Sevgilimi erkeksi bulamıyorum... :(

Sevgilimi hiç erkeksi bulmuyorum.Erkek çekiciliğinde gelmiyor bana, bu yüzden bir türlü kafam netleşemiyor,o bile soruyor anlıyor bazen ama birşey diyemiyorum kimseye, dediğimde herkes ne ayıp erkek işte gayet falan diyor :( ben daha çok erkeksi,adamsı, yeri gelip sinirlenen maço severim..Ama sevgilim devamlı gülen, olgun olmadığını söylenen, hareketli,sempatik biri,neşeli biri,neredeyse hiç sinirlendiğini bile görmedimö. sadece araba kullanırken erkeksi geliyor o kadar.. onun dışında hiç çekmiyor beni. ona bunu söylesem söylenemez bile, hem mizacı öyledir nasıl değişcek? bir keresinde ben hiç olgunlaşamam yapım böyle demişti. bu yüzden ilişkimize ara verdik. sevgiliniiz/eşiniz size erkeksi geliyor mu? bu aşılacak bir sorun mu? :( yardım lütfen..

Yapıları gereğinde bazı insan karakterleri renklı doğar bazıları ise maskülendirler. Biz kadınlar genellikle maskülen dominant erkek figurunu severiz, çünkü babalarımızdan erkekliği böyle öğrenmişizdir, yani beynimiz bilinçaltımız böyle kodlar bunu.. he mutlaka erkek arkın gibi neşeli çocuksu yapıları seven kızlarda vardır, ruhu daha yumuşak olan, ailesinde hep kibar bi şekilde büyütülen.. bunun yetiştirilmeyle alakası doğru orantılıdır.Gelelim soruna: bu aşılacak bi sorun değildir. çünkü bu sorun deildir. bu onun yapısıdır. sana göre negatif başka bir kızın pozitifi olabilir. seçimini yanlış yapmışın. zamanında bizde öyle hatalar yaptık. böyle böyle ne istedğini bulacaksın. bu erkek arklar seni asıl olan sevgiliye eşe götürmek için varlar zaten.

ister olgun olsun ister çocuksu ister maço vs hepsinin temelinde yatan aslında "her kadın güçlü erkek istiyor". bunu sezemediğinizde de bir şeyler size eksik gelebilir. ne güzel kibarı bulmuşsun gibi düşünmeye gerek yok, kibar ve erkeksiliğini koruyan erkekler de var. ütopik bir şey olsa da var. ve bu yönelimin bir yerde ileride aile kurduğunda seni koruyabilecek bir erkek olacağı, aile babası olabileceği gibi sebepleri de var. hiç bilmeden ya da bilerek bir erkeğin güçlü olması çok önemli bir etken. zaten özüne baktığında hiçbir kadın "kılıbık" erkekten hoşlanmıyor. ama işte sorsan romantik olsun, ince olsun vs. vs. diye gider liste. ama kadın kendinden daha feminen bir erkeğe tahammül edemez diye düşünüyorum.

Sevgilimi hiç erkeksi bulmuyorum.Erkek çekiciliğinde gelmiyor bana, bu yüzden bir türlü kafam netleşemiyor,o bile soruyor anlıyor bazen ama birşey diyemiyorum kimseye, dediğimde herkes ne ayıp erkek işte gayet falan diyor :( ben daha çok erkeksi,adamsı, yeri gelip sinirlenen maço severim..Ama sevgilim devamlı gülen, olgun olmadığını söylenen, hareketli,sempatik biri,neşeli biri,neredeyse hiç sinirlendiğini bile görmedimö. sadece araba kullanırken erkeksi geliyor o kadar.. onun dışında hiç çekmiyor beni. ona bunu söylesem söylenemez bile, hem mizacı öyledir nasıl değişcek? bir keresinde ben hiç olgunlaşamam yapım böyle demişti. bu yüzden ilişkimize ara verdik. sevgiliniiz/eşiniz size erkeksi geliyor mu? bu aşılacak bir sorun mu? :( yardım lütfen..

tatlım sen bu adamı hiç sevmiyosun peki niye berabersin??

Benim eşim kavga nedir bilmez,çok kibar,saygılı,çok komik,nazik,sesinin yükseldiğini henüz görmedim ve umarım görmem...öyle mutluyumki kalbimi hiç kırmadı..ama bazı kadınlar " maço" diye tuttururlar, şöyle vurdunmu oturtacak höyyyttt diyince buz kesileceksin..belki "erkek" dediğin budur ama ben asla kalbimi kırmayan, beni incitecek diye ödü kopan "erkeksi "olmayan kocama AŞIĞIMMMMM:16:

Al benden de bu kadar küfür etmeyi bile bilmeyen bi kocam var:) Allahım ne şanslıyım diye dua ederim hep. Bazılarına iyi gelmiyor sanırım bu dayak istiyolar:) (sözüm meclisten dışarı sonra çatmayın bana)
ne güzel konuşkan, güleç bir sevgilin var daha ne istiyorsun. Bence sen bahane bulamadın da erkeksi gelmiyor diyorsun. Adam gibi adamsa, sorumluluklarının bilincindeyse, işi gücü yerindeyse e daha ne. İşte sana kriter..
Hoşlanmıyorsun işte bu kadar basit ayrıl gitsin zorlamanın bir anlamı yok.

