Sevgilime onu arzuladığımı söylemeli miyim?

Selin____

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2
0
6
Birbirimizi çok iyi tanıyoruz ve kavgasız sorunsuz giden bir ilişkimiz var. O benim bakire olmadığımı biliyor ve bunun beni sevmesine engel olmayacağını temiz bir sayfa açtığımızı söyledi. Ama bir sorun var, ben onu deli gibi arzuluyorum. Daha önceki ilişkimde sevgilim psikolojik baskı yaparak bana sahip olmuştu, takıntıydı benimkisi aşk değil. Zevk almamıştım. Ama şuan bana aşkı tattıran bu adam ve ben onu gerçekten istiyorum. Bunu ona söylemeli miyim?

Bakire olmadığın için arzuluyorsun, bakire olsaydın arzulamazdın.. söyleme

Onun seni arzulamasını bekle bence ama yine de birlikte olma. Bu konudaki tutumu nedir bilmiyorum ama seni denemek isteyebilir.

Böyle bir şey söylenir mi bilemiyorum ama ortamı sağlandığında gayet gösterilebilir Bence öyle bir ortam yarat en azından kendiliğinden gelişsin

Arzulayabilirsin ama en masum donemlerin tadini cikarmalisin seni sevdigini hergun daha fazla hissediceksin.

Bu konu nedir yahu ? Iliskinizin dinamigine , hayat felsefenizi göre kendiniz karar verin buna.

Bu tur konular bile kamuya sorulacaksa gençliğin hali perişan.

Bakire olmadığın için arzuluyorsun, bakire olsaydın arzulamazdın.. söyleme
Beyinler yandı...
Ne alaka ya? İnsan bu işe girişmeden bir arzu ateş hisseder ki bir şeyler yaşar
Konu sahibi, bence konuşma. Ama işi birlikte olmaya götürecek zemin hazırla. evine falan git 'film izleyelim' de mesela :) olay kendi seyrinde - doğallıkla gelişsin - eğer gelişecekse

Hayatımda duyduğum en enterasan şey. Bakireyken de pekala sevdiğini arzularsın

Ne alaka? Bakirelikle alakası yok bu isteğin,duygunun.

Bu psikolojik bi durum..
Yani şöyle açıklayayım kızlar: Biz bayanlar genelde bakireliğimizi evleneceğimiz insana, hep onunla olacağımıza inandlğımız insana saklamak isteriz ve ya onunla bozmak isteriz-çünki bu bizim için özel bir şey ve çok özel biriyle yaşamak isteyeceğimiz bir şey..
Konu sahibi bayan da bakireliği bir şekilde bozulmuş bir bayan ve sonradan onun hayatına sevdiği, değer verdiği,özel biri girmiş.. Zaten bakire değilim sevdiğimi de arzularım! kafasında bana göre.. Niye böyle düşünüyorum çünkü kızlar hepimiz sevdiğimizi, sevgilimizi zaten arzuluyoruz ve ya arzulamışızdır ama bunu etrafıma sorayım da ben doğru mu yapıyorum acaba diye merak etmemişizdir muhtemelen.. Yani hazır bakire de değilken de, sorayım da bana göre olumlu bir cevapla tatmin olayım psikolojisinde konu sahibi bayan arkadaş..

Bu benim kendi düşüncem, eğer konu sahibiyle birlikte yine de aynı fikirde olmayan varsa saygı duyuyorum her kesin fikrine.. yanlışım varsa da affola..

Direkt söyleme ama öyle bi ortam yaratabilirsin mesela, o da kendiliğinden gelir böylece

Sizin gittiğiniz mantıkla evleneceğimiz kişiyi de arzulamamalıyız. Bunun bakirelikle alakası yok.

Soru sahibi sevgilinizin ne tür tepki vereceğini düşünün. Sizin bakire olmadığınızı biliyorsa söyleyin bence hoşuna gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…