daha yeni geldim eve çok kötüyüm :S bugün sevgilimin doğum günü ve 4 senedir beraberiz. öğlen iş çıkışına süpriz yapmak istedim habersiz gittim kapıda beklemeye başladım işte msjlaştık falan. bi çıktı yanında 2 tane 25 26 yaşlarında kız bitane adam 4 lişiler. beni gördü çok oldu içeri girdi tekrar çıktı. kalakaldım öyle
ondan sonra senin ne işin var kız burda dedi güldü yanıma gelip sarılcaktı defol git dedim yüzüğü attım hediyeyi fırlattım çektim gidiyodum arkamdan geldi falan konuşmaya çalıştı nie içeri girdin dedim yengeme bişey verdim dedi ama yengesi ondan önce çıkmıştı yengeni gördüm dedim. sonra tamam anlatcam dedi yollarda rezil lduk bağırdım çağırdım tabi:S sonra sigara içmesini istemiyordum sigara paketini bırakıp çıktım onun için girdim dedi gittik baştık gerçektende sigara paketini koymuş oraya. ama ben hıncımıalamadım istersen gdelim onların yanınada tanıştırayım seni dedi gittik onların yanına bana iyi davranmaya çalıştılar ofisten arkadaşlarıymış acaip kötü oldum ya çok kıskancımdır ben hala ağlıyorum:S napmam lazım:S