Sevgilime karşi birşey hissetmiyorum

Esra Merve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
21
-1
3
34
Umarim bu yazdiğimi okuyorsunuzdur cünki acil yardima ihtiyacım var .. bir konum var 4 aydir bir sevgilim var ama sanki ona karşi birşey hissetmiyorum nekadar istesem de olmuyor sanki o beni cook seviyor.. beni öptünde de bir şey hissedemedim napcami bilmiyorum cok karasizim ayrilsami yoksa bir şey hissederim ilerde diye beklesem mi bilmiyorum 😣 28 yaşindayim yaşim baya var evlenmek te istiyorum artik... ama onu üzmek istemiyorum uzatarak hata yaptimi da biliyorum ..napabilirim bu konuda ... Daha fazla umut eder daha cok bana bağlanir ayrilmak istesem daha kötü olur ilerde napicami şaşirdim 😖

İnan ki hem sana hem ona yazık:( çık üzülür çok kötü olur gibi düşüncelerini bir kenara bırak ,çünkü uzadıkça daha zor olacak ve durum daha da kötüleşecek ,bişey hissetmemek de hissetmek de suç değil ,yeter ki birbirini kandırmasın insanlar .umarım tez zamanda hissedip güzel ilişki yaşayabileceğin biri çıkar karşına

28 yaşın neresi baya geç yahu? Bu evlilik öyle zamanlama ile olmuyor bakın hata yapıyorsunuz. Aman yaşım geçiyor diye hiçbir şey hissetmediğiniz insanlarla evlenmeyin sakın. Tabi ki ayrılacaksın napacaksın yazık günah sana da ona da. Evlilik nasip işidir. Özgür bırakın kaderinizi.

İnan ki hem sana hem ona yazık:KK43: çık üzülür çok kötü olur gibi düşüncelerini bir kenara bırak ,çünkü uzadıkça daha zor olacak ve durum daha da kötüleşecek ,bişey hissetmemek de hissetmek de suç değil ,yeter ki birbirini kandırmasın insanlar .umarım tez zamanda hissedip güzel ilişki yaşayabileceğin biri çıkar karşına
Bende öyle düşünüyorum ama bir türlü de ayrilamadim ..bir arkadaşimda ayni drumdaydi 6 ay sonra hissetmeye başlamiş bende de de olur mu diye birşey hissedebilirmiyim diye bekledim 😖

Umarim bu yazdiğimi okuyorsunuzdur cünki acil yardima ihtiyacım var .. bir konum var 4 aydir bir sevgilim var ama sanki ona karşi birşey hissetmiyorum nekadar istesem de olmuyor sanki o beni cook seviyor.. beni öptünde de bir şey hissedemedim napcami bilmiyorum cok karasizim ayrilsami yoksa bir şey hissederim ilerde diye beklesem mi bilmiyorum 😣 28 yaşindayim yaşim baya var evlenmek te istiyorum artik... ama onu üzmek istemiyorum uzatarak hata yaptimi da biliyorum ..napabilirim bu konuda ... Daha fazla umut eder daha cok bana bağlanir ayrilmak istesem daha kötü olur ilerde napicami şaşirdim 😖
Herhalde bişey hissetmedigin biriyle evlenmeyi dusunmuyorsun. Tabiki de ayrıl. Hatta niye ilişkiye başladın orasını da anlayabilmiş değilim

Herhalde bişey hissetmedigin biriyle evlenmeyi dusunmuyorsun. Tabiki de ayrıl. Hatta niye ilişkiye başladın orasını da anlayabilmiş değilim
Beni cok seviyor ona karşi bir şey hisedemedimi söyledim aslinda ama deniyelim dedi belki hisslerin değişir dedi .. ama şuan belki onu sevdiğimi düşune biliyordur 4 ay oldu 😖

Sevmediğiniz halde nasıl davranıyorsunuz peki birlikteyken yada mesajlasirken o seni seviyorum yazdığında siz cevap veriyorsunuz?
Yani sevmediginiz halde normal değiliymiş gibi mı davranıyorsun yoksa sıradan iki arkadaş gibi mi

Arkadasinin hissettigi bir sey yok bence. Onunki muhtemelen aliskanlik. Siz de belki bir sure sonra yalniz kalmamak icin ayrilmaya cezaret edemeyebilirsiniz ya da aliskanlik olabilir. Ama kalbiniz bir sey hissetmiyorsa daha fazla devam etmeniz de ona haksizlik olur. Cunku ilerde sevmediginiz biriyle evlenirseniz o evlilik size zulum olur. O adama da yazik olur.

Bence.ayrıl benim de bi teyzem var 31 yaşında evlenmek istiyor sürekli sevgilisi oluyor ama bişey hissetmiyor hissetmeyi bekliyor ayrılmıyor sonra karşı tarafa karşı kötü hep kendi oluyor zamanında ayrılmayı beceremegidi için

Sevmediğiniz halde nasıl davranıyorsunuz peki birlikteyken yada mesajlasirken o seni seviyorum yazdığında siz cevap veriyorsunuz?
Yani sevmediginiz halde normal değiliymiş gibi mı davranıyorsun yoksa sıradan iki arkadaş gibi mi
Aslinda iyi anlaşiyoruz bazen ufak kavgalar olabiliyor ama ona zamana ihtiyaçim oldunu söyledim oda beklerim dedi ama 4 ay oldu şimdi sormay başl

Arkadasinin hissettigi bir sey yok bence. Onunki muhtemelen aliskanlik. Siz de belki bir sure sonra yalniz kalmamak icin ayrilmaya cezaret edemeyebilirsiniz ya da aliskanlik olabilir. Ama kalbiniz bir sey hissetmiyorsa daha fazla devam etmeniz de ona haksizlik olur. Cunku ilerde sevmediginiz biriyle evlenirseniz o evlilik size zulum olur. O adama da yazik olur.
İşte bende bundan korkuyorum umarim doğru karari veririm

Bence.ayrıl benim de bi teyzem var 31 yaşında evlenmek istiyor sürekli sevgilisi oluyor ama bişey hissetmiyor hissetmeyi bekliyor ayrılmıyor sonra karşı tarafa karşı kötü hep kendi oluyor zamanında ayrılmayı beceremegidi için
Aynen bende o drumdayim sürekli sevgilim olmadi ama ilerlemiyor işte sanirim bir problem var bende millet tikir tikir hemen aşik oluyor yok anam benim kalp calişmiyor 😣

Back
X