- 10 Eylül 2021
- 17
- -6
- 1
- Konu Sahibi Nurgulnurgul
5 yıllık bi ilişkimiz var ama bölük börçük hep ayrılık imkansız biraz aileler yüzünden çok farklıyız bununda farkındayım ama çok seviyorum vazgeçemiyorum hep konuşmak istiyorum ilişkimiz sevgililik gibi değilde arkdaş gibiydi başlarda sonra çok tartışmalarımız oldu benden başka herkez çok değerliydi ayrılık yaşadık bi süre ben bıraktım ikimiz içindi ayrılığımdan emindim arkdşça çok nadir konşyorduk sonra yapamadım tekrar denemek istedim ama karşımdaki çok farklı bi insandı aldatıldım hakaretler ama gitsemde aşığım der arar ya git çık hayatımdan desemde ben kopamam diyor ama sorsan ciddi hiç bir şey yok sadece yanımda ol konuşalım bu yani benim canım çok yanıyor en değer verdğim kişi bana neler yaptı hiç bişeye değilde samimiyetimize üzülüyorum aldatttığı kızla konuşup yüzsüz gibi beni arayıp senn yüzünden oldu çok sıktın deyip o kızıda benide bırakamadı ayrılmaya kıyamadı 2 günlük insana çıldırcaktım ya ve evli olsam bile sennle yine konuşurum kopamam dyor neden benmle değilde başksyla bi evlilik düşünüyorsun beni bile başkasıyla evli düşünüyor ben hayal edemezken bu defa yüzsüz gibi ben bırakamıyorum bi şekilde kendini affettiriyor ama çok üzüyor onnla benm konuşmam canımı acıtyor nefesim kesiliyor benimde hatam oldu kıskançlık ve aşırı sevgi bu yüzden yaşadım bunları ama haketmedim bana akıl verin uzak duramıyorum kendime zarar veriyorum