Sevgilimin ailesi başka kızı beğenmiş :(

konu sahibi peki sen sevgilin hakkında ne düşünüyorsun ?
onu seviyorsun değil mi ?
bizim söylediklerimizi aklına yaz, ama çocuga yol verme.
onu eğitmeye bak, onun bu kendini beğenmişliği yok etmek için gözdağı ver.
mesela senin ailene haber yollamışlar, komşunun eltisinin çocugu seni görmüş, beğenmiş, aa çocuk doktor muymuş ? hem de ailesi zengin miymiş ?
yok anneciğim benim sevgilim var dedim, konu kapandı dersin sonra da :D
yani bu çok misilleme oldu buna inanmaz ama benzer bişey yapmanı öneririm
ama ayrılacak bişey yapma, onu düzeltebilrisin..

bütün bunlar sevgilinin ailesi üzerinden seni kıskandırma çalışmaları olmasın..:51:okuyan bir çocuğa kız bulma filan ne bileyim :32:
genelde aileler, okul bitip iş güç bulunup, çalışmaya başlayınca, bu tip işlere girişirler..:15:

konu sahibi peki sen sevgilin hakkında ne düşünüyorsun ?
onu seviyorsun değil mi ?
bizim söylediklerimizi aklına yaz, ama çocuga yol verme.
onu eğitmeye bak, onun bu kendini beğenmişliği yok etmek için gözdağı ver.
mesela senin ailene haber yollamışlar, komşunun eltisinin çocugu seni görmüş, beğenmiş, aa çocuk doktor muymuş ? hem de ailesi zengin miymiş ?
yok anneciğim benim sevgilim var dedim, konu kapandı dersin sonra da :D
yani bu çok misilleme oldu buna inanmaz ama benzer bişey yapmanı öneririm
ama ayrılacak bişey yapma, onu düzeltebilrisin..

sevgilime güveniyorum ve onu çok seviyorum. Her zaman bana doğruları söyler hiçbişey gizlemez ve sözünü ne olursa olsun yapar çok sözünde duran birisidir yani onu seviyorum. söylediklerinizi aklıma yazdım canım yol gösteriyosunuz bana sağolun ben onu o kadar çok seviyorum ki yol veremem zaten canım :( hehe evet bunu şimdi söylersem inanmaz :D daha sonra bu olay geçişince aynısının benzerini bende ona yaparım değerimi anlasın :D

bütün bunlar sevgilinin ailesi üzerinden seni kıskandırma çalışmaları olmasın..:51:okuyan bir çocuğa kız bulma filan ne bileyim :32:
genelde aileler, okul bitip iş güç bulunup, çalışmaya başlayınca, bu tip işlere girişirler..:15:

inş öyledir ama sanmıyorum ya çok ciddiydi :( keşke kıskandırmak için olsa yalan olsa ama sanmıyorum doğru olduğunu düşünüyorum. bende buna anlam veremedim. kızı çok beğendiler heralde bulmuşken kaybetmek istemiyolar ya da aramıza girmeye çalışıyolar ayırmak için yapıyolar nedenini anlamadım

sevgilime güveniyorum ve onu çok seviyorum. Her zaman bana doğruları söyler hiçbişey gizlemez ve sözünü ne olursa olsun yapar çok sözünde duran birisidir yani onu seviyorum. söylediklerinizi aklıma yazdım canım yol gösteriyosunuz bana sağolun ben onu o kadar çok seviyorum ki yol veremem zaten canım :( hehe evet bunu şimdi söylersem inanmaz :D daha sonra bu olay geçişince aynısının benzerini bende ona yaparım değerimi anlasın :D

tamam bebus
biz bunları aranız bozulsun diye değil şimdiden gözünü aç diye söyledik
senin sevgilin de bir çok erkek gibi henüz olgunlaşmamış biri, hala çocuk
ama onu ellerinle büyütebilirsin :)

tamam bebus
biz bunları aranız bozulsun diye değil şimdiden gözünü aç diye söyledik
senin sevgilin de bir çok erkek gibi henüz olgunlaşmamış biri, hala çocuk
ama onu ellerinle büyütebilirsin :)

sağol canım :))) daha yaşı da küçük o da benim gibi cahil daha :))
öyle yapıcam canım sağolun düşünceleriniz içinn çok destek oldunuzz :))

Valla canm hersey sevgilinin elinde aslında .Ailesine karsi kesin kararli oldugunu bir sekilde soylemesi lazim.ilerde senin acindan sorun olur mu bilmiyorum( aile o kızı cok istiyorsa vs ) Ama sanmiyorum cunku ailesyle sende tanisinca elbet senide seveceklerdir.

Valla canm hersey sevgilinin elinde aslında .Ailesine karsi kesin kararli oldugunu bir sekilde soylemesi lazim.ilerde senin acindan sorun olur mu bilmiyorum( aile o kızı cok istiyorsa vs ) Ama sanmiyorum cunku ailesyle sende tanisinca elbet senide seveceklerdir.

söyler heralde ama çok canım sıkılıyo ya yakında buraya gelicek ailesi kesin baskı yapıcak o kızı aklına sokmaya çalışıcak bu çok canımı sıkıyo :(

sevgilin seni gerçekten seviyosa ve karakteri sağlamsa kimse aklına bi başkasını sokamaz üzülme hiç
o kızda tuhafmış bu arada daha şimdiden anne mi diyomuş sevgilinin annesine yuh diyorum artık evlenme meraklısı biri galiba

sen değil sevgilin bişeyler yapsın:) söylesin ailesine bakmayın etrafa anne senin gelin hazır felan desin yani:)

Back
X