Sevgilimi aramaya çok utanıyorum ya lutfen bır yardım :(

Crusher

ĝôzlεƦιπ καƦαπlıκ κuψu ..
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
1.672
1.166
48
merhaba kızlar benım derdım bıraz degısık. Ben 6 aydır sevgılısız kaldım aslına harıka bır ılıskım vardı fakat sevgılım baska sehıre gıttı ve maalesef onca hayallerımle bırlıkte 2 ay once ayrıldık. Perısan oldum agladım .... Ama olmayınca olmuyor ıste. Herneyse derken karsıma baska bırı cıktı ve sevgılı olduk. Ama ben bıraz utangaçım yanı surası cok ılgınc bulustugumuzda cekıngenlıgım yarım saat sonra gecıyor bu guzel bısey ama evdeyken aramak ıstıyorum cok utanıyorum. O benı sık sık arar hatta bana , benı nıye hıc aramıyorsun burcu dıyıp de kızdıgı da oluyor. Ama ben tam elıme telefonu alıyorum rehbere gırıyorum hemen aklımda dusunceler ya rahatsız olursa ya musaıt degılse ya suan konusmak ıstemıyorsa gıbı seyler gelıyor. Ve arayamıyorum. Acaba neden boyle ha bıde su var o arayınca gayet rahat ve sevecen konusurum ama tabı arayan o oldugu ıcın. Lutfen kızlar yardım edın. Mesela sız sevgılınızı aradıgınızda hıc onun rahatsız oldugunu sezıyor musunuz ? Yardım edın ne yapmam lazım cok ayıp edıyorum ona bu sekılde

Bende oyleyim hic arayamazdim. Hatta telefonda mesajlasirken askim sevgilim kelimesini yazarim ancak o aradiginda ya da bulustugumuzda dilim tutuluyo askim kelimesini kullanamiyorum. Ama daha 2 ay olmus cikali bence arama hemen. Biraz zaman gecsin. Ben 5.ayimizda aramistim mesajima cevap vermedi merak ettim o yuzden zaten. ayrildik

Kendin gibi olsana. Yenisiniz diye mi bu kasılmalar?
Şurda ilişki devam etse 2-3 ay sonra car car konuşacaksın zaten kendine niye eziyet ediyorsun doğal ol.

neyin yardimi ben anlamadim ki?
getir telefonu biz konusalim mi dielim?
bi de konunun eski sevgilinle, farkli sehre tasinmasiyla, sonra ayrilmanizla, "6 ay sevgilisiz kalmanla" baglantisini cozemedim
arkadasin da dedigi gbi aklin hala eskideyse bilincaltin seni engellio olabilir

Benim de sevdiceğim beni aramıyor.
Acaba senin gibi ya rahatsız edersem diye mi aramıyor yoksa.
Bi de cidden eski sevgilini niye yazdın? Konuyla ne alaka ki yani? Çok saçma olmuş.
Neyse ... Seninki çok da problem değil. Benim alışma sürecim uzun sürüyor.
Zamanla ben de ararım seni falan de.
Sonuçta garip bir durummuş. Alışınca ona geçecektir.

Benimseyememissin bence.

Neyin utanmasi bu anlamadım adı üstünde sevgili bu arayacaksin tabi.

Müsait değilse açmaz zaten merak etme.

Kız seninki yine iyiymiş. Ben o arayınca bile açamıyom. Mesajda vikvik öten ben konuşmaya gelince çekiniyorum. Karşı taraf da noluyoz moduna giriyo böylece

Genelde direk ararız birbirimizi ve açarız müsait olmasak bile. Eger müsait değilse 'bitanem beni 1o dk sonra arar misin 'der. Bunda utanacak bişey yok . Ara nasılsın de müsait değilse söyler zaten .

Eğer evdeysem arayacağı zaman mesaj atar arıyım mı diye . Bende duruma göre ara ya da arama derim. Zaten müsait değilse meşgule atar. Bence daha benimseyemedin sevgilini o yüzden böyle çekingen davranıyorsun.

Önce kendine değer var karşındaki senden daha değerli sana göre daha üstün demekki tabi utanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…