sevgilime ne hediye alıcam fikirlerinizi bekliyorum

kızlar yazdıklarınızı okudumda tebrık ettım hepınızı ozellıklede konu sahıbını..ne romantıksınız yaaa su yazılanlardan sonnra antiroantık olduguma karar verdım..acıl svgılım ıcın bısıler yapmalıyım bence :))

kızlar yazdıklarınızı okudumda tebrık ettım hepınızı ozellıklede konu sahıbını..ne romantıksınız yaaa su yazılanlardan sonnra antiroantık olduguma karar verdım..acıl svgılım ıcın bısıler yapmalıyım bence :))

:60::60::60::60::60::60:ay canım güldürdün beni antiromantik:9::9: bende romantik olduğu hiç düşünmezdim ve öyle davranamazdım ama sevgilimle tanıştıktan sonra bende romantik oldum ondan bana da bulaştı:1::1:

En zoru benimkiydi galiba :) Erkek arkadasim taki sevmez saat bile pek takmaz annemle alisverise ciktik ve hediye kendisi cikti karsima :) Üniverstede okuyor ne alabilirim ne alabilirim diye diye onu gördük :) okuyan insana en cok ne lazim olur :) Bir KALEM annem dedi kizim Kalem alsana üzerine de birsey yazdirmak istiyorum ama iste onu bulamadim :) bu arada hem fikir vermis oldum hemde yardimlarinzi istiyorum kalemin üzerine ne yazdirabilirim...??? :(

En zoru benimkiydi galiba :) Erkek arkadasim taki sevmez saat bile pek takmaz annemle alisverise ciktik ve hediye kendisi cikti karsima :) Üniverstede okuyor ne alabilirim ne alabilirim diye diye onu gördük :) okuyan insana en cok ne lazim olur :) Bir KALEM annem dedi kizim Kalem alsana üzerine de birsey yazdirmak istiyorum ama iste onu bulamadim :) bu arada hem fikir vermis oldum hemde yardimlarinzi istiyorum kalemin üzerine ne yazdirabilirim...??? :(

kalemi nerden aldın acaba?
dolma kalem ya da tükenmez kalem mi yoksa uçlu kalem mi?
üstüne sizin kendi aranızda anlamı olan ama bakan birinin ne olduğunu anlamayacağı bi şey yazdır bence ya da sizin aranızda alakasız komik ya da romantik bi şeyi çağrıştıran bi kelimeyi
kalemi eline alan anlamasın da sevgilin bakınca gülümsesin sadece

@ Gül

Tükenmez kalem aldim.. Gümüs kaplama...

Ben ona hep ömrüm diyorum .... onu mu yazdirsam acabaaaa.... :)

sayende yatik sekizin anlamini ögrenmis oldum o da güzelmis :) tskler....

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun aynı dertten bende muzdaribim ama ben daha kötü durumdayım sanırım 7. aydayım hediye seçeneği bırakmadım kendime :61:
kendi yaptığım bi hediye vardı yıldönümüne uygun olurmu onu bilmiyorum sen kararını verirsin ben fikir vereyimde :)
siyah bi yastık kılıfı almıştım fotoğrafçıda da ikimizin bikaç fotoğrafını, onun beğendiği ilgilendiği bazı şeylerin (mısır piramitleri, mısır mitolojisindeki tanrılar, adolf hitler, köpeği, yaşadığı şehirin ismi -fotoğrafı daha güzel olur isimdense, ben isimden sonra düşünmüştüm bunu-, tuttuğu takımın amblemi vs vs..) resimlerini bastırmıştım tişörte. sonra renkli keçeler aldım büyük şekilde satılıyor hobi mağazalarında yada çarşılarda.keçelerin üzerine renkli kalın iplerle diktim bastırdığım fotoğrafları. keçeleride yastığın üzerine diktim.yastığın bi yüzünde bizim fotoğraflarımız bi yüzünde onun sevdiği şeylerin fotoğrafları olacak şekilde. sonrada kalan kırmızı keçelerle yastığa bi iki cümle yazdım kesim diktim.çok beğenmişti ben okadar beğeneceğini aslında tahmin etmiyodum yani beklediğimdende olumlu bi sonuç aldım.
yastığın yanına bi hediye daha hazırlamıştım ben. orta boy hasır bi sepetin içine görüp beğendim abidik gubidik ne varsa alıp koydum birazda ilgisini çeken şeylerden aldım.(stres topu, kar küresi, çocuklar için basketbol potası ve topu, badem şekeri dolu iki tane kavanoz, lavanta kaseleri, çikolata dolusu bi kupa, kalp şeklinde sıcak su torbası, kardanadam notluğu felan filan) baya bişey doldurdum yani. sonrada gidip güzel bi tül aldım onunlada tüm sepeti güzelce paket yaptım kırmızı fiyonklu filan kocaman bi sepet hazırladım.
eğer hoşuna giderse yap çocukluğuna dair sevdiği oyuncaklardan filanda koyabilirsin. çok mutlu olacaktır eğer geçmişiyle ilgili bişeyler yaparsan ona dair bişeyler yaparsan. benimki çok mutlu olmuştu :16:

valla sen süpersın bende 1. yıldönumuz için hedıye dusunuyorum ama senın kadar tanımıoumm çok utandım kendımdn :((

Back
X