Sevgilime yalan söyledim nasıl affettiririm kendimi:(

RaPuNZeeL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
144
0
46
İstanbul
arkadaşlar bugüne kadar ona her konuda dürüst oldum fakat int aracılığıyla tanıştık orda yaşım 2 yaş büyük görünüyordu bende ona gerçek yaşımı sylemedim orda öyle yazıyor die ilk günden beni yalancı olarak görmemesini istemiştim sonradan söylerim demiştim ama sonradanda korkmaya başladım ya beni bırakırsa güveni büsbtün giderse diye 6 aydır çıkıyoruz dün çok güzel konuşmuştuktelde ve bana ya olduqungibi görün yada göründğün gibi ol diynce kendimi kötü hissetmeye başladım zaten ne zamandır söylemeye niyetlendiğim bişeyi artık söylemeliydim eryada geç öğrenicekti snuçta en azından kimliğimi görür yada başka bir durum olduqunda çıkarsa olay daha kötü bir hal alırdı benden duyması daha doru olanıydı her neyse bugün ona söyledim mazeretlerimide anlattım korktuqumdan söyleyemedim gerçeği dedim tepkisi sert oldu ben sana her ne olursa olsun bana yalan söyleme demedimmi büyük olmuşssun küçük olmuşssun mesele o değil mesele 6 ay boyunca nasul saklayabildin bunu benden dedi ve sabahtan beride hp soğuk mesajlar atıyor pire için yorgan yakmam böyle bir seepten sana olan bütün güvenimde gitmez ama bana birdaha en ufak bir yalan dahi söylediğinde sla affetmem seni dedi akşam daha detaylı konuşucaz dedi soğuk çok bana neyapıpta kendimi affettirmeyelim çok pişmanım inanın

e tamam bence büyük bir problem yok anlayışlı davranmış.en azından mesaj atmayı kesmemiş sadece soğuk.sen özür dilersin bir kaç kez daha bi daha olmaz dersin vs vs alttan al tamam de.bence büyümez yani sorun..sevgilinize yada size yalancı demiyorum ama kişisel fikrim ve deneyimim int de sen böyle bir yalan söylemişsin onun da söyleme ihtimalini düşünün..sanal dünya yalan dünya körü körüne güvenmeyin..

e tamam bence büyük bir problem yok anlayışlı davranmış.en azından mesaj atmayı kesmemiş sadece soğuk.sen özür dilersin bir kaç kez daha bi daha olmaz dersin vs vs alttan al tamam de.bence büyümez yani sorun..sevgilinize yada size yalancı demiyorum ama kişisel fikrim ve deneyimim int de sen böyle bir yalan söylemişsin onun da söyleme ihtimalini düşünün..sanal dünya yalan dünya körü körüne güvenmeyin..

doru ama o bu konulaarda oldukça güvnilir telinden tut kimliğine bnka kartlarına okul için lazım olan belgelerinde hepsini gördüm tamamen bana karşı açık net bu konularda hiçbişeyini saklamadı buzamana kadar valla bana yalancı diyebilirsin çünkü böyle bir terbiyesizliği yaptım

ya cnm olabilir tamam bu yalan ama sen nereden bileceksin böyle ciddi bir durum yaşayacaksın.sen biraz rahat ol önce bir daha hiç bir şekilde yalan söylemezsin olur biter.tamam bu hata ama öyle hayat memat meselesi de değil.millet ne yalanlar söylüyor.sen ona dersin bir daha olmaz ben senin karşıma çıkacağını bilemezdim ve sonrada söyleyemedim unuttum utandım falan.ama cnm yalan hiç olmasın yalan yalanı doğurur çünkü nasıl başlarsa öyle gider ok? yalan olmayınca kafanda rahat oluyor ben çok büyük kavga edeceğimi bilsem de yalan söylemiyorum. içim içimi yiyeceğine söylüyorum kavga ediyorum daha iyi.

Back
X