• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi memurluktan aldılar napcaz şimdi biz ya:(

memurluğa alınma şartlarını alınırken taşımıyorsa kaç yıllık memur olursa olsun idare hatasını fark edince memurluktan çıkarabilir ama siz yaş şartını taşıdığını düşünüyorsanız dava açın

ben -açılan davaları anlamadım çünkü tahminim erkek arkadaşınız memurluktan alındığı için dava açtı sonra karar lehine çıktı idare de temyiz etti falan idarenin dava açmasına gerek yok çünkü erkek arkadaşını işten çıkrmak için

ya da başka bir sorun var ceza davasında suç duyurusunda bulundu bence sen konuyu tam bi öğren

memurluktan kurallarından ve şartlarından anlamam ben o konuda yorum yapmiym ama, madem karsta iş bulamıyo, ikinizde aynı şehirde iş bulsanız? yani başka bi şehirde. veya iyi kötü demeden karsta ne iş bulursa grsin para biriktirin ikinizde aynı şehirde iş bulun, evlenin
tamam hoş şeyler değil yaşadıklarınız ama, üzülmeyi bırakıp yapıcı olun, halledilmeyicek bi sorun değil bence

walla bende memurumm calıstıgı kurum kpss ıle eleman alıyorsa ataması dpb(devlet personel baskanlıgı) ıle yapılır.Çalıstıgı kurumda bakanlıklara baglı merkez yada tasra teskılatlarıdır...

Memurluktan cıkartılma okula gıdıyorsan dıye olmaz tam tersı memurluk maddesi yanı 657 ye göre okuma hakkı kımsenın elınden alınamaz.Ben sınavlarım var dıyorum ızın alıyorum bakan gelecek olsun kımse vermem dıyemez...
Vermeyen amir sorumlu durumdadır...
Memuriyete son verılme durumuna gelince yüz kızartıcı olaylar(rüşvet,makamı lehine kullanma,çıkar sağlama...)
bunda bile dank diye olmaz once açıga alırlar dava kesınlesınce gorevden alınırlar....
İşe kör kütük sarhos gelen memura bile kınama cezası yada kısa surelı uzaklastırma verılır...
Ne yapmıs senın arkadasın bölee??

ama okul kesınlıkle alakalı degıl...

ilk ataması olduğu zaman atandığı bölümün şartları varmış 28 yaşını doldurmamış olmak gerekiyormuş ee burda 28in içindeymiş klavuzda yazan bu fakat kurumun açıklamasına görede 28e girmemiş olmak böle oluncada 2 aylık bisüreden dolayı işe alımında sorun oluyo ve dava açılıyo kazanıp işe başlaması oluyo memurluktan alınma konusuda şuan için dava açılıyo ama daireye gelmiyo die biliyoum yani yüz kızartıcı bisuç işlemesi gibi bişi söz konusu bile olamaz çünkü gerçekten çok ii biri ek iş bulmasınada gerek yok zaten bu süreçte ücret alıyolar sadece çalışamıyolar....sormak istediğim memurlukla davayla yada işle ilgili bişi değildi benim sizlere danıştığım konu ikimiz arasında olan ilişkiyi nasıl etkiler bu ben bu süreçte ona nasıl davranmalıyım sizce??

konuyu iyice anla sonra zor gelir hazmetmek:52:

bu süreçte yapacağın tek şey işe sahip olmasını sağlamak. önce iş sonra eş... para olmadan saadet olmuyor:19:

Back
X