sevgilime karşı anlayışlı olmaya çalışıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
822
123
erkek arkadaşım iyi bir iş bulamadığı için geçici olarak yeni bir işe başladı öğlen 14:00 gibi gidiyor gece 3te evde oluyor. ben tabi uyumuş oluyorum. gelince arıyor evdeyim iyi geceler diyip kapatıyor. ben uykulu halimle konuşmak istediğim halde o da yorulduğu için bir an önce uyumak istiyor. tabi sabah uyanmıyor 12-13:00a kadar uyuyor, kalkıyor yine bir günaydınla. bir de işe giderken yolda konuşuyor 10-15 dk falan. ben bu günlerde aşırı gerginim. her an ona patlamaktan korkuyorum.

Çözümü basit, ilgini çek. Eğer ilgi istiyorsan biraz uzak dur. Sen üzerine düşerken konuşmak istemeyecek, sürekli yorgun ve meşgul olacak. Fakat sen yüz vermeyip kendini geri çektiğin anda mucizevi bir şekilde zaman bulmaya başlayacak ve konuşmak isteyecek.

Tabiri caizse hazır bir yemek olma, avlanması gereken bir ceylan ol. Erkek icguduleri bu sekilde çalışıyor

10 ~11 saat mi uyuyor eleman yorucu bir iş değilse bence 8 ~9 saat uyku yeterli geri kalan süreyi sana ayirabilirdi. Tabi istiyorsa oda var

Yemin ederim nerden bu cümleleri, bu tavsiyeleri buluyorsunuz

Hersey seks ve cekim üzerine kurulu degil.

@frequencyadverb Sevgilin ile konus. Onun yorgunlugunu anladigini fakat ayni zamanda iliskin icinde endise duydugunu anlat. Bunu beraber saglikli bir sekilde nasil atlatacaksiniz? Onun önerileri varmi? Yada o'da ayni sekilde rahatsizmi?

Sonucta bu yorgunluk ile adam yine birseyler yapiyor, gece geldiginde seni ariyor. Ise gittigindede seni ariyor. Yani sana deger verdigi belli. Sakin bir sekilde, kalp kirmadan konusmani tavsiye ederim.

Burdan seksi çıkardıysan ben zihniyetinden korkuyorum.

izin günleri varsa buluşun. yoksa onu özlediğinizi konuşmak istediğinizi söyleyin. biraz daha erken kalkıp size zaman ayırmasını rica edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…