sevgilime ne hediye alıcam fikirlerinizi bekliyorum

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
Bu ay sonunda ilişkimiz başlayalı 2 yıl olacak bu güne kadar olan özel günlerde bir çok hediye aldım ceket,gömlek,tişört gibi maddi hediyeler bir takım manevi değeri olan kendi yaptığım küçük kartlara onu seçmemin nedenleri,romantik şeyler yazan puzzle, kapsül şeklinde olan ilaçların içini boşaltıp minik kağıtları güzel kelimler yazmak gibi hediyeler verdim.yalnız bu sefer ne alacağım ya da ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok yardımlarınızı bekliyorum:97::97:

Son düzenleme:
valla canım herşeyi yapmışsın öncesinde.. pasta yap 2 mum koy olmaz mı?
hava şartları pek müsait değil belki ama bir piknik falan da ayarlayabilirisn.. pasta börek falan yaparsın..

Cok cabuk tuketmissin,evlendiginiz de ne olacak merak ediyorum..geriye elektronik esyalar kalmis gordugum kadariyla..Benim tavsiyem digital cerceve alman..kapasitesi oldukca genis simdiye kadar cektirdiginiz fotograflari yuklersin icine bundan guzel hediye olmaz sanirim seneyi devriye icin.

valla canım herşeyi yapmışsın öncesinde.. pasta yap 2 mum koy olmaz mı?
hava şartları pek müsait değil belki ama bir piknik falan da ayarlayabilirisn.. pasta börek falan yaparsın..

pasta börek gibi pek marifetlerim yoktur:61:ayrıca piknik yapmaya müsait bi çevreyede sahip değilim malesef:50:

Cok cabuk tuketmissin,evlendiginiz de ne olacak merak ediyorum..geriye elektronik esyalar kalmis gordugum kadariyla..Benim tavsiyem digital cerceve alman..kapasitesi oldukca genis simdiye kadar cektirdiginiz fotograflari yuklersin icine bundan guzel hediye olmaz sanirim seneyi devriye icin.

napayım özel gün çok tükettim bütün hediyeleri:1: fikriniz güzel ama ben daha farklı şeyler istiyorum sanki :26:ama yinede fikriniz için teşekkür ederim

benim gibi 5.seneye girince tekrarlıcaksn aldıklarının hepsini zaten :1: merak ettim sen bukdar ugraşırken o neler yapıyo :61:

evet tekrarlıycam galiba:52: oda çok şey yapıyor çanta ,saat,ceket ,tişört forma(futbola maraklıyımda) özel resimlerimizin olsuğu çerçeve falan...:61:

onun senin için yaptığı şeylerden yola çıkarak da bi şey üretebilirsin. ya da söylediği bi kaç sözden yola çıkarak böyle şeyler daha değerli oluyo. mesela sevgilimin iş yerinde oturduğu koltuk çok rahatsız hep bi yastık almak isterdi arkasına koymak için. gittim bi yastık aldım üzerini etaminle kapladım ve etamine onun takımının logosunu işledim verdim çok çok mutlu oldu. iş yerinde hep onun bardağını kullandıklarını bundan rahatsız olduğunu söylerdi gittim ona bi bardak aldım. ve fimo hamuru denen bi hamur var 2 liraya kırtasiyelerde satılan bardağın üstüne çöp adam ve çöp kız yaptım altlarına da adımızı yazıp ısıttım ve bardağı ona verdim yine dünyanın en mutlu insanı oldu.
3. yıldönümümüzde de bir takvim hazırlamıştım. ama takvim ocak ayı ile başlamıyo haziranla başlıyo bizim yıldönümü tarihimizle ve her aya bir adet fotoğrafımızı koydum özel sözler yazdım. özel günlerin olduğu ayları daha değişik düzenlendim kalpli falan çok manevi bi hediye olmuştu. bütün bir yılı oradan takip etmişti. bu hediyelerinden çoğunu KK'dan görüp yapmıştım :21::21:

