Sevgilime sıkıntı olur mu? Telefondan anlayanlar...

Pembe Unal

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
13.829
49.121
798
merhaba hanımlar
Şimdi bir adet X var elimizde. Kendisinden nefret ederim.
Bu X koca kadın. Genç menç değil. Ama Turkcellin genç tarifesinden yararlanmak için, 25 yaşından küçük olan Erkek arkadaşımın tc numarasını kullanıp genç tarifeye geçiyor. Ama hat erkek arkadaşımın üstüne değil. Kadının üstüne. Sadece tc ile tarife değiştirmiş.

Bu erkek arkadaşıma bir sıkıntı doğurur mu sizce?

bildiğim kadarıyla bu olay tuketıcı mahkemelerınde cok davası olan bır konu
hatta bende dusunmustum bır ara arkadasımın eşi bu davalara baktıgı ıcın benı uyarmıslardı yapmadım
yarın bır gun kadın cezaı sorumlulugu olmayacak yaptıgı aldatmacadan dolayı
sevgılınızın rızası ıle yaptıgını soyleyecek
burada da hakıme gore sevgılınıze bır pay cıkar mı bılemıyorum

Bu şu demek oluyor bu filancanın üzerine ait bir hat ama bu tc ye ait kişi kullanıyor bu telefonu. Yani sevgiliniz kullanıyor gibi görünür. Bende yegenimin tc si ile yapmıştım. Herhangi bir durumda sevgiliniz bilgim dahilinde değil tc mi yürütmüş diye sıyrılabilir çünkü abonelik te imzası yok. Sadece tc yeterli çünkü o tarifeye geçmek için

bildiğim kadarıyla bu olay tuketıcı mahkemelerınde cok davası olan bır konu
hatta bende dusunmustum bır ara arkadasımın eşi bu davalara baktıgı ıcın benı uyarmıslardı yapmadım
yarın bır gun kadın cezaı sorumlulugu olmayacak yaptıgı aldatmacadan dolayı
sevgılınızın rızası ıle yaptıgını soyleyecek
burada da hakıme gore sevgılınıze bır pay cıkar mı bılemıyorum

Hat onun üstüne değil ama
Bir tek tc onun üstüne
Tarifeye geçmek için kullanmış

Bu şu demek oluyor bu filancanın üzerine ait bir hat ama bu tc ye ait kişi kullanıyor bu telefonu. Yani sevgiliniz kullanıyor gibi görünür. Bende yegenimin tc si ile yapmıştım. Herhangi bir durumda sevgiliniz bilgim dahilinde değil tc mi yürütmüş diye sıyrılabilir çünkü abonelik te imzası yok. Sadece tc yeterli çünkü o tarifeye geçmek için

Ay kesin sıyırır değil mi ya
Kadın biraz mal çünkü :(
Ağzımı da bozduruyor
Aslında çok sinirliyim şu anda
Gerçekten yürütmüş tcsini çünkü

Back
X