- 4 Nisan 2015
- 1.672
- 1.166
- 48
merhaba kızlar benım derdım bıraz degısık. Ben 6 aydır sevgılısız kaldım aslına harıka bır ılıskım vardı fakat sevgılım baska sehıre gıttı ve maalesef onca hayallerımle bırlıkte 2 ay once ayrıldık. Perısan oldum agladım .... Ama olmayınca olmuyor ıste. Herneyse derken karsıma baska bırı cıktı ve sevgılı olduk. Ama ben bıraz utangaçım yanı surası cok ılgınc bulustugumuzda cekıngenlıgım yarım saat sonra gecıyor bu guzel bısey ama evdeyken aramak ıstıyorum cok utanıyorum. O benı sık sık arar hatta bana , benı nıye hıc aramıyorsun burcu dıyıp de kızdıgı da oluyor. Ama ben tam elıme telefonu alıyorum rehbere gırıyorum hemen aklımda dusunceler ya rahatsız olursa ya musaıt degılse ya suan konusmak ıstemıyorsa gıbı seyler gelıyor. Ve arayamıyorum. Acaba neden boyle ha bıde su var o arayınca gayet rahat ve sevecen konusurum ama tabı arayan o oldugu ıcın. Lutfen kızlar yardım edın. Mesela sız sevgılınızı aradıgınızda hıc onun rahatsız oldugunu sezıyor musunuz ? Yardım edın ne yapmam lazım cok ayıp edıyorum ona bu sekılde