öncekini hastasına versin vs..hat iptal etmeye gerek yok bence böyle bi durumda onun dışında msj atanı arayın rahatsız olduğunuzu belirtin ve bi daha yaparsada polise şikayet ediceğini ciddi bi şekilde vurgulayın dksını peşini bırakıcaktr:1:

bence sen bişey yapma ..sevgilin zaten dürüst davranıp söylemiş kendi bulsun ve kendi konuşsun..

Arasın sorsun kimsin diye..

Bir daha mesaj atmamasını söylesin..

Muhtelemelen tüm rehbere gönderilen sıradan mesajlardandır..

Büyütülcek bir şey göremedim ben :44:

Kızlar sevgilime her gece iyi geceler diye biri mesaj atıyormuş. Bikaçtır atmış ama huylanmamam için hemen söylemek istememiş bugün söyledi gördüm mesajı pek üstünde durmadım, sevgilime gerekeni yapacağı konusunda güveniyorum ama yine de bişey yapmadan durmak da içimden gelmedi.
Kim olduğu konusunda hiç bir fikrim yok ancak sevgilim doktor kimi zaman klinik işleri için hastaları kendi telefonundan arıyor, onlardan biri olduğunu düşünüyorum ya da eski sevgilisi de olabilir üf bilemedim.
sizce ne yapsam?
Niye bir kaç msjı bu kadar takmışsın veya niye bir şey yapmak için zorluyorsun ? eski sevgilisi olsa iyi geceler felan demezdi hiç merak etme :52: :66: Kesin tanıdık biri ve sevgilini inat etmek için yapıyordur...

size böyle bir mesaj gelseydi sevgiliniz arar haddini bildirirdi
siz de aynen böyle yapın
sevgilinize güvenin ama ne olursa olsun insanız... fazla merak KÖ...

Boşver...
Çok merak ediyorsan öğrenirsin numaranın kime ait olduğunu o kadar.
Takılma böyle şeylere...

Bence boşverin herkesin başına zaman zaman böyle durumlar gelmiştir. Cevap yazmazsa kendiliğinden vazgeçer bence, ha eğer vaz geçmezse o zaman numara da var elinizde savcılığa kadar yolu var. Ama bikaç iyi geceler mesajı için can sıkmaya huzur bozmaya gerek yok

Back
X