sevgilimi artık seviyomuyum sevmiyomuyum bilmiyorum :(

sulugoz01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
70
30
98
Adana
4 yıllık bi ilişkim var 4 yıl dediysem bunun sadece toplasan 1 buçuk yılını benimle geçirmiştr arkadaslar aracılıgıyla basladı ilişkimiz hersy güzl giderken araya başka bi kız soktu resmen aldatıldım dünyam başıma yıkıldı ama sevmekten hiç vazgeçmedim anlatamıycagım derecde cok seviyom günlerim aylrm yıllarım onu beklemekle geçti hep gelicek diye bekledim aralarda yine bana döndü seve seve kabullndm ama beni sevmediğini biliyodum sonuç değişmedi yine gitti.. en son ben artık bıktım ve ondan vazgeçtim unutuyu gibi oldum ama ututamycagımı biliyodum çünkü ilkimdi ama en azından eskisi gibi degldm bayagı bi zaman geçti bu bana ulaşmaya calıstı görüşmk istemyodm ama naptı etti ulaştı bana gerçekten degişmişti bu fark edilebiliyodu beni sevdgni bnden iyisini bulmycgnı anlmstı başta istemedm sonra yine kalbime yenik düştüm. 1 yıldır yine berabrz ama okadar iyiki anlatamam hatalrnı düzltmeye calısıyo farkındaym bütün ailesiyle hatta sülalesyle tanıstm hersey yolunda beni sevdgnde artk eminm su 1 yılımın nekadr degstgini anlatamam bu gidişle yakın zamanda evleniyoruz yani.. ama artık bi sorun var ben eskisi gibi deglm içimde bişeyler eksk napacgmı bilemyrm eskisi kadar cok sevmyrm onu hersy yolunda ama neden böyle bilmyrm suan ailelrde devreye girmsken ayrılsam çok kötü olurm toparlanamam biliyorum ama artık sevip sevmedgmide bilmyrm lütfen yardmcı olun ne yapmalıym ???

Darılma ama anlattıklarından benim çıkardığım izlenim şu : zamanında gününü gün edecek kız aradı buluna seni bıraktı şimdi de evlenemyi düşündüğü için sana geri döndü.

darılmam gerçeklri söyleyin istiyorum zaten mesele o degldi vazgeblcgmi bilsem 1 dk durmam onca sey yaptı bana anlatmycgm bi sürü şey

Sorgula kendini canm onsuz kaldiginumi dusundugunde baskasiyla evlendginzi dusundgnde icin yaniyo mu mesela

yanar hemde çok canım yanar şuan ayrılksak ben yine çok üzülürüm eminim ama işte eksk bişelr var eskisi gibi bi sevgi degil bu ilk ailesinin karsını beni çıkardı bunlr beni üzüyü ailesi bna karsı çok ii onlara nasl böyle bie yaprm diye düşünyrm ama gelecgme dair onunla artık hayal kuramyıyrm oysa eskiden onsuz haylm yoktu

Canm araniza sogukluk girmis zamanla duzelir emin ol berabr guzel seyler yapin basbasa ins eskisi gbi olur hersey

Uzun sureli iliskilerde bu normal cnm bide ayri kalmissiniz

canim belliki halen sorgulayabilecegin birseyler varki buraya konu acmissin icin rahat olsa asla sorgulamazdin mutlulukdan ucar hemen evlenirdin birseyler halen eksik yada yakici olmus senin icin bende yeni yeni genckiz olurken teyzem hep derdiki erkek arkadasin bir kere aldatirsa arkana bile bakma bas totosuna tekmeyi derdi niye dedigimde evlendiginde sicak yemek gibi gundeme gelip hep o yemegi yemek zorunda kalip icin burkulcan canin yanacak demisti bugun dusunuyorumda cok hakli ailesi icinde uzulme kimse senin canindan tatli degil bugun vazgecdimde o melek gibi gorunen aile nasil 90 derece donecek izle ve gor yinede sen bilirsin sadece dusuncelerimi yazdim

hem vazgeçemem diyosun hem ayrılmak istiyosun....
kafan karışmış senin...
akışına bırakmak lazım bazı şeyleri..
gerçekten istemeseydin ne sülalesiyle tanışırdın ne de ayrılmak aklından geçerdi...

Bence böyle bir ilişki olmaz, siz size gerçekten değer verecek ayrıca sizin de onu seveceğiniz biriyle tanışmamışsınız ama tanışacaksınız, emin olun, aile falan düşünmeyin, sizin bir tanecik hayatınız var, geçmişte bunlar olduysa yine olacak emin olun, siz onun evlenip etrafa tanıştırdığı kişi olarak köşede duracaksınız, o saçma hayatını yaşamaya devam edecek, ben maalesef etrafımda bunları çok gördüm, insanları uyarınca bir de kötü olan biz oluyoruz ama sonuçta haklı çıktım. Bence siz kendi değerinizi kendiniz bilin önce, siz bunlara mı layıktınız? Asla unutamayacağınız şeyler yaşadınız, evlenip sakin bir hayatınız bile olsa, o kötü bir şey yapmasa bile siz bunları asla unutamazsınız. Bırakın kendi hayatınıza bakın, doğru ve size kendinizi şu dünyada tekmişsiniz gibi hissettirecek kişi karşınıza çıkacak.

hep o getirdi beni bu durumlara gerçekten çok karışık kafam zamanla ne olur bilmiyorum şuan okulun bitmesi bekliyoruz evlenmek için dua edin benim için bu öyle bişeki hayatım mahvolabilr

evet yaptığı hiç bişeyi unutamıyorum o ağlamalrımı ona yalvarışlarımı gözünün önünde yerlere yapıştım ölüyorum sanıyodum bana tercih ettiği kızı hiç birini unutamıyorum bu bi ömür böyle olursa naparım ben sürekli şüpheleniyrm ondan hiç bişe yapsa dahi beni aldatackms gbi hissedyrm boğuluyorum böyle öleyim kurtulayım diyorum çıkmazdayım nereye dönsem zararlı çıkıyorum hadi onun ailesini boşverdm yaa benimkilere ne diycem bilmiyorum

Adam seni aldatıyor, sonra başka kızlara gidiyor deniyor bakıyor sonuç alamayınca sana geri dönüyor kürkçü dükkanı gibi.
Unutamıyorsan napalım evlen, ama başından rengini belli eden bi adam olduğu için kendini herşeye hazırlamalısın. Unutma şu dünyada hiç kimsenin huyu değişmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…