valla canım ne güzel eğlenceli sempatik neşeli biri oldugunu soylemıssın senı sevıyo ve sahıplenıyorsa ne mutlu sana arkadasların dedıgı gıbı ılle dedıgım dedık maço olsa dahamı ıyı olur senı kısıtlasa falan yanlıs anlamayın kzlar sozum meclısten dısarıda bı karıkatur var cok gulerım :1: :1:

$BDS-RIwCAAAgwUg.webp

Son düzenleme:
Niye bu kadar uzatıyorsun ki bu durumu?
Madem erkeksi gelmiyor bunu ona söylemek zorunda değilsin.
Olamayacağını söyle ve ayrıl, onun hakkında böyle düşünüp ilişkiyi sürdürmek çok yanlış.

Canım benim eskiden dusundugum gibi dusunuyorsun ama yanlış . Şimdi sana maço tarzı sert erkekler çekici gelir . Bi an hoşuna gider . 2 gün hoşuna gider . 3 ay hoşuna gider . Belki aşık olursun. Ama sonradan başını taşlara vurursun . Bi süre sonra seni saymayan bi adamla karşılaşırsın. Seni dinlemez . Mutlu edemez. İnan hep keşkelerle yaşarsın. Bırak senin sözün geçsin. Senin gibi düşünmüş biri olarak beni dinle de bu saçma düşüncelerden vazgeç . .

bence seni seviyorsa sen de onu seversin zamanla. gerçekten fizik olarak hiç tipin değilse yol ver gitsin. ona sinir olman senin geçmiş yaşanmışlıklardandır, doğru mu? sevgi ve alışkanlık zamanla seni ona daha bağlı hale getirir. normalden farklı-ahlaksız değilsen gözün dışarıda falan olmaz, ben katılmıyorum arkadaşlara.

sevgilim diyorsun nikahlı kocan değil ya.. madem çekici gelmiyor beğenmiyorsun ayrılacaksın. bırak adam da kendi yolunu çizsin..

yumruğu kodum mu oturtsa işte o zaman erkek olur di mi

Son düzenleme:
yahu kız burada derdini anlatmış gelen geçen konuda sevgilisini methetmiş ne kadar erkeksi bulduğunu pazılarını poposunu spor yaparken ki seksiliğini anlatmış nispet mi yapıyorsunuz arkadaşlar

kız zaten karakteri sorun yapmıyor fiziğini beğenmiyor.spora gitsin sevgilin madem konu sahibi, şöyle kaslı falan olsa, yapılı olsa yıne beğenmez misin

çocuk gibi değilde adam gibi dursa yıne mı beğenmezsin?

sen onunla uzun uzun öpüşebiliyor musun öpüşemiyorsan durum fena

hani spor da yapsa kurtarmaz? öpüşemediğin adamla yatamazsın biraz açık olacak ama onun için bi dene test et öpüşebiliyorsan umut vardır.

Kendi eşinizden bahsettiniz, eşinizi fiziksel olarak beğeniyorsunuz ki size erkeksiz geliyor değil mi? fiziksel olarak beğenmeseniz de sizi kırmadığı için erkeksi bulur muydunuz, beğenir miydiniz?

Eşimi çok önceden tanıyordum, konusmuslugumuz bile yoktu. O sırada tam olarak benim istemediğim fiziksel görünümdeki insanın tarifiydi. :) Sarışın, zayıf, boyu çok uzun değil vs. Sonra onun hakkında iyi şeyler duydum ve ilgisine karşılık verdim. Görüntüsü hala aynı. Erkeksi mi? evet. onu tanımadan önce öyle miydi? hayır.
Anlatmak istediğim eşim hala aynı görünümde, ben o adamla evlendim. En basta söylediğim gibi erkeksi olma olayına bakışımız farklı.

yahu kız burada derdini anlatmış gelen geçen konuda sevgilisini methetmiş ne kadar erkeksi bulduğunu pazılarını poposunu spor yaparken ki seksiliğini anlatmış nispet mi yapıyorsunuz arkadaşlar

kız zaten karakteri sorun yapmıyor fiziğini beğenmiyor.spora gitsin sevgilin madem konu sahibi, şöyle kaslı falan olsa, yapılı olsa yıne beğenmez misin

Emin misiniz karakteri sorun yapmadıgından??
:ssz:

sinirli erkeği napıcan kız çok çektirir mutsuz eder hem sinirli olmayla erkeksiliğin ne ilgisi var cnm benim sevgilim sinirli değil ama erkeksi biri yani alakası yok sen sanırım sevmiyosun erkek arkadaşını yada ten uyuşmazlığımı var dokununca bişey mi hissetmiyosun

Back
X