• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi çok kıskanıyorum

elo64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
153
2
46
İzmir
daha yeni geldim eve çok kötüyüm :S bugün sevgilimin doğum günü ve 4 senedir beraberiz. öğlen iş çıkışına süpriz yapmak istedim habersiz gittim kapıda beklemeye başladım işte msjlaştık falan. bi çıktı yanında 2 tane 25 26 yaşlarında kız bitane adam 4 lişiler. beni gördü çok oldu içeri girdi tekrar çıktı. kalakaldım öyle:( ondan sonra senin ne işin var kız burda dedi güldü yanıma gelip sarılcaktı defol git dedim yüzüğü attım hediyeyi fırlattım çektim gidiyodum arkamdan geldi falan konuşmaya çalıştı nie içeri girdin dedim yengeme bişey verdim dedi ama yengesi ondan önce çıkmıştı yengeni gördüm dedim. sonra tamam anlatcam dedi yollarda rezil lduk bağırdım çağırdım tabi:S sonra sigara içmesini istemiyordum sigara paketini bırakıp çıktım onun için girdim dedi gittik baştık gerçektende sigara paketini koymuş oraya. ama ben hıncımıalamadım istersen gdelim onların yanınada tanıştırayım seni dedi gittik onların yanına bana iyi davranmaya çalıştılar ofisten arkadaşlarıymış acaip kötü oldum ya çok kıskancımdır ben hala ağlıyorum:S napmam lazım:S

daha yeni geldim eve çok kötüyüm :S bugün sevgilimin doğum günü ve 4 senedir beraberiz. öğlen iş çıkışına süpriz yapmak istedim habersiz gittim kapıda beklemeye başladım işte msjlaştık falan. bi çıktı yanında 2 tane 25 26 yaşlarında kız bitane adam 4 lişiler. beni gördü çok oldu içeri girdi tekrar çıktı. kalakaldım öyle:( ondan sonra senin ne işin var kız burda dedi güldü yanıma gelip sarılcaktı defol git dedim yüzüğü attım hediyeyi fırlattım çektim gidiyodum arkamdan geldi falan konuşmaya çalıştı nie içeri girdin dedim yengeme bişey verdim dedi ama yengesi ondan önce çıkmıştı yengeni gördüm dedim. sonra tamam anlatcam dedi yollarda rezil lduk bağırdım çağırdım tabi:S sonra sigara içmesini istemiyordum sigara paketini bırakıp çıktım onun için girdim dedi gittik baştık gerçektende sigara paketini koymuş oraya. ama ben hıncımıalamadım istersen gdelim onların yanınada tanıştırayım seni dedi gittik onların yanına bana iyi davranmaya çalıştılar ofisten arkadaşlarıymış acaip kötü oldum ya çok kıskancımdır ben hala ağlıyorum:S napmam lazım:S

okadar agır bi tepki vermeden önce dinlemen daha mantıklı olurdu sonucta yeni bi ilişki deil ama sende haksız sayılmazsın o durumda onun şüphelendirici hareketlerine karşılık sende sessiz kalamazdın sana hak vermesi lazım eminim seni aynı durumda görse onunda tepkisi bundan farklı bişey olmayacaktı.

ya kuusra bakmayın böle bır tabır kullanacagım ıcın.rezalet bı durum olmus:// dusundum de benım eşim ben o hareketı yaptıktan sonra yalvarsam benımle tekrar konusmazdı ....

yapacağını yapmışsın zaten
bundan sonrası için de ikna olduysan devam et olmadıysan bekleme yapma yola devam et

arkadaşlarının yanında o şekilde davranman iyi olmamış
ama tabi şüphelenmekte haklı olabilirsin
dört yıllık ilişkinde erkek arkadaşın seni iş arkadaşlarıyla tanıştırmaması da tuhaf geldi bana

ya kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için ama ben okadar hazırlanmışın süpriz yapmışım acaip kötü oldum :S biz yanlarına 1 saat sonra falan gittik ve bitane kız yoktu:S yinede adam aklında soru işareti varsa bana sor dedi of bilmiyorum ya:S

arkadaşlarının yanında o şekilde davranman iyi olmamış
ama tabi şüphelenmekte haklı olabilirsin
dört yıllık ilişkinde erkek arkadaşın seni iş arkadaşlarıyla tanıştırmaması da tuhaf geldi bana

çünkü askerden yeni geldi ve işe yeni başladı 3 4aydır çalışıyo o yüzden tanıştırmadı.

