Sevgilime sevgililer günü hediyesi buldum a dostlar :)

pinkflamingo

pembe aşkına
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
5
3
3
41
merhaba pek sevimli arkadaşlarım :)
bu yıl kocamla 5.sini kutlayacağımız sevgililer günü hediyemi buldum sanırım. hediyem bi sitede gördüğüm sevgiliye özel video gibi bişey :) hoşuma gitti. ilginç bi hediye. hatta bi video aşkınızın filminin fragmanı hehee :) sanal ortamda paylaşıp şöyyyyyle düşman çatlatayım diyorum :P fakat tavsiyelerinize ihtiyacım var . mesela fiyatı normal mi sizce? 69 tl imiş . bana değermiş gibi geldi ama bilemedim yine de . bir de erkeklere alınabilecek türden bi hediye midir acaba? ya da henüz erken mi? amannn kafamda deli sorular. bi el atıverin bu çaresiz hamile kardeşinize.
mersü :KK36:

bayana yapılsa uygun da çok çok romantik ince düşünen bir erkek değilde bu tarz şeyleri sevmiyorlar pek. Saçma geliyormuş yani benim erkek arkadaşıma saçma geliyo eşinizi bilemicem tabii :KK53::KK53:

öyle mi dersin :S pek de romantik degildir aslında :D fakat ben çok beğendim ama yaaa . sanırım kendime hediye almış olucam bu videoyu alarak :D

öyle mi dersin :S pek de romantik degildir aslında :D fakat ben çok beğendim ama yaaa . sanırım kendime hediye almış olucam bu videoyu alarak :D
aynen öyle olacak bence yani. Eşin pek kulak asmaz. Sevgilimle orta bi arkadaşımız buna benzer bişey yapmıştı hıh bu mu yani dedi erkek arkadasım. Erkeklerle aynı düşünemiyoruz maalesef. Başka seçenekleri değerlendirmeni öneririm:KK39::KK39::KK39:

aynen öyle olacak bence yani. Eşin pek kulak asmaz. Sevgilimle orta bi arkadaşımız buna benzer bişey yapmıştı hıh bu mu yani dedi erkek arkadasım. Erkeklerle aynı düşünemiyoruz maalesef. Başka seçenekleri değerlendirmeni öneririm:KK39::KK39::KK39:

kesinlikle.. tesekkürler canım

yanlış anlamayın ama çok gereksiz geldi bana... buna benzer bişeyi kendiniz bile yapabilirsiniz o kadar para vermeye gerek var mı bilemedim :( onun yerine daha kullanışlı bişeyler alsanız bence daha garanti olur :KK54:

Duygusal erkekse sevebilir aslında şimdi düşündüm de. :)
Sizin içtenlikle yaptığınız en ufak şeyi; 'bir bardak çayı' bile beğeniyorsa doğru kişidir, hediye sormanıza gerek bile yok zaten bu durumda. :)

Back
X