Sevgilime ne olmus olabilir?

kahvesevenkiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2018
308
88
103
Benim sevgilim instagram fenomeni sayilirdi. Her gün foto paylasir ilgi cekmek icin ugrasirdi. Biz 2 hafta önce ayrildik. Ayriligin ilk haftasi devam etti paylasimlari, ben o ara suskundum. Ayrilik süresinde hic bir sekilde irtibat kurmadim o da ayni sekilde kurmadi.
Fakat o su an ortada yok. Ne begeni yapiyor ne milleti takip ediyor ne de foto yüklüyor? Neden noldu birden?:/ cidden cok meraklaniyorum numarasini da silmistim silmesem gizliden arardim hayatta oldugunu ögrenirdim en azindan..:) cok saskinim o instagramsiz yasayamazdi neredeyse. Takipcilerinin yorumlarina bile cevap vermiyor o derece..

Benim sevgilim instagram fenomeni sayilirdi. Her gün foto paylasir ilgi cekmek icin ugrasirdi. Biz 2 hafta önce ayrildik. Ayriligin ilk haftasi devam etti paylasimlari, ben o ara suskundum. Ayrilik süresinde hic bir sekilde irtibat kurmadim o da ayni sekilde kurmadi.
Fakat o su an ortada yok. Ne begeni yapiyor ne milleti takip ediyor ne de foto yüklüyor? Neden noldu birden?:/ cidden cok meraklaniyorum numarasini da silmistim silmesem gizliden arardim hayatta oldugunu ögrenirdim en azindan..:) cok saskinim o instagramsiz yasayamazdi neredeyse. Takipcilerinin yorumlarina bile cevap vermiyor o derece..
Onu paylaşım yapmaktan alıkoyacak kadar aklını başından almış biri

İlk cumle 'benim sevgilim' le basliyor.bence once ayrildiginizi kabul etmeniz lazim.eski sevgiliniz ise dikkat cekip sizin aramanizi, merak etmenizi saglamaya calisiyor olabilir(baska birini bulup inzivaya cekilmediyse)

Gündelik hayatta arkadaşınızla konuşur gibi sürekli yeni konu açıyorsunuz :KK51:
Nereden bilelim erkek arkadaşınızın instaya neden girmediğini

Telefon nosunu bile ezberden bilmediğin birine sevgilim demek de ilginçmiş
Sevgilimizin ya da "her sevgilimizin" numarasını ezberlemek zorunda mıyız ben de bunu anlamadım.
Zaten çok ciddi ilişkiler günümüzde yaşanmıyor.
Bir gün biriyle çıkıp ertesi hafta başkasıyla çıkıyor çoğu insan yani özellikle yeni nesilden genç arkadaşlar böyle :)
Hepsinin numarasını ezberlemeye kalksalar beyin felci geçirirlerdi sanırım :D
Gerçi ben ciddi düşündüğüm sevgilimin ya da kocamın filan numarasını da ezberlemezdim ya neyse :)

Back
X