Neredeyse 4 aydır birisiyle çıkıyorum.Çok iyi gidiyor ilişkimiz.Arada bir tartışmamız da oluyor.Ama son 1 aydır hiç konuştuğumuz yok.Yeni tanıştığımız için el ele tutuşma gibi bir temasımız da olmadı.Ben ona daha yakın olmak,sık sık bi yerlere gidip birbirimizi daha iyi tanımak istiyorum ama o bana zaman ayıramıyor.Bu durumu kabul ediyorum ama çok zoruma gidiyor.Oda anlıyor ondan sıkıldığımı düşünüyor bana bazen "seni seviyorum demiyorsun sıkıldın mı benden?" diyor bende "hayır" diyorum.Hep yerinde sayıyor ilişkimiz hiç heyecan yok.Çok iyi birisi,dinine önem veren,beni önemseyen birisi bu yönü hoşuma gidiyor böyle bir erkekle bir ömür olmak isterim ama ben birazda heyecan istiyorum.Bu durumu onunla konuşmak istiyorum ama nasıl desem bilmiyorum.Kaçan kovalanır hesabı bir şeyler yapmak istiyorum ama arada bir görüştüğümüz için ondada kaçmak istemiyorum.Nolur akıl verin sabırla bekleyim mi yoksa harekete mi geçmeliyim?Yani bu normal bir şey mi,bir ilişkide her an heyecan olmaz mı,ben mi olmayacak şey istiyorum yoksa normal mi düşündüklerim?Mesela o benim hakkımda fazla şey bilmiyor nerden bilecek hiç görüşemiyoruz ki,görüşünce de eline liste verip al bu benim ezberle diyecek halim yok ya!Kısacası birbirimize yabancı kaldık belki ilk başta tam tanımadan çıkmak acele oldu...