Sizi görünce imreniyorum.
Bende problem ver heralde
Erkek arakadşımda hep bi hediyeyele gelir yanıma hiç bişi olmazsa bile bir gülü olur elinde
Ben pek bişey alamıyorum ona nedense yani beceremiyorum pek yada unutuyorum
Veya bişey alıcaksam beğenmez deyip bırakıyorum
:97:

evet söyledikleriniz manevi değeri çok yüksek olan şeyle benim sevgilim öğrenci bende farklı şeyler düşünüp yapabilirim :34:

Sizi görünce imreniyorum.
Bende problem ver heralde
Erkek arakadşımda hep bi hediyeyele gelir yanıma hiç bişi olmazsa bile bir gülü olur elinde
Ben pek bişey alamıyorum ona nedense yani beceremiyorum pek yada unutuyorum
Veya bişey alıcaksam beğenmez deyip bırakıyorum
:97:

eğer seni seviyorsa ki seviyordur aldığın ne olursa olsun beğenir:34:

canım çok geçmiş olsun aynı dertten bende muzdaribim ama ben daha kötü durumdayım sanırım 7. aydayım hediye seçeneği bırakmadım kendime :61:
kendi yaptığım bi hediye vardı yıldönümüne uygun olurmu onu bilmiyorum sen kararını verirsin ben fikir vereyimde :)
siyah bi yastık kılıfı almıştım fotoğrafçıda da ikimizin bikaç fotoğrafını, onun beğendiği ilgilendiği bazı şeylerin (mısır piramitleri, mısır mitolojisindeki tanrılar, adolf hitler, köpeği, yaşadığı şehirin ismi -fotoğrafı daha güzel olur isimdense, ben isimden sonra düşünmüştüm bunu-, tuttuğu takımın amblemi vs vs..) resimlerini bastırmıştım tişörte. sonra renkli keçeler aldım büyük şekilde satılıyor hobi mağazalarında yada çarşılarda.keçelerin üzerine renkli kalın iplerle diktim bastırdığım fotoğrafları. keçeleride yastığın üzerine diktim.yastığın bi yüzünde bizim fotoğraflarımız bi yüzünde onun sevdiği şeylerin fotoğrafları olacak şekilde. sonrada kalan kırmızı keçelerle yastığa bi iki cümle yazdım kesim diktim.çok beğenmişti ben okadar beğeneceğini aslında tahmin etmiyodum yani beklediğimdende olumlu bi sonuç aldım.
yastığın yanına bi hediye daha hazırlamıştım ben. orta boy hasır bi sepetin içine görüp beğendim abidik gubidik ne varsa alıp koydum birazda ilgisini çeken şeylerden aldım.(stres topu, kar küresi, çocuklar için basketbol potası ve topu, badem şekeri dolu iki tane kavanoz, lavanta kaseleri, çikolata dolusu bi kupa, kalp şeklinde sıcak su torbası, kardanadam notluğu felan filan) baya bişey doldurdum yani. sonrada gidip güzel bi tül aldım onunlada tüm sepeti güzelce paket yaptım kırmızı fiyonklu filan kocaman bi sepet hazırladım.
eğer hoşuna giderse yap çocukluğuna dair sevdiği oyuncaklardan filanda koyabilirsin. çok mutlu olacaktır eğer geçmişiyle ilgili bişeyler yaparsan ona dair bişeyler yaparsan. benimki çok mutlu olmuştu :16:

ikinizin resimlerinden oluşan bir ajanda yaptırabilirsin. ne bileyim her sayfada resminizin olması gerekmez özel günlerinizde resim olabilir bir de bi kaç yazı. 20 25 liraya falan malolur size bu işlem bomboş kağıtlar kullanacaklar çünkü.matbaacılar yaparlar. özellikle şuan öğrenciler tez hazırlama zamanı daha da ucuzlamıştır bu işler =)

bir de romantik oyunlar yazıp nette aratırsanız bir şey çıkıcak karşınıza bir oyun tek başınıza sevgilinizle de oynayabilirsiniz çift olarak başka sevgililerle de çok eğlenceli bir şey tavsiye ederim

sağol canım fikirlerini önemsiycem bunu da değerlendirmeye alıyorum uzun uzun anlattığın için de çok teşekkür ederim:34:

