- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
bende böyle arabayı geri geri götürürken, arkasına bakarya, o an böyle yandan bi yakası açılır hafiften fln.. ayy bi tuhaf oldum :))))))
Ahahaha ayy Allah iyiligini versin hic gulecegim yoktu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende böyle arabayı geri geri götürürken, arkasına bakarya, o an böyle yandan bi yakası açılır hafiften fln.. ayy bi tuhaf oldum :))))))
Sevgilimi hiç erkeksi bulmuyorum.Erkek çekiciliğinde gelmiyor bana, bu yüzden bir türlü kafam netleşemiyor,o bile soruyor anlıyor bazen ama birşey diyemiyorum kimseye, dediğimde herkes ne ayıp erkek işte gayet falan diyorben daha çok erkeksi,adamsı, yeri gelip sinirlenen maço severim..Ama sevgilim devamlı gülen, olgun olmadığını söylenen, hareketli,sempatik biri,neşeli biri,neredeyse hiç sinirlendiğini bile görmedimö. sadece araba kullanırken erkeksi geliyor o kadar.. onun dışında hiç çekmiyor beni. ona bunu söylesem söylenemez bile, hem mizacı öyledir nasıl değişcek? bir keresinde ben hiç olgunlaşamam yapım böyle demişti. bu yüzden ilişkimize ara verdik. sevgiliniiz/eşiniz size erkeksi geliyor mu? bu aşılacak bir sorun mu?
yardım lütfen..
Ahahaha ayy Allah iyiligini versin hic gulecegim yoktu![]()
Sevgilimi hiç erkeksi bulmuyorum.Erkek çekiciliğinde gelmiyor bana, bu yüzden bir türlü kafam netleşemiyor,o bile soruyor anlıyor bazen ama birşey diyemiyorum kimseye, dediğimde herkes ne ayıp erkek işte gayet falan diyorben daha çok erkeksi,adamsı, yeri gelip sinirlenen maço severim..Ama sevgilim devamlı gülen, olgun olmadığını söylenen, hareketli,sempatik biri,neşeli biri,neredeyse hiç sinirlendiğini bile görmedimö. sadece araba kullanırken erkeksi geliyor o kadar.. onun dışında hiç çekmiyor beni. ona bunu söylesem söylenemez bile, hem mizacı öyledir nasıl değişcek? bir keresinde ben hiç olgunlaşamam yapım böyle demişti. bu yüzden ilişkimize ara verdik. sevgiliniiz/eşiniz size erkeksi geliyor mu? bu aşılacak bir sorun mu?
yardım lütfen..
Benim eşim kavga nedir bilmez,çok kibar,saygılı,çok komik,nazik,sesinin yükseldiğini henüz görmedim ve umarım görmem...öyle mutluyumki kalbimi hiç kırmadı..ama bazı kadınlar " maço" diye tuttururlar, şöyle vurdunmu oturtacak höyyyttt diyince buz kesileceksin..belki "erkek" dediğin budur ama ben asla kalbimi kırmayan, beni incitecek diye ödü kopan "erkeksi "olmayan kocama AŞIĞIMMMMM![]()
Kendi eşinizden bahsettiniz, eşinizi fiziksel olarak beğeniyorsunuz ki size erkeksiz geliyor değil mi? fiziksel olarak beğenmeseniz de sizi kırmadığı için erkeksi bulur muydunuz, beğenir miydiniz?
yahu kız burada derdini anlatmış gelen geçen konuda sevgilisini methetmiş ne kadar erkeksi bulduğunu pazılarını poposunu spor yaparken ki seksiliğini anlatmış nispet mi yapıyorsunuz arkadaşlar
kız zaten karakteri sorun yapmıyor fiziğini beğenmiyor.spora gitsin sevgilin madem konu sahibi, şöyle kaslı falan olsa, yapılı olsa yıne beğenmez misin