senin yerinde olsam bende aynı şeyi yapardım canım ne yaptıysan çok haklısın

içinde en ufak bir şüpen varsa ona karsı tavrını koy şu anda ben evliyim ama eşimin böyle bir durumuyla karşılassam büyük konusmayım söz hakkı bile vermem sıkma canını hem ya herşey olacağına varır

senininle aynı duygularda olmadığı besbelliymiş yangına körükle gitmek ismemem çok mu seviyosun onu aranız nasıl şimdi

tabikide çok seviyorum yoksa bu kadar hazırlık yapmazdım:S ya o alttan alıp açıklama yapıyordu ben bağırıp çağırınca yolun ortasında yüzüğü atınca oda sinirlendikonuştuk artık böle sorunlar yaansın istemiyorum güven bana falan dedi eve gidip kafamı toplicam dedim öle:S

çok haklısın ruyanaz bu devirde babana bile güvenmiceksin

içinde en ufak bir şüpen varsa ona karsı tavrını koy şu anda ben evliyim ama eşimin böyle bir durumuyla karşılassam büyük konusmayım söz hakkı bile vermem sıkma canını hem ya herşey olacağına varır

bence bır suprız daha yap kızların gercekten orada calısıp calısmadıgını ogren once ama ıcerı gır kapıda bekleme.
Erkek arkadası aranız duzelsın dıye yalan soylemıs olabılır ya da tam tersı gercekten ıs yerınden de arkadası olabılır. ama once dogru olup olmadıgını ogrenmen gerekır kı sana yegene bır sey verdım dıye yalan soylemıs kendın dıyorsun cıktı gordum fılan dıye... bu sefer fevrı davranma once bu ısı bır coz sonra tepkını ver:47:

Aynı tepkiyi gösterirdim hatta daha fazlasını yapardım...:47: Yanında iki tane kız olacak ve beni görüp içeri girip çıkacak.. sonrada hiçbişey olmamış gibi aaa senmi geldin kızz diyecek... Ben onun varyaa... aaa.....mıçmayı bırak yerin dibine sokar yüzüğü de onunla birlikte yollardım yerin dibinee...
İsterse 10 sene geçsin....!!!
Kusura bakma canım ama görmüş olduğun manzara ve sevgilinin dumur olmuş hali çokk tehlikeli...:20:
Ben senin kadar kolay ikna olmazdım herhalde büyük konuşmayayım da Allah korusun..
Bi şekilde seni ikna etmiş evine gelmişsin ama kontrolü elden bırakma ve bu sürprizlerden yapmaya devam et son olarak ta işyerindeki samimi olduğu arkadaşlarıyla tanışmanı öneririm sana... Bir organizasyon ayarla ve hepsini tek tek tanı... Diyebileceklerim bukadar..
Hoşçakal..:58:

ya kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için ama ben okadar hazırlanmışın süpriz yapmışım acaip kötü oldum :S biz yanlarına 1 saat sonra falan gittik ve bitane kız yoktu:S yinede adam aklında soru işareti varsa bana sor dedi of bilmiyorum ya:S

Benı yanlıs anlama ama bnce fazla guwenme derım huyunu suyunu daha ıyı bılırsın ama erkek mılletı benım ılıskımde 1 bucuk senelık ama dusunmedende edemıyorum kıskanıyorum cunku ama sımdı askerde :) kendıne ıyı bak dedıgım gıbı fazla guwenme ;)

Aynı tepkiyi gösterirdim hatta daha fazlasını yapardım...:47: Yanında iki tane kız olacak ve beni görüp içeri girip çıkacak.. sonrada hiçbişey olmamış gibi aaa senmi geldin kızz diyecek... Ben onun varyaa... aaa.....mıçmayı bırak yerin dibine sokar yüzüğü de onunla birlikte yollardım yerin dibinee...
İsterse 10 sene geçsin....!!!
Kusura bakma canım ama görmüş olduğun manzara ve sevgilinin dumur olmuş hali çokk tehlikeli...:20:
Ben senin kadar kolay ikna olmazdım herhalde büyük konuşmayayım da Allah korusun..
Bi şekilde seni ikna etmiş evine gelmişsin ama kontrolü elden bırakma ve bu sürprizlerden yapmaya devam et son olarak ta işyerindeki samimi olduğu arkadaşlarıyla tanışmanı öneririm sana... Bir organizasyon ayarla ve hepsini tek tek tanı... Diyebileceklerim bukadar..
Hoşçakal..:58:

almiraya katılıyorum cnm snden cvp beklıyoruz ;)

hepinize çok teşekkür ederim:S toplayamıyorum hala kafamı bırakmıcam tabiki bu işi sürekli çıkıp gidicem ama içim biraz soğusun çok fena oldum ya bide hayal kurup gidiyorum yaniçok kötü biolay yanlış anlamış olsam bile allah kimseye yaşatmasın:S

Back
X