Sevgilinizin öğrenci olduğunu yazmışşınız mesleğine göre bir hediye alabiliriniz
mesela bilgisayar mühendisi olacaksa sembolikte olsa bilgisayar parçası mause gibi veya çalışma masası için bir kalemlik eczacı olackasa sizin ona söylediğiniz özel bir kelimeyi eczanesinin ismi yaparak eczacı mührü gibi şeyler olabilir ....

ikinizin resimlerinden oluşan bir ajanda yaptırabilirsin. ne bileyim her sayfada resminizin olması gerekmez özel günlerinizde resim olabilir bir de bi kaç yazı. 20 25 liraya falan malolur size bu işlem bomboş kağıtlar kullanacaklar çünkü.matbaacılar yaparlar. özellikle şuan öğrenciler tez hazırlama zamanı daha da ucuzlamıştır bu işler =)

bir de romantik oyunlar yazıp nette aratırsanız bir şey çıkıcak karşınıza bir oyun tek başınıza sevgilinizle de oynayabilirsiniz çift olarak başka sevgililerle de çok eğlenceli bir şey tavsiye ederim

çok teşekkür ederim güzel fikirler:54:

Sevgilinizin öğrenci olduğunu yazmışşınız mesleğine göre bir hediye alabiliriniz
mesela bilgisayar mühendisi olacaksa sembolikte olsa bilgisayar parçası mause gibi veya çalışma masası için bir kalemlik eczacı olackasa sizin ona söylediğiniz özel bir kelimeyi eczanesinin ismi yaparak eczacı mührü gibi şeyler olabilir ....

evet bunlar da olabilir

arkadaş bilgisayar parçası deyince ikinizin resmiyle mausepad falan yapıyolar taktım ben ikinizin resmiyle olacak şeye:1::1::
bir de ben şey yaptırmıştım çok klasik olacak ama onun çok hoşuna gitmişti. tüm aile bireylerime anne, baba, dayı, amca, anneanne aklına kim gelirse ellerine boş bir defter verip fotoğraflarını çekmiştim. sonra kendim paintte o defterlerin üstüne "zeynep barışı çok seviyo" yazmıştım. ailem gerçekten üstünde öyle bir yazı yazan kağıdı tutuyorlarmış gibi olmuştu. en sonada toplu bir fotoğrafını koymuştum ailemin altına da görüyorsun herkes seni ne çok sevdiğimi biliyo ;) yazıp küçük bir kitapçık yaptırmıştım. bunu da fotoğrafçılarda yaptırmıştım tek tek çıkarttırıp spiral taktırarak

arkadaş bilgisayar parçası deyince ikinizin resmiyle mausepad falan yapıyolar taktım ben ikinizin resmiyle olacak şeye:1::1::
bir de ben şey yaptırmıştım çok klasik olacak ama onun çok hoşuna gitmişti. tüm aile bireylerime anne, baba, dayı, amca, anneanne aklına kim gelirse ellerine boş bir defter verip fotoğraflarını çekmiştim. sonra kendim paintte o defterlerin üstüne "zeynep barışı çok seviyo" yazmıştım. ailem gerçekten üstünde öyle bir yazı yazan kağıdı tutuyorlarmış gibi olmuştu. en sonada toplu bir fotoğrafını koymuştum ailemin altına da görüyorsun herkes seni ne çok sevdiğimi biliyo ;) yazıp küçük bir kitapçık yaptırmıştım. bunu da fotoğrafçılarda yaptırmıştım tek tek çıkarttırıp spiral taktırarak

evet ikimizin resmi olayına takıldınız:1::1::1:yaptığınız şey çok güzelmiş:69:

Back
X