4 yıllık bi ilişkim var 4 yıl dediysem bunun sadece toplasan 1 buçuk yılını benimle geçirmiştr arkadaslar aracılıgıyla basladı ilişkimiz hersy güzl giderken araya başka bi kız soktu resmen aldatıldım dünyam başıma yıkıldı ama sevmekten hiç vazgeçmedim anlatamıycagım derecde cok seviyom günlerim aylrm yıllarım onu beklemekle geçti hep gelicek diye bekledim aralarda yine bana döndü seve seve kabullndm ama beni sevmediğini biliyodum sonuç değişmedi yine gitti.. en son ben artık bıktım ve ondan vazgeçtim unutuyu gibi oldum ama ututamycagımı biliyodum çünkü ilkimdi ama en azından eskisi gibi degldm bayagı bi zaman geçti bu bana ulaşmaya calıstı görüşmk istemyodm ama naptı etti ulaştı bana gerçekten degişmişti bu fark edilebiliyodu beni sevdgni bnden iyisini bulmycgnı anlmstı başta istemedm sonra yine kalbime yenik düştüm. 1 yıldır yine berabrz ama okadar iyiki anlatamam hatalrnı düzltmeye calısıyo farkındaym bütün ailesiyle hatta sülalesyle tanıstm hersey yolunda beni sevdgnde artk eminm su 1 yılımın nekadr degstgini anlatamam bu gidişle yakın zamanda evleniyoruz yani.. ama artık bi sorun var ben eskisi gibi deglm içimde bişeyler eksk napacgmı bilemyrm eskisi kadar cok sevmyrm onu hersy yolunda ama neden böyle bilmyrm suan ailelrde devreye girmsken ayrılsam çok kötü olurm toparlanamam biliyorum ama artık sevip sevmedgmide bilmyrm lütfen yardmcı olun ne yapmalıym ???