• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi kıskanıyorum

pharmation

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
33
1
16
İstanbul
yaa meraba ben daha yeni üyeyim kızlarr çokk sinirim bozuluyoo kıskanıyorum sevgilimmii ama bunun önüne geçemiyorum yaşım 18 onun ki 24 hayırr güven vermediginden digil herşeyi agızındadır şu ana kadar bi kere aldatma mevzusu yada şüphem olmadıı ama kıskançılıgımmıı yenemiorum meselaa yarın çanakkaleye gidicek işyeri gezisi vee kızlı erkeklii karışık 40 kişi var banada senide götüreyim gel dedi ama ailem izin vermezz dedim şimdii fıttırıcamm niye gidiosun diee :((((( offffffff çokk daraldımmmm benim giitmedigim yere o gitmesin istiorum ... :( nee yapabilirim lütfen yardımcıı olun nasıl bunu yenicemm ben :(

Canım kendini kontrol etmelisin.. İş gezisiyse gitmek zorunda ve sakın ona bunun için baskı yapmaya ve kötü davranmaya çalışma.. Burada hep kıskanç erkeklerden bahsediyoruz, ne kadar abuk subuk şeylerden kıskandıklarını konuşuyoruz fakat bak aynı şey şuan senin başına geliyor.. Duygularını ve kendini kontrol et, öfke patlaması yaşama canım.. Sonuç olarak bir iş gezisi ve gitmek zorunda böyle düşün.. Senide götüreyim diyecek kadar da nazik..

Ayrıca her zaman yapışık ikiz gibi dolaşamazsınız.. Birde kendi açından düşün.. O sana karşı böyle yapsaydı hoş olurmuydu.. Hep söylüyoruz empati yapmak çok önemli.. Kendini onun yerine koy, böyle kıskançlıktan deliren bir sevgili istermiydin? :34:

sakin ol bi.. yazarken bile celallenmişsin.. insan sevgilisini tabi ki kıskanır.. şimdi sana kıskanma diye telkin vermek anlamsız.. ancak kendine çeki düzen ver bir an önce.. kıskançlıktan bunalıp sevgilisini terk eden o kadar erkek var ki.. istediğin kadar benimki yapmaz de.. kk da benimki yapmaz deyip de emin olduğu şeye maruz kalan nice konular gördük.. yanında, seninle , sana beslediği sevgiyle olan bir insanı bunaltmaya ne gerek var? ayrıca bu tarz şeyler erkekleri gelecek düşüncesinden de soğutur.. korkutur... bu böyleyse evlenince ne olur Allah bilir diye düşünürler.. ve son olarak da, hiçbir zaman kıskandığını belli etmemek lazım.. malum erkeklerin totosu helyum gazlı balon gibidir, anında uçuşa hazırdır:1:

bunlarıı duymak gerçekten çok rahatlattı :) ohhh beeeeeeee gerçektenn çokk sinirlendim bide regl günüm off yanii aşırıı bunaldım gerçekten haklısınızz bi anlık öfkeyle oluoo ama kendii beynimde içimde :) oo anlıoo tabi bana merak etme desede aklım yinee hepp kıskanmaa tarafındaa ama gerçekteenn çok rahatlattınızz çokk teşekürr ederimm :)) artıkk her sinirlendigimde burdaımm :)) kıskanmakk yokk yokkk yokkk yoooooooooookkkkkkkkkk :))

sevgılısını kıskanmayan var mı:1:

herkes sevdıgını kıskanır ama ,bunun abarmamalı .

aksı taktır de gercekten cekılmez oluyor .

duygularını ve kendını kontrol etmeyı bılmelısın .hem kendıne guvenen

kendınden emin olan bır kadın da asırı boyutlar da kıskanclıkları olmaz .

kıskansa bıle belllı etmez .ama ;

sen sımdı yasından dolayı bu duyguları daha derın yasabılırsınız

o yaslar bıraz hercayı toz pembe oluyor ,kanlar da deli akar :)

gerçekten çok dogru yaşş :) ben 18 o 24 oturmuş birazz bensee daha minnakım :) inşş.. aşıcamm büyüdükçee artıkk yapabilecegim bişi yokk ama gerçekten benim kıskandıgım kadar beni kıskanmazz gezerim tozarım hatta o 3 aydır ilk defa geziye gidicek yani kendi keyfi ile ben her hafta hatta her gün kafam istedigimde gezerimm ama onun gezmesinii bile kıskanıorumm çok muu cadıyımm nee :)))

evet canım yaa... yapacak birşeyin yok... kendini başka şeylerle oyala.. düşündükçe daha çok yıpranırsın

Kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş :1:
Benimkisi başka bir abartı.
Çocuğun çalıştığı yerde hep erkekler var, bulunduğu çoğu yer böyle ben onlardan bile kıskanabiliyorum.
Bunu anlat şükretsin sevgilin :60:

19 mayıs olduğu için gidiyolardır bence böyle tartışmaya girmeyin bakın sizide çağırmış ama gelemeyeceğin için tek basına gidiyo sorun yaratma bence

